Er du på udkig efter trapezplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til drivhus til carport til dæk til beton til gulvvarme til betondæk til væg til facade til støbning til gulv til varmt tag til etagedæk

Varianter: polycarbonat glasklar klare blåtonet pvc stål metal jern plast

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring trapezplader.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare trapezplader.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige trapezplader hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, og andre vil have en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har mange chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at spare leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se fordele ved.
De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens producenter, og så kan du købe fra et stort udvalg af trapezplader online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved forventes det at du får ekstremt gavnlig assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis trapezplader.
De fleste nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der oftest er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille trapezplader online på deres side.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

trapezplader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

trapezplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør ikke undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at du har det parat akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i byggeriets budget.
2Du bør tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør sikre dig professionel assistance til delelementer af arbejdet. Når du ønsker professionel hjælp er det fordelagtigt at tage imod forslag fra forskellige entreprenører.
3Forberedelse bliver vejen til succes med byggeprocessen. Du må lave en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver din tidsplan.
4Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være forstandigt at tage noter til hver enkelt omkostning, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
6For opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uanmeldt begynder at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det avancerede projekt.
7Der er mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig information, særligt når man benytter engelske søgeord.
8Forud for at du opstarter arbejdet er det ufatteligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
9I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis byggeriet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
10Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til projektet, især når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Større ting stiller krav om flere folk. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
11Det er vigtigt at have de fornødne materialer klar på forhånd inden du går i gang med dit arbejde. Du kan notere en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke listen, med det formål at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
12Der præsenterer sig stort set altid uventede problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og herved viser det sig afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
De højest ratede byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er fantastisk imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål hvad angår trapezplader

 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  Mange internet webshops tildeler i vore dage mange forskellige billige leveringstyper til trapezplader. En af de populære er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig ret så let, samt endda tillige den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne ydermere afveje for og imod at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Denne bliver sædvanligvis en tand mere pebret, men omvendt rigtig ligetil ved køb af trapezplader online. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du opholder dig nær online virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på trapezplader er jo ualmindeligt aktuel når du mangler din pakke fluks, så herved er det selvfølgelig væsentligt at vi undersøger den anslåede leveringsdato for trapezplader. En række e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, som regnes ud fra at ordren placeres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer på posthuset forinden logistikmedarbejderne får fri.

  Enkelte internet virksomheder præsterer fri fragt på trapezplader online, men tit er det forbeholdt når du køber for en konkret pris. Derudover burde man vælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

  Store kæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig trapezplader online men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på trapezplader i disse områder:

  Kokkedal, Nærum, Frederikshavn, Hvidovre, Nykøbing Falster, Greve, Middelfart, Birkerød, Aabenraa, Ringsted, Silkeborg, Haslev, Skive, Odense, Skanderborg, Fredericia, Rønne, Ikast, Brøndby, Herning, Hjørring, Brønshøj, Ølstykke, Randers, Nakskov, Ishøj, Næstved, Hedensted, Aarhus, Jyllinge, Lystrup, Ballerup, Charlottenlund, Tårnby, Svendborg, København, Nørresundby, Vanløse, Holbæk, Valby, Varde, Gentofte, Albertslund, Gladsaxe, Glostrup, Køge, Risskov, Vordingborg, Solrød Strand, Frederikssund, Kolding, Thisted, Slagelse, Stenløse, Søborg, Hobro, Helsingør, Hørsholm, Vallensbæk, Nyborg, Rudersdal, Farum, Dragør, Værløse, Højbjerg, Frederiksværk, Virum, Allerød, Brønderslev, Odder, Viborg, Tilst, Roskilde, Taastrup, Åbyhøj, Aalborg, Horsens, Brabrand, Herlev, Kalundborg, Holstebro, Sønderborg, Rødovre, Lillerød, Frederiksberg, Korsør, Haderslev, Lyngby, Vejle, Grenaa, Hedehusene, Struer, Hillerød, og Esbjerg, .

