Er du på udkig efter troldtekt loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment af produkter, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot troldtekt loft.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Der er variationer i priserne på billige troldtekt loft fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har billige priser, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ i de store byggecentre.
For en del er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som giver sparring omkring troldtekt loft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og pga. det har kunderne adgang til at bestille online og hente varerne personligt. Hermed har du chancen for at spare fragtgebyret, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra diverse nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af troldtekt loft online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle troldtekt loft online på deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Således bør du få endnu mere indsigtsfuld hjælp fra ansatte der er specialister i netop troldtekt loft.
En masse nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder
troldtekt loft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

troldtekt loft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

troldtekt loft jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

troldtekt loft harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer utvivlsomt uforudsete problematikker ved svære byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der er afsat en del tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
2Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives når ombygningen hjælper miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det bør være sundt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør notere udgiften ved dem alle sammen.
4Måske burde det overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må købe hjælp fra en fagmand til afslutningen af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at tage imod en pris fra diverse entreprenører.
5Måske kan det blive væsentligt at du har alle materialer tilgængelige inden du går i krig med eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig note indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
6Længe før du igangsætter arbejdet må det være ret værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Planlægning viser sig som kilden til at lykkes med din byggeproces. Du skal liste en effektiv tidsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af agendaen.
8Man skal nødig mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig essentielt at du har værktøjet disponibelt idet du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at medtage de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne når du netop er gået i gang med dit vigtige projekt.
10Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom hjelm og sko som skåner dig imod hændelige risici. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en professionel.
11Der ligger en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv information, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
12Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til omfattende byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En stor portion internet foretagender giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringsløsninger til troldtekt loft. En favorit er nu om dage pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo ualmindeligt smertefri, og tit også den billigste fragtmulighed.

Du bør endvidere tænke over at få produkterne leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig for det meste lidt mere bekostelig, men endda ekstremt ligetil ved køb af troldtekt loft online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på troldtekt loft kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende forudsat man har brug for pakken lige om lidt, så i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved troldtekt loft. Temmelig mange internet firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen anbringes forinden et aftalt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet skippet afsted forud for at de logistikansatte har fri.

Visse firmaer på nettet sikrer fragt uden omkostninger på troldtekt loft online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man shopper for en konkret pris. Som alternativ må du tage den billigste leveringsmetode, der typisk er at få leveret ordren til en pakkeshop.

Store byggemarkeder tildeler afhentning hvor du bestiller billig troldtekt loft derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. De frembyder bl.a. afhentning af troldtekt loft i følgende byer:

Rødovre, Nykøbing Falster, Hørsholm, Grenaa, Korsør, Tårnby, Tilst, Næstved, Skive, Værløse, Lillerød, Stenløse, Hedensted, Middelfart, Hedehusene, Brøndby, Solrød Strand, Lyngby, Rudersdal, Farum, Hobro, Fredericia, Lystrup, Kalundborg, Frederiksværk, Gladsaxe, Odder, København, Thisted, Greve, Roskilde, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Vanløse, Haderslev, Haslev, Randers, Aarhus, Holstebro, Dragør, Brønshøj, Aabenraa, Vejle, Risskov, Kolding, Holbæk, Hillerød, Skanderborg, Hvidovre, Struer, Vordingborg, Nyborg, Køge, Ølstykke, Helsingør, Gentofte, Allerød, Valby, Nakskov, Nærum, Hjørring, Frederikssund, Rønne, Taastrup, Herning, Jyllinge, Svendborg, Ishøj, Frederiksberg, Sønderborg, Albertslund, Aalborg, Højbjerg, Brabrand, Herlev, Glostrup, Ballerup, Ikast, Esbjerg, Charlottenlund, Varde, Birkerød, Horsens, Odense, Virum, Åbyhøj, Søborg, Brønderslev, Silkeborg, Viborg, Vallensbæk, Slagelse, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. troldtekt loft er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter bl.a. køb troldtekt loft og troldtekt loft tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge eksempelvis billig troldtekt loft, troldtekt loft online og troldtekt loft priser, foruden de store byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Bedste tilbud på troldtekt loft

Det har vist sig at være ultra gnidningsløst for folk at prissammenligne på billige troldtekt loft online fra forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig har adskillige e-butikker fundet det nødvendigt at nedskære prisen på troldtekt loft markant, og endda love fragt uden beregning.

