Er du på udkig efter træfiberplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Hermed bør du vælge en netbutik, som kan give information omkring træfiberplader.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse butikkens betingelser.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder har et stort sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en bestemt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot træfiberplader.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige træfiberplader hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af træfiberplader online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og takket være dette har de fleste chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at slippe for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, som medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle træfiberplader online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Alverdens webshops som sælger få produkter er eksperter i de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får endnu mere indsigtsfuld assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis træfiberplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
træfiberplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der er en hel række vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar information, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
2Husk at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til noget af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
3Man vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Jævnligt kan det være afgørende at have grejet tilgængeligt inden du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
4Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Det bliver væsentligt at du har alle bygningsmaterialer parat forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en simpel huskeliste som indeholder de materialer du har brug for, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
6I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig meget centralt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til væsentlige ombygninger. Nogle projekter kræver flere end en enkelt person. Endvidere er det bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
8Du bør nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får professionel assistance.
9Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør udarbejde en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
10Der kommer jævnligt ubelejlige problemstillinger når det kommer til større byggeprojekter, og på grund af det vil det være essentielt at man afsætter en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Det er betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være økonomisk at notere hver eneste udgiftspost, og herefter søge sig frem til ens udgift ved dem hver især.
12Ved opgaver udendørs har vind og vejr meget at sige. Derfor skal du jævnligt tage notits af femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i det avancerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

Størstedelen af firmaer på nettet frembyder nu et hav af forskellige billige fragttyper til træfiberplader. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo særligt nem, samt desuden tillige den billigste metode til levering.

Du bør ydermere udse dig at få produkterne leveret til dit hus eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver mange gange en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ret så ligetil med træfiberplader online. Den prisbilligste slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du lever med kort afstand til internet forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på træfiberplader kan være ualmindeligt essentiel hvis vi har behov for dine nye produkter lige om lidt, og herved er det sandelig på sin plads at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for træfiberplader. Adskillige e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter online, men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen realiseres før et aftalt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken klar forinden logistikpersonalet får fri.

Indtil flere online shops tilbyder levering uden gebyr på træfiberplader online, men undertiden er det så præmissen at du aftager for en præcis sum. I øvrigt kan man overveje den prisbilligste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

En del byggecentre udlover click-and-collect hvor du handler billig træfiberplader online men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen og Silvan. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af træfiberplader i disse byer:

Horsens, Hedensted, Nykøbing Falster, Roskilde, Gentofte, Risskov, Aabenraa, Ringsted, Slagelse, Gladsaxe, Lystrup, Esbjerg, Herning, Skive, Åbyhøj, Dragør, Varde, Rønne, Birkerød, Aarhus, Ølstykke, Greve, Hedehusene, Hillerød, Rødovre, Kolding, Søborg, Randers, Viborg, Ikast, Brøndby, Solrød Strand, Tårnby, Vallensbæk, Nærum, Herlev, Hørsholm, Frederikshavn, Haslev, Aalborg, Frederikssund, Køge, Holbæk, Svendborg, Grenaa, Hvidovre, Silkeborg, Lillerød, Vanløse, Ishøj, København, Sønderborg, Nyborg, Hjørring, Glostrup, Holstebro, Fredericia, Korsør, Helsingør, Tilst, Frederiksværk, Nørresundby, Ballerup, Nakskov, Lyngby, Charlottenlund, Farum, Brønshøj, Vordingborg, Allerød, Thisted, Kalundborg, Brabrand, Vejle, Albertslund, Højbjerg, Skanderborg, Brønderslev, Valby, Rudersdal, Middelfart, Næstved, Haderslev, Stenløse, Taastrup, Jyllinge, Værløse, Frederiksberg, Hobro, Struer, Odense, Virum, Kokkedal, og Odder, .

Afhentning for træfiberplader er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere typisk søger eksempelvis træfiberplader tilbud og træfiberplader priser. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet køb træfiberplader, træfiberplader online og billig træfiberplader, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Priser på træfiberplader

Det er efterhånden rigtig smart for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige træfiberplader online fra flere internet handler, og altså har en hel del e-firmaer fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på træfiberplader enormt, og ovenikøbet frembyde fri fragt.

