Er du på udkig efter ukrudtsdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under træterrasse til skråning under terrasse under fliser under granitskærver under skærver til hæk under hæk til sandkasse til højbede under kørevej under jord under rullegræs under kakaoflis under græs

Varianter: vandtæt grøn økologisk vævet kraftig effektiv nedbrydelig organisk hvid

Størrelser: 4 meter 2 meter 1 meter 5 meter 3 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring ukrudtsdug.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du finde et andet.
Flere byggekæder har et enormt produktsortiment, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare ukrudtsdug.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige ukrudtsdug hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på lave priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af ukrudtsdug online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og dermed har mange mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Derved kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler ukrudtsdug online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en lavere pris.
Forskellige nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du opleve en høj grad af erfaren assistance fra mennesker som er eksperter i netop ukrudtsdug.
Danmarks største byggemarkeder
ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du går i gang med byggeprojektet kan det blive aldeles afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således bør du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned i samme sekund som du står midt i det komplicerede byggeprojekt.
3Godt forarbejde vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en effektiv agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive rationelt at beskrive alle udgifter, og bagefter gennemgå eventuelle tilbud på dem én efter én.
5Der viser sig uden tvivl utidige bump på vejen i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig væsentligt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, så man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
6Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er kilde til store mængder almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
8Du vil på ingen måde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har udstyret klar før du starter arbejdet. Glem ikke at medtage udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
9Måske du burde tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagmand til noget af projektet. Når du benytter assistance fra en professionel kan det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
10Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke får professionel assistance.
11Det er en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfattende byggerier. Store opgaver gør krav på flere folk. Derudover bør det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have alle byggematerialer indkøbt før du begynder dit byggeprojekt. Du kan udfærdige en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og så eftergå punkterne, så du er sikker på at alt er på sin plads.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål angående ukrudtsdug

 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  Flere internet foretagender foreslår i øjeblikket flere billige fragtformer til ukrudtsdug. En af de mest anvendte er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Leveringsformen er altså virkelig gnidningsløs, og i mange tilfælde også den billigste leveringsmetode.

  Du bør også planlægge at få det leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver desværre en sjat mere omkostningsfuld, men endvidere ualmindeligt ligetil ved køb af ukrudtsdug online. Den mindst kostelige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo kræver at du opholder dig nær internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på ukrudtsdug er selvfølgelig vældig udslagsgivende når man har brug for dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det særdeles centralt at du gransker den estimerede leveringstid på ukrudtsdug. De fleste e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, men husk at det afhænger af at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt inden logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle forretninger på nettet byder på gratis levering på ukrudtsdug online, men oftest er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt pris. Som alternativ burde man vælge den mest prisbevidste løsning til levering, der tit vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted.

  Mange byggecentre foreslår click-and-collect hvor du køber billig ukrudtsdug derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på ukrudtsdug i disse byer:

  Silkeborg, Aabenraa, Kalundborg, Hedehusene, Vordingborg, Allerød, Holstebro, Aalborg, Hillerød, Rødovre, Værløse, Dragør, Brabrand, Brønderslev, Helsingør, Rudersdal, Svendborg, Brønshøj, Herning, Gladsaxe, Fredericia, Esbjerg, Lystrup, Randers, Greve, Hørsholm, Tilst, Struer, Skive, Ikast, Middelfart, Næstved, Valby, Nyborg, Ringsted, Nærum, Køge, Hedensted, Varde, Vejle, Nykøbing Falster, Stenløse, Glostrup, Haslev, Birkerød, Ishøj, Kolding, Taastrup, Sønderborg, Hobro, Odder, Charlottenlund, Slagelse, Odense, Farum, Haderslev, Vallensbæk, Rønne, Lillerød, Holbæk, Brøndby, Åbyhøj, Frederikshavn, Frederikssund, Frederiksværk, Viborg, Skanderborg, Nørresundby, Aarhus, Grenaa, Højbjerg, Søborg, Ballerup, Solrød Strand, Virum, Lyngby, Roskilde, Hjørring, Tårnby, Horsens, Nakskov, Gentofte, Vanløse, Hvidovre, Risskov, Frederiksberg, Kokkedal, Jyllinge, Ølstykke, København, Korsør, Herlev, Thisted, og Albertslund, .

  Afhentning af ukrudtsdug er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Sydsjælland).

  Når man kigger i tallene fremstår det markant, at folk tit leder efter bl.a. ukrudtsdug tilbud og ukrudtsdug priser. Vi ser desuden typisk netshoppere kigge efter for eksempel billig ukrudtsdug, køb ukrudtsdug samt ukrudtsdug online, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på ukrudtsdug

  Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for os alle at kigge efter tilbud på billige ukrudtsdug online på diverse internet selskaber, og til tak har langt de fleste online forretninger set sig nødsaget til at sænke prisen på ukrudtsdug en hel del, og endda byde på gratis fragt.