  Click-and-collect for trapezplader er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. køb trapezplader og trapezplader tilbud. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere kigge efter bl.a. trapezplader priser, trapezplader online samt billig trapezplader, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Gode priser på trapezplader

  Det er jo særdeles problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige trapezplader online i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og til gengæld har utallige online firmaer været nødt til at stampe priserne på trapezplader en hel del, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det stadigvæk blive tiden værd at kigge forbi enkelte netshops efter billige priser på trapezplader online før du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

  Man må alligevel huske på, at i tilfælde af at en online shop udbyder billige trapezplader online til salg for en pris som kan virke grænseløst attraktiv, er det i nogle tilfælde være et tegn på en falsk e-shop. Køb med betalingskort er dog omfavnet af et reglement, hvilket assisterer en overfor svindlende internet virksomheder.

  Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere regningen på trapezplader over en længere periode. Det foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Når der ses på data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. trapezplader tilbud og trapezplader online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis billig trapezplader, køb trapezplader samt trapezplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til facade til etagedæk til beton til carport til drivhus til betondæk til gulvvarme til støbning til varmt tag til gulv til væg til dæk

  Varianter: jern glasklar polycarbonat plast stål pvc metal klare blåtonet

  Gennemsøg eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot yder fuldstændig værdifulde genveje til at fortolke adskillige tidligere kunders bedømmelser og af den grund er det klogt, at du tjekker internet forhandlerens kritik inden du færdiggør din shopping med billige trapezplader online.

  Facebook frembyder lignende adskillige troværdige muligheder for at få en idé om internet firmaets pålidelighed. Derudover ser vi mange shops på nettet som gør det muligt at tilkendegive en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel burde tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk bestiller billige trapezplader online på en e-forhandler bør de i og for sig granske netshoppens forretningsvilkår, det er dog bare et omfattende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  En nem løsning er at se nærmere på om e-butikken er godkendt af e-mærket, som ofte er et billede på at internet forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, udover at online virksomheden hyppigt kigges til af fagfolk som behersker reglerne.

  Desuden giver det dig anledning til at få assistance, ifald du skulle få problemstillinger som følge af din handel med trapezplader. Ligeledes er det klogt at man er sat ind i de mest vitale reglementer der gælder for købet af trapezplader online, fx hvilken ombytningspolitik online shoppen tilbyder.

  I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man når som helst bibeholder sin ordremail, således man en anden gang kan vidne om sin bestilling af trapezplader, ligegyldig om man bestiller fra 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Thomas Poulsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Kirsten gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Jørgen Jensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Hans Christiansen gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 gode råd til køb på nettet
  1Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af Indsigelsesordningen, der sikrer kunden overfor falske internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at honorere betalingen over et længere tidsrum.
  2Før folk handler billige trapezplader hos en internet virksomhed behøver de reelt gennemse webbutikkens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Yderligere slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der har indflydelse på handlen med billige trapezplader online, for eksempel den bytteret e-shoppen tilbyder.
  3Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er en sikring om at e-shoppen adlyder de officielle regler, foruden at e-butikken nu og da gennemses af fagfolk som forstår reglerne på området. Før nogen shopper billige trapezplader hos en webbutik kunne man sådan set læse webbutikkens handelsaftale.
  4En række internet shops tilbyder gratis fragt på trapezplader, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for en fastsat pris. Alternativt kan du foretrække den prisbilligste fragtmetode, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Løsningen er almindeligvis tillige rigtig enkel. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  5Trustpilot byder på fuldt ud anstændige genveje til at sondere adskillige forhenværende forbrugeres domme og af den grund er det fornuftigt, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger forud for at du handler billige trapezplader online. Facebook fører til lignende fuldkommen ærlige muligheder for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.
  6Den billigste form for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af e-firmaets arbejdslager. Den leveringsform er ekstremt vital ifald man mangler trapezplader om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online forretninger fragt uden beregning, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for et fastsat beløb.
  7Det er jo efterhånden super praktisk for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige trapezplader fra flere shops på nettet, og til gengæld præsterer langt de fleste forretninger på nettet levering uden beregning. Men det kan trods alt være lønsomt at analysere nogle enkelte netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du køber, sådan at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
  8Størstedelen af forretninger på nettet giver til alt held en hel del forskellige billige leveringsmodeller til trapezplader. En af de mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ret smart, og tit endda den mindst kostelige leveringsmåde.
  9Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig væsentlig ifald du har brug for ordren om få sekunder, så med det formål er det aldeles meningsfuldt at man finder den anslåede leveringstid ved trapezplader. En stor portion e-handler tilsiger billig 1 dags fragt på en hel del varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et besluttet tidspunkt.