Derfor kan det til hver en tid være lønnende at sammenholde flere internet butikker efter tilbud og rabatter på træfiberplader online forinden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man må lige meget hvad være årvågen med, at ifald en e-shop udbyder billige træfiberplader online for en tilbudspris der kan virke mystisk fordelagtig, så burde det tit være et tegn på en uærlig e-shop. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under et regulativ, der garanterer folk imod svindlende internet butikker.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du vil honorere beløbet til træfiberplader over en periode. Dette foreslåes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Ved kig i data er det markant, at folk ofte efterspørger eksempelvis køb træfiberplader og billig træfiberplader. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter blandt andet træfiberplader tilbud, træfiberplader priser samt træfiberplader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot giver dig flere fine muligheder for at dechifrere en række eksisterende brugeres oplevelser og derfor foreslår vi, at du analyserer e-butikkens kritik forud for at du handler billige træfiberplader online.

Facebook fremskaffer derudover ret så uafhængige muligheder for at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Herinde ses en række e-firmaer hvor man kan aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også kan udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige træfiberplader online i en webbutik behøver de reelt betragte netbutikkens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke super interessant, specielt med de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan være at kontrollere om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en sikring om at online webshoppen imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at online firmaet lejlighedsvis kigges til af fagfolk som kender lovene på området.

Det giver dig anledning til support, når du udsættes for problemstillinger ved dit indkøb af træfiberplader. For øvrigt støtter vi at køberen er på vagt for de elementære forhold der kan influere på bestillingen af træfiberplader online, f.eks. hvilken ombytningsret e-firmaet garanterer.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man permanent beholder sin kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af træfiberplader, hvad end man har købt hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Jan Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Peter E gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Henrik gav 5 stjerner

Virkelig god service

Tina Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til når du køber online
1En hel del e-handler i Danmark yder billig fragt på træfiberplader, men oftest er det kun gældende hvis man bestiller for en konkret pris. I øvrigt kunne man beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, hvilket gerne er at få kørt din pakke til et afhentningssted. Denne er af og til omvendt i høj grad smertefri. Den mest billige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
2Det er jo efterhånden ualmindeligt simpelt for enhver at prissammenligne online på billige træfiberplader hos flere e-butikker, og herved tilbyder utallige e-handler fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive rentabelt at sammenligne nogle forskellige internet butikker efter tilbud og rabat inden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
3De fleste netbutikker i Danmark yder i vore dage diverse billige fragtløsninger til træfiberplader. En der er meget almindelig er nu til dags pakkeshops, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ret så ukompliceret, samt typisk endda den billigste leveringsversion.
4Vi foreslår generelt at undersøge om online shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være en garanti for at e-butikken opretholder de opstillede regler, samt at internet webshoppen regelmæssigt besigtiges af fagfolk der har megen viden om de gældende regler. Forud for at folk handler billige træfiberplader hos en internet webshop behøver man i princippet løbe igennem dens forretningsvilkår.
5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en retningslinje, som skærmer dig imod uægte internet firmaer. Som et alternativ kan du benytte en løsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil dække beløbet over flere uger.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel hvis vi har brug for dine nye produkter nu og her, og med det formål er det ganske fornuftigt at du tjekker den anslåede leveringsdato for træfiberplader. En lang række netbutikker tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, men vær obs på at det betinges af at ordren indsendes tidligere end et fast tidspunkt.
7Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ualmindeligt aktuel når du står og skal bruge træfiberplader med det samme. Alternativt så frembyder nogle få internet firmaer gratis levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb.
8Trustpilot genererer fuldkommen gavnlige muligheder for at gennemrode adskillige aktuelle kunders omtaler og af den grund anbefales det, at du ser nærmere på internet shoppens anmeldelser inden du handler billige træfiberplader online. Facebook yder endvidere adskillige gode løsninger til at få en idé om e-forhandlerens popularitet.
9Forinden nogen shopper billige træfiberplader på en e-shop bør de for at være på den sikre side se på webbutikkens handelsbetingelser, men det er bare et tidskrævende arbejde. Tillige stiller vi forslag om at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der har indvirkning på købet af billige træfiberplader online, eksempelvis den returpolitik e-shoppen bruger.