  Til gengæld kan det stadigvæk være gavnligt at analysere nogle få forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på ukrudtsdug online forinden du placerer ordren, så du er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  Man skal dog være omhyggelig med, at når en webshop frembyder billige ukrudtsdug online på tilbud til en udsalgspris der virker mystisk tiltalende, bør det mange gange være et bevis på en uærlig internet forhandler. Shopping med kort er dog omfavnet af en orden, som sikrer folk imod svindlende internet forretninger.

  Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afdrage pengene til ukrudtsdug af flere omgange. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Når man kigger i data er det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet billig ukrudtsdug og ukrudtsdug tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere efterspørge for eksempel ukrudtsdug priser, køb ukrudtsdug og ukrudtsdug online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under græs under fliser til højbede under jord under kakaoflis under granitskærver til skråning under træterrasse til hæk under rullegræs under skærver til sandkasse under hæk under kørevej under terrasse

  Varianter: grøn hvid økologisk kraftig vævet vandtæt organisk nedbrydelig effektiv

  Størrelser: 5 meter 3 meter 1 meter 4 meter 2 meter

  Kig på nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot resulterer i nogle strålende chancer for at gennemrode diverse øvrige konsumenters observationer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer internet firmaets bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige ukrudtsdug online.

  Facebook tilbyder ydermere ganske anstændige metoder til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Tilmed ser vi mange internet firmaer som giver kunderne mulighed for at sammensætte en kritik af ordreforløbet, som desuden burde anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forinden folk bestiller billige ukrudtsdug online hos en internet webshop bør de sådan set tyde webshoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Et andet alternativ er at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en indikator for at internet virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at netbutikken løbende besøges af fagfolk der forstår reglerne.

  Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du oplever vanskeligheder med din handel med ukrudtsdug. Ydermere foreslår vi at køberen er klar over de mest aktuelle regler der kan have indflydelse på købet af ukrudtsdug online, eksempelvis den returret e-shoppen anvender.

  I relation til det er det tillige afgørende, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevidne købet af ukrudtsdug, uanset om man shopper hos Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

  Louise E gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Henrik G gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Søren Mortensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Maria Johansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til online indkøb
  1Trustpilot præsterer visse pålidelige chancer for at iagttage en hel del øvrige forbrugeres erfaringer og herved tilrådes det, at du tjekker internet virksomhedens kritik før du køber billige ukrudtsdug online. Facebook fører til ligeledes flere tiltalende metoder til at få indsigt i internet forretningens pålidelighed.
  2Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du er lige ved netshoppens lager. Den leveringsform er naturligvis særligt vigtig hvis vi mangler ukrudtsdug med det samme. Alternativt så præsterer flere internet outlets gratis fragt, men undertiden kun såfremt du indkøber for et fastslået beløb.
  3Det har vist sig at være super praktisk for købere at finde frem til de bedste priser online på billige ukrudtsdug fra forskellige internet foretagender, og ergo præsterer en hel del netbutikker fragt uden betaling. Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at besigtige visse forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du shopper, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
  4Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket bistår dig som kunde imod uærlige online forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage beløbet over en længere periode.
  5En række internet foretagender frembyder levering uden gebyr på ukrudtsdug, men i mange tilfælde er det påkrævet at der erhverves for et konkret beløb. Ellers kunne du vælge den mest letkøbte leveringsversion, der tit er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringstypen er ofte desuden særdeles ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
  6Forud for at nogen handler billige ukrudtsdug på en internet forhandler bør man for at være på den sikre side kigge på deres forretningsbetingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave. Desuden går vi ind for at køber er hensynstagende til de elementære vilkår der har indvirkning på shopping af billige ukrudtsdug online, fx hvilken byttepolitik shoppen bruger.
  7Generelt tilråder vi at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, siden det typisk er et bevis på at internet webshoppen efterlever de danske regler, og at e-shoppen jævnligt overværes af fagfolk som behersker vilkårene. Forud for at nogen shopper billige ukrudtsdug i en netshop kunne man altid skimme butikkens forretningsaftale.
  8Antal dages levering er naturligvis særligt central om vi står og skal bruge din ordre om få sekunder, så herved er det naturligvis afgørende at man finder det forventede leveringstidspunkt ved ukrudtsdug. Størstedelen af internet webshops lover billig 1 dags fragt på massevis af varer, men vær påpasselig da det forudsætter at du bestiller før et nøjagtigt klokkeslæt.
  9En række e-handler tilbyder i øjeblikket alverdens billige leveringsløsninger til ukrudtsdug. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente ordren den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo særligt gnidningsløs, og endda desuden den billigste leveringsversion.