Kender du til faxmaskiner?

Har du dokumenter, hvor det ikke er muligt at sende dem over mail eller med post? Med en faxmaskine kan du nemt sende dokumenter til en anden faxmaskine. Det eneste der skal til er faxnummeret på modtagerens faxmaskine.

Måske er det lige præcis, hvad I mangler på arbejdspladsen

Mere simpelt bliver det ikke at dele dokumenter med informationer, med dine kollegaer. Alle og enhver kan betjene en fax. Det tager ikke længe at blive sat ind i, hvordan den fungerer.

Er du på en arbejdsplads, hvor i hver dag har med personfølsomme oplysninger at gøre? Så er en fax yderst fordelagtig, når det kan være nødvendigt at sende personfølsomme oplysninger til en af dine kollegaer, da de bliver sendt direkte til din kollegas fax, uden at der er risiko for, at oplysningerne kommer igennem et system, hvor andre kan få fingre i dem, der ikke skal kende noget til de oplysninger. Alt det kan undgås ved hjælp af en fax.

Få det fikset i en fart med en fax

Det er ikke kun på en arbejdsplads, at en fax kan være nyttig. Den passer også godt ind i hjemmet. Det bliver specielt gjort nemt for dig, der har dage, hvor du arbejder hjemmefra. Det giver dig en større frihed, da du ikke behøver møde ind på arbejdspladsen, for at aflevere dokumenter, som ikke kan sendes over mail. På internettet findes et stort udvalg af moderne faxmaskiner. Mange af de nye faxmaskiner er blevet opgraderet til også, at kunne bruges som kopimaskine. På den måde skal du ikke til at finde plads til både en fax og en kopimaskine, da du kan få begge maskiner samlet i en maskine. Men den fylder ikke mere af den grund. Du kan stadig sagtens have plads til den på hjemmekontoret uden en omrokering af det hele.