Dog kan det imidlertid være indbringende at sammenligne et par webbutikker efter udsalg og tilbud på troldtekt loft online forud for at du køber, så man er sikker på at antage den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en internet forhandler afsætter billige troldtekt loft online til salg for en salgspris der kan virke hamrende tiltalende, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en bedragerisk internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en foranstaltning, hvilket passer på kunden imod fup internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere beløbet til troldtekt loft over en længere periode. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis troldtekt loft priser og billig troldtekt loft. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge bl.a. køb troldtekt loft, troldtekt loft tilbud samt troldtekt loft online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Det var godt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot præsterer super fornemme muligheder for at se nærmere på ret mange aktuelle køberes tanker og herved slår vi et slag for, at du læser internet webshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige troldtekt loft online.

Facebook resulterer i for øvrigt en lang række troværdige muligheder for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en række firmaer på nettet hvor du kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes bør udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige troldtekt loft online i en internet forhandler bør man sådan set sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig spændende, især på de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, da det generelt er et billede på at online butikken anerkender den officielle danske lovgivning, samt at netbutikken fra tid til anden ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Det giver dig mulighed for at få bistand, for så vidt du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på troldtekt loft. Desuden er det klogt at man er vidende om de mest essentielle regler der kan have betydning for købet af troldtekt loft online, som fx hvilken byttepolitik internet forhandleren har.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, således man altid kan bevidne købet af troldtekt loft, uafhængig af om man køber ved Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller Bygma.

Lars Knudsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Mette gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Poul gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Camilla Larsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til køb på nettet
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig usædvanlig bestemmende når man behøver pakken omgående, og af den grund er det virkelig essentielt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på troldtekt loft. En række online forretninger tilbyder billig 1 dags levering på masser af varenumre, som dog forudsætter at bestillingen anbringes forinden et aftalt klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge information om priser online på billige troldtekt loft på forskellige internet shops, og følgelig yder masser af internet handler i Danmark fragt uden gebyr. Derfor kan det ikke desto mindre blive nyttigt at kigge forbi nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, så du er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
3Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en vedtægt, som garanterer køberen imod uoprigtige butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere prisen over en periode.
4Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været et bevis på at internet virksomheden føjer de danske regler, tillige med at e-firmaet af og til monitoreres af jurister som kender til bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige troldtekt loft på en netbutik bør man til hver en tid gennemse butikkens regler.
5De fleste online varehuse giver efterhånden et bredt udvalg af billige løsninger til levering til troldtekt loft. Den mest anvendte er efterhånden levering til en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo temmelig uproblematisk, samt oftest ligeledes den billigste metode til levering.
6Den prisbilligste leveringstype vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket dog kræver at du bor lige ved e-butikkens lager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ekstremt essentiel om du behøver troldtekt loft om et øjeblik. Alternativt så garanterer en hel del online webshops levering uden betaling, men typisk kun såfremt der bestilles for en fastsat sum.
7Forinden folk bestiller billige troldtekt loft i en netshop kunne man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig sjovt. Ligeledes anbefales det at du er klar over de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige troldtekt loft online, til eksempel den ombytningspolitik shoppen garanterer.
8En hel del internet butikker frembyder portofri fragt på troldtekt loft, men for det meste er det forbeholdt når der erhverves for en konkret sum. Alternativt burde du overveje den mest prisbevidste leveringsmåde, der oftest vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Metoden er mange gange til gengæld usædvanlig ukompliceret. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
9Trustpilot frembyder ultra fortræffelige genveje til at beskue adskillige øvrige forbrugeres oplevelser og derfor foreslår vi, at du studerer internet webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige troldtekt loft online. Facebook frembyder lignende stort set værdifulde løsninger til at få indblik i e-shoppens pålidelighed.