Pas på dig selv, når du laver fysisk arbejde

Måske består dit hverdagsjob af fysisk krævende eller udfordrende arbejde, eller måske går du tit derhjemme og makker med ting, fikser ting på huset eller byg i baghaven. Uanset hvilke fysiske udfordringer du støder på, er det vigtigt, at du sørger for at være ordentligt beskyttet mod vind og vejr, samt hvis uheldet skulle være ude.

Læs med her for at sikre dig, at du er ordentligt klædt på til dit fysiske arbejde.

Stå sikkert, når du arbejder

Det dur ikke, at du hverken skrider eller fryser i dine sko, når du laver fysisk hårdt arbejde. Fodværn er den optimale løsning til udfordrende arbejdsopgaver. Du bør sørge for, at dine fødder er godt beskyttet mod diverse skarpe eller tunge materialer, du arbejder med, og at du ikke kommer til at fryse om dine fødder. Det gør du bedst med fodværn, så klik her for at læse mere om fodværn.

Arbejder du under særlige kolde forhold, bør investere i arbejdshandsker og -strømper, så du er sikker på at have en ordentlig temperatur i kroppen. Arbejder du et sted, hvor I benytter arbejdshjelm, kan du ligeledes benytte dig af en tynd hue, som kan sidde under hjelmen.

Få noget tøj, du kan bevæge dig i

Finder man dig tit ude i garagen derhjemme? Hvis du tit arbejder på ting derhjemme, render du måske rundt i et par almindelige bukser. Det kunne godt betale sig at investere i nogle bukser, der er beregnet til fysisk arbejde. Anskaf dig nogle arbejdsbukser, der har en masse lommer til diverse redskaber, så du ikke hele tiden skal lede efter den skruetrækker, du bliver ved med at lægge fra dig rundt omkring.

Du kan også komme langt i træningsbukser i sommerhalvåret, men gør dig selv en tjeneste ved at pakke dig ordentligt ind de kommende måneder!