Er du på udkig efter troldtekt plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare troldtekt plader.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige troldtekt plader alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse byggeshoppens betingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes information omkring troldtekt plader.
Det er naturligvis super afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggekæder udbyder varer fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af troldtekt plader online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte varerne selv. Takket være dette har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og sågar hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således bør du modtage en høj grad af kyndig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop troldtekt plader.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle troldtekt plader online på deres webshop.
Diverse webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt er det ufatteligt vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at lave en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din dagsorden.
3Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om større arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om flere folk. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
4Det er vigtigt at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedfælde prisen på dem én og én.
5Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at have det klar idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de tilhørende omkostninger i din økonomi.
6Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du ofte undersøge vejrberetningerne i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
7Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du skal sikre dig assistance fra en professionel til afslutningen af det. Hvis du tager imod professionel hjælp er det fornuftigt at indhente forslag fra diverse firmaer.
8Der kommer utvivlsomt uventede vanskeligheder når det gælder avancerede byggeprojekter, og herved vil det være væsentligt at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
9Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de påkrævede materialer parat forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at lave en overskuelig note hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
10Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af meget konstruktiv oplysning, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
11Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
12Du kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes såfremt byggeprojektet er CO2-besparende. Det forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for miljøet.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Flere e-forretninger foreslår i vore dage et hav af forskellige billige fragtløsninger til troldtekt plader. En af favoritterne er i vore dage pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ultra smertefri, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du burde omvendt forsøge at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig somme tider et hak mere pebret, men på den anden side ultra problemfri ift. troldtekt plader online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på troldtekt plader er særligt betydningsfuld hvis vi står og skal bruge dine nye varer fluks, og af den grund er det altså centralt at man finder tidshorisonten for levering for troldtekt plader. En række forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at ordren placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden de logistikansatte tager hjem.

En hel del online forhandlere sikrer portofri fragt på troldtekt plader online, men ofte afkræver det at der bestilles for et fastsat beløb. Alternativt skulle du overveje den mindst kostelige metode til levering, som mange gange vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En masse kæder giver click-and-collect hvor du handler billig troldtekt plader online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på troldtekt plader i følgende byer:

Struer, Brabrand, Allerød, Brønshøj, Hillerød, Ikast, Viborg, Søborg, Dragør, Glostrup, Ølstykke, Hedehusene, Holbæk, Ishøj, Odder, Ballerup, Højbjerg, Roskilde, Kokkedal, Sønderborg, Varde, Nakskov, Farum, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Brønderslev, Albertslund, Rudersdal, Skive, Åbyhøj, Nærum, Silkeborg, Holstebro, Skanderborg, Frederikshavn, Greve, Frederikssund, Hobro, Vanløse, Charlottenlund, Stenløse, Herlev, Solrød Strand, Fredericia, København, Brøndby, Frederiksværk, Middelfart, Haderslev, Kolding, Frederiksberg, Risskov, Værløse, Tilst, Tårnby, Slagelse, Herning, Nørresundby, Grenaa, Birkerød, Kalundborg, Horsens, Esbjerg, Hvidovre, Rødovre, Jyllinge, Taastrup, Rønne, Gentofte, Vordingborg, Hedensted, Aarhus, Randers, Thisted, Nyborg, Vallensbæk, Lyngby, Haslev, Helsingør, Virum, Næstved, Valby, Korsør, Hørsholm, Lillerød, Vejle, Odense, Lystrup, Aabenraa, Svendborg, Køge, Hjørring, Aalborg, og Ringsted, .

Afhentning ift. troldtekt plader er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. billig troldtekt plader og troldtekt plader online. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter eksempelvis køb troldtekt plader, troldtekt plader tilbud samt troldtekt plader priser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Gode priser på troldtekt plader

Det er efterhånden særdeles nemt for købere at analysere tilbud på billige troldtekt plader online i blandt forskellige internet foretagender, og til tak har flertallet af e-forretninger ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på troldtekt plader betragteligt, og derudover garantere portofri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at efterprøve enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på troldtekt plader online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man bør bare være klar over, at når en online virksomhed tilbyder billige troldtekt plader online på tilbud til en pris som kan virke umådelig billig, bør det ofte være et symbol på en bedragerisk butik. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger dig overfor fup internet butikker.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere omkostningerne til troldtekt plader senere. Dette foreslåes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Når der ses på data er det klart, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet køb troldtekt plader og troldtekt plader tilbud. Derudover oplever man typisk folk søge efter blandt andet troldtekt plader online, billig troldtekt plader og troldtekt plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot genererer uden sammenligning troværdige chancer for at studere flere nuværende brugeres domme og herved er det prisværdigt, at du gransker online virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige troldtekt plader online.

Facebook giver dig desuden adskillige fordelagtige metoder til at få kendskab til e-butikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi faktisk internet virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige troldtekt plader online hos en internet handler burde man sådan set kigge på virksomhedens vilkår, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, især ved de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne måske være at bemærke hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at internet forhandleren opretholder de gældende danske regler, foruden at online shoppen løbende overvåges af sagkyndige som forstår reglerne på området.

Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, ifald du møder udfordringer i forbindelse med din shopping med troldtekt plader. Dertil anbefales det at man er sat ind i de mest vitale bestemmelser der har betydning for bestillingen af troldtekt plader online, til eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden bruger.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man altid bibeholder ens faktura, så man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af troldtekt plader, ligegyldig om man handler fra Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Davidsen.

Christian V gav 5 stjerner

Fremragende service

Else Madsen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Kim A gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Maria Johansen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste slags levering er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig nær e-firmaets lager. Den løsning til levering er naturligvis ekstremt vital såfremt du står og skal bruge troldtekt plader nu og her. Alternativt så tilbyder en række firmaer på nettet levering uden omkostninger, men tit kun såfremt du indkøber for et fastslået beløb.
2Forinden folk handler billige troldtekt plader i en netbutik burde de når alt kommer til alt gennemse webshoppens handelsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt. I øvrigt tilrådes det at kunden er på vagt for de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige troldtekt plader online, for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilsikrer.
3Trustpilot bringer dig forholdsvis hensigtsmæssige chancer for at efterse mange nuværende kunders ratings og derved er det smart, at du gransker internet butikkens omtaler forud for at du køber billige troldtekt plader online. Facebook medfører desuden egentlig sikre chancer for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed.
4Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, som ofte er en tilkendegivelse af at internet shoppen efterkommer de officielle regler, og at internet virksomheden undertiden tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Inden nogen shopper billige troldtekt plader i en shop kan man altid betragte shoppens handelsaftale.
5Det er jo efterhånden usædvanlig smart for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige troldtekt plader på tværs af netshops, og til gengæld lover de fleste shops på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at prøve nogle enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at du er sikret at få den laveste pris.
6Leveringstiden kan være virkelig vigtig når vi har behov for din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det særdeles centralt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved troldtekt plader. De fleste e-firmaer i Danmark giver billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, der dog er påkrævet at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt.
7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i et lovbud, der støtter folk overfor svindlende online butikker. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at betale regningen over tid.
8Flere netbutikker i Danmark yder heldigvis alverdens billige leveringsmetoder til troldtekt plader. En favorit iblandt mange er p.t. pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særdeles uproblematisk, og oftest ligeledes den mest prisbevidste fragtform.
9Nogle enkelte internet varehuse frembyder gratis levering på troldtekt plader, men oftest kun såfremt du køber for et bestemt beløb. Derudover skulle man gribe den mest betalelige slags levering, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i regelen på den anden side ualmindeligt enkel. Den mest betalelige leveringsmodel er unægtelig at hente produkterne selv.