Er du på udkig efter træbriketter? Vi har fundet 24 online forhandlere, og noteret deres priser for 960 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 960 kg for kun 1.968 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bål til brændeovn til grill

Varianter: mørke løse svenske runde overnight tyske lyse

Mængder: 1 kubikmeter 1 palle 1 m3 1 rummeter

Levering: med truck i netsække trailer i bigbag hent selv til døren i poser vognlæs i løs vægt i sække afhentning med kran løst leveret på palle i stammer

Brands: Heatmax Barlinek Hardwood Guldager Biltema Danish Agro Ege rug Bøge Gørslev Pini kay Coop Ppillemadsen Rondo Absolut DLG Calle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige træbriketter hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige har faglig rådgivning. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring træbriketter.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Flere byggekæder præsterer et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot træbriketter.
Når du skal have produkterne nu og her eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af træbriketter online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og dermed har mange chancen for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Diverse nichebutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved vil du få endnu mere gavnlig sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis træbriketter.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Disse støtter du idet du handler træbriketter online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

træbriketter silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at have en klar køreplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af strategien.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Desuden viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
3I nogle tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis ombygningen er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
4Du finder en overflod af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube faciliterer utrolig meget almennyttig info, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
5Du bør på ingen måde negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
6Husk at kalkulere om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til dele af projektet. Når du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at lede efter en pris fra en håndfuld selskaber.
7Man må aldrig fattes grej. Tit kan det være erstatteligt at du har udstyret parat når du iværksætter arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund må du hyppigt se vejrberetningerne i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at regne bedst som du er startet på det svære projekt.
9Inden du indleder byggeprocessen kan det vise sig ekstremt fundamentalt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Der præsenterer sig stort set altid uventede problemer i forbindelse med svære projekter, og altså kan det vise sig afgørende at der afsættes god plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
11Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være en fordel at notere hver enkelt udgift, og bagefter tjekke prisen på dem én efter én.
12Muligvis kan det blive essentielt at have alle bygningsmaterialer parat inden du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en enkel liste hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Normale spørgsmål hvad angår træbriketter

 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Adskillige internet varehuse tildeler nu til dags en række forskellige billige fragttyper til træbriketter. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså vældig praktisk, og desuden ligeledes den billigste form for fragt.

  Du bør tillige overveje at få pakken sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Metoden er godt nok lidt mere omkostningsfuld, men samtidig særdeles fremkommelig for træbriketter online. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du lever i kort afstand af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på træbriketter kan vise sig at være særligt vigtig såfremt du står og skal bruge pakken om kort tid, og med det formål er det øjensynligt essentielt at vi finder leveringstidspunktet på træbriketter. Mange online butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, der dog står og falder med at ordren gennemføres forinden et fast tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ekspederet inden lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte e-firmaer garanterer portofri fragt på træbriketter online, men typisk kræves det at der bestilles for en bestemt pris. Desuden burde man overveje den billigste form for fragt, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  Adskillige webbutikker giver afhentning hvor man handler billig træbriketter online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Stark. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på træbriketter i disse byer:

  Aalborg, Stenløse, Helsingør, Lystrup, Grenaa, Taastrup, Frederikssund, Hørsholm, Vordingborg, Nørresundby, Hedehusene, Lillerød, Ringsted, Albertslund, Birkerød, Brønshøj, Charlottenlund, Sønderborg, Søborg, Odder, Vanløse, Rønne, Allerød, Aabenraa, Haslev, Struer, Tilst, Skive, Solrød Strand, Brabrand, Værløse, Vejle, Esbjerg, Glostrup, Kalundborg, Hjørring, Frederiksberg, Brønderslev, Randers, Gentofte, Højbjerg, Ishøj, Kolding, Svendborg, Dragør, Risskov, Lyngby, Åbyhøj, Kokkedal, Næstved, Horsens, Hvidovre, København, Nyborg, Holstebro, Aarhus, Fredericia, Køge, Nakskov, Farum, Gladsaxe, Frederikshavn, Thisted, Brøndby, Odense, Vallensbæk, Haderslev, Valby, Virum, Ølstykke, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ballerup, Varde, Greve, Slagelse, Middelfart, Hobro, Ikast, Hedensted, Herlev, Tårnby, Roskilde, Silkeborg, Rudersdal, Herning, Rødovre, Hillerød, Viborg, Nærum, Jyllinge, Skanderborg, Holbæk, og Korsør, .

  Afhentning for træbriketter er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger fx billig træbriketter og træbriketter tilbud. Man ser desuden tit internet shoppere søge efter fx træbriketter online, køb træbriketter samt træbriketter priser, plus de store byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Find den bedste pris på træbriketter

  Det er usædvanlig gnidningsløst for alle at vurdere tilbud på billige træbriketter online fra flere internet virksomheder, og på grund af dette har flertallet af firmaer på nettet fundet det nødvendigt at reducere prisen på træbriketter drastisk, og ovenikøbet sikre portofri levering.

  Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at besigtige nogle webbutikker efter udsalg og tilbud på træbriketter online inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Stark.

  Man skal bare huske på, at såfremt en e-butik annoncerer billige træbriketter online til salg for en udsalgspris som virker uhørt billig, så er det undertiden være et kendetegn på en falsk internet handler. Kortkøb er imidlertid en del af en bestemmelse, der skærmer dig overfor uægte e-handler.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afbetale omkostningerne til træbriketter senere. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

  Når der ses på søgedata er det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel træbriketter online og billig træbriketter. Man ser derudover som regel internet shoppere kigge efter blandt andet køb træbriketter, træbriketter priser og træbriketter tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bål til brændeovn til grill

  Varianter: runde lyse tyske svenske løse overnight mørke

  Mængder: 1 palle 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter

  Levering: løst leveret afhentning i bigbag til døren trailer med truck i sække i poser på palle hent selv i løs vægt med kran i netsække vognlæs i stammer

  Brands: Pini kay Coop Barlinek Ppillemadsen Heatmax DLG Absolut Calle Rondo Biltema Ege rug Gørslev Guldager Bøge Hardwood Danish Agro

  Gennemsøg andre menneskers erfaringer

  Trustpilot yder relativt ønskværdige muligheder for at evaluere en stor gruppe tidligere køberes kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet selskabets ratings forinden du handler billige træbriketter online.

  Facebook yder derudover aldeles hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. Desuden møder vi en række internet handler hvor man kan tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige træbriketter online på en webbutik kunne de til hver en tid tage stilling til netshoppens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke specielt ophidsende, særligt med de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne måske være at kigge hvorvidt e-handlen er e-mærket, som er et kendetegn for at online forhandleren opretholder de danske retningslinjer, samt at online butikken rutinemæssigt efterses af specialister som forstår de gældende regler.

  Det giver dig chance for at blive hjulpet, for så vidt du får problemstillinger med din shopping med træbriketter. For øvrigt anbefaler vi at kunden er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af træbriketter online, eksempelvis hvilken returret online butikken garanterer.

  I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af træbriketter, ligegyldig om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Stark.

  Inger Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Jette E gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Morten Hansen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Helle P gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 tips til køb på nettet
  1En række internet shops lover fri fragt på træbriketter, men ofte er det så præmissen at du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ bør du tage den mest letkøbte leveringsform, som oftest er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Løsningen viser sig beklageligvis ydermere temmelig let. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter varerne.
  2Generelt foreslår vi at tjekke om online firmaet er e-mærket, hvilket skulle være et billede på at e-shoppen anerkender de gældende danske regler, samt at webshoppen løbende evalueres af eksperter der kender til reglementet på området. Før folk shopper billige træbriketter på en e-forhandler behøver de helt sikkert gennemlæse e-shoppens handelsvilkår.
  3En stor portion internet forhandlere giver til alt held mange forskellige billige leveringsmuligheder til træbriketter. En af de mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling den dag der passer dig. Denne er nemlig særligt uproblematisk, og ofte også den mest prisbevidste leveringstype.
  4Trustpilot fører til altid sikre løsninger til at eksaminere ret mange eksisterende forbrugeres synspunkter og af den grund er det smart, at du eksaminerer online butikkens omtaler inden du handler billige træbriketter online. Facebook resulterer i for øvrigt egentlig stabile metoder til at få et kig ind i internet butikkens kundefokus.
  5Antal dages levering er jo ret bestemmende i tilfælde af at du behøver produktet om et øjeblik, og herved er det naturligvis passende at du gransker den forventede leveringstid på træbriketter. Adskillige shops på nettet giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen placeres inden et bestemt klokkeslæt.
  6Det er ultra smart for os alle at sammenligne tilbud online på billige træbriketter i blandt diverse butikker på nettet, og af den grund lover adskillige butikker på nettet portofri levering. Derfor kan det til hver en tid vise sig indbringende at kigge forbi flere e-shops efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris.
  7Forinden folk køber billige træbriketter i en netbutik burde de til hver en tid overveje netbutikkens betingelser, men det er bare en omfattende opgave. Herudover kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af billige træbriketter online, fx den ombytningspolitik online forhandleren tilbyder.
  8Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en regel, der sikrer køber imod uærlige internet forretninger. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at klare pengene i flere bidder.
  9Den mest letkøbte slags levering vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket kræver at du er tæt på e-handlens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende såfremt man behøver træbriketter om kort tid. Alternativt så sