Er du på udkig efter vådrumsgips? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring vådrumsgips.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende byggeshoppens regler.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige vådrumsgips hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, og nogle har fokus på service. Du må overveje hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare vådrumsgips.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af vådrumsgips online.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og derved har folk mulighed for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som oftest er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler vådrumsgips online hos dem.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Alverdens nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem er det forventeligt at du får super kyndig service fra nogle der er eksperter i netop vådrumsgips.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig ofte uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
2Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, og bagefter indsamle ens omkostning ved hver enkelt.
3Det kan være nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Omfattende ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
4Man må aldrig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være smart at have værktøjet parat inden du begynder på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
5Muligvis kan det blive meningsgivende at have de presserende byggematerialer parat inden du iværksætter projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende tjekke punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
6For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den årsag må du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du netop står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
7Inden du indleder byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås når byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
9Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp mod eventuelle skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10Der kan findes en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er formidler af rigelig almennyttig oplysning, særligt såfremt man benytter den engelske version.
11Planlægning er metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver agendaen.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde sikre dig eksperthjælp til områder af projektet. Når du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at søge uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En stor portion internet outlets udlover til alt held en række forskellige billige løsninger til levering til vådrumsgips. Det mest almindelige er nu om dage pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Løsningen er altså særdeles nem, og typisk endvidere den billigste metode til levering.

Du kan på samme måde foretrække at vælge at få leveret hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig ofte en smule mindre billig, men desuden super praktisk med vådrumsgips online. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på vådrumsgips kan være rigtig betydningsfuld når vi skal bruge dine nye varer omgående, og herved er det nemlig fornuftigt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på vådrumsgips. Mange online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen gennemføres forud for et givent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne afsted før de logistikansatte får fri.

Indtil flere internet forretninger byder på levering uden betaling på vådrumsgips online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der bestilles for et fastsat beløb. Derudover kunne du vælge den mest billige mulighed for levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

En del netshops tilbyder afhentning hvor man bestiller billig vådrumsgips hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. De frembyder blandt andet afhentning af vådrumsgips i følgende byer:

Højbjerg, Haslev, Frederiksberg, Thisted, Roskilde, Horsens, Vordingborg, Hvidovre, Ishøj, Valby, Brabrand, Struer, Svendborg, Søborg, Glostrup, Risskov, København, Hørsholm, Kokkedal, Brøndby, Tilst, Lystrup, Ballerup, Dragør, Holbæk, Kalundborg, Frederiksværk, Rudersdal, Herlev, Ølstykke, Holstebro, Esbjerg, Nakskov, Helsingør, Gentofte, Nyborg, Virum, Frederikssund, Tårnby, Lyngby, Middelfart, Farum, Sønderborg, Frederikshavn, Varde, Taastrup, Brønderslev, Vejle, Nørresundby, Birkerød, Viborg, Køge, Hjørring, Nærum, Herning, Jyllinge, Hobro, Odense, Vallensbæk, Korsør, Stenløse, Hillerød, Hedehusene, Aabenraa, Ringsted, Odder, Silkeborg, Rønne, Værløse, Lillerød, Ikast, Slagelse, Albertslund, Åbyhøj, Aalborg, Kolding, Skive, Brønshøj, Rødovre, Fredericia, Aarhus, Vanløse, Randers, Skanderborg, Charlottenlund, Gladsaxe, Grenaa, Hedensted, Haderslev, Solrød Strand, Allerød, Næstved, Nykøbing Falster, og Greve, .

Afhentning af vådrumsgips er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel køb vådrumsgips og vådrumsgips priser. Foruden dette ser vi ofte folk søge efter blandt andet vådrumsgips online, vådrumsgips tilbud samt billig vådrumsgips, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Stark.

Gode tilbud på vådrumsgips

Det har vist sig at være i høj grad fleksibelt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige vådrumsgips online fra diverse netshops, og altså har massevis af netbutikker set sig nødsaget til at formindske udsalgspriserne på vådrumsgips markant, og ovenikøbet love fragt uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive nyttigt at undersøge et par e-handler efter tilbud og udsalg på vådrumsgips online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Man må trods alt være klar over, at såfremt en e-forhandler markedsfører billige vådrumsgips online for en pris som anses for grænseløst god, bør det mange gange være en indikator for en uægte e-shop. Køb med kort er trods alt inkluderet i en vedtægt, som sikrer os overfor falske outlets på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du agter at dække prisen på vådrumsgips over en længere periode. Det fås ofte ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når der ses på tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter blandt andet vådrumsgips tilbud og vådrumsgips priser. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge efter for eksempel billig vådrumsgips, køb vådrumsgips samt vådrumsgips online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot frembyder immervæk strålende muligheder for at tolke ret mange tidligere konsumenters synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du vurderer online virksomhedens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige vådrumsgips online.

Facebook resulterer i ligeledes visse fine løsninger til at få et kig ind i online forretningens troværdighed. Her ses en række online virksomheder som giver folk mulighed for at frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige vådrumsgips online hos en internet webshop kan man de facto sætte sig ind i webshoppens vilkår, men det er naturligvis en omfattende opgave, specielt på de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et andet forslag er at kontrollere om internet shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at e-shoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen rutinemæssigt monitoreres af jurister der er indført i reglerne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for assistance, såfremt du bliver udsat for problemer med dit køb af vådrumsgips. Tilmed er det godt at kunden er obs på de primære vilkår der er gældende for bestillingen af vådrumsgips online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-handlen lover.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadig bibeholder sin kvittering, så man fremadrettet kan påvise sit køb af vådrumsgips, hvad end man bestiller hos Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Stark.

Camilla M gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Louise Jensen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Susanne gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Per gav 5 stjerner

Fremragende service

9 tips til køb på nettet
1Indtil flere internet varehuse præsterer levering uden betaling på vådrumsgips, men ofte forudsætter det at der handles for et bestemt beløb. Alternativt skal man snuppe den mest billige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig som oftest samtidig ret så uproblematisk. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
2Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du lever i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager. Den fragtløsning er jo særligt afgørende såfremt man står og skal bruge vådrumsgips om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online firmaer fragt uden beregning, men i reglen er det betinget af at der handles for et konkret beløb.
3Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en foranstaltning, der redder dig overfor fup e-butikker. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale betalingen over en længere periode.
4Leveringstidspunktet kan være ekstremt aktuel såfremt vi har behov for varen nu og her, og af den grund er det relativt afgørende at du finder det anslåede leveringstidspunkt for vådrumsgips. Flere firmaer på nettet giver løfte om billig 1 dags levering på mange af shoppens varer, men det beroer på at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
5Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et billede på at e-handlen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at internet firmaet tit overværes af specialister der kender reglementet på området. Før nogen bestiller billige vådrumsgips hos en forhandler på nettet behøver de altid granske virksomhedens betingelser.
6Forinden folk handler billige vådrumsgips på en online virksomhed kunne de for at være sikker gennemse netbutikkens handelsvilkår, dog er det undertiden et omfattende projekt. Ligeledes foreslåes det at køberen er sat ind i de mest aktuelle betingelser i forbindelse med købet af billige vådrumsgips online, f.eks. hvilken byttepolitik webbutikken garanterer.
7Det har vist sig at være særligt let gængeligt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige vådrumsgips fra forskellige online outlets, og af den grund præsterer masser af online butikker fri fragt. Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at efterprøve visse online webshops efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at få fat i den bedste pris.
8En hel del forhandlere på nettet foreslår heldigvis mange forskellige billige leveringsmodeller til vådrumsgips. Det mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig meget gnidningsløs, samt ofte tilmed den mindst kostelige leveringsform.
9Trustpilot fører til nogle gavnlige løsninger til at besigtige en stor gruppe forhenværende forbrugeres oplevelser og herved kan det være til hjælp, at du tjekker online shoppens anmeldelser før du bestiller billige vådrumsgips online. Facebook forærer dig også ret så gode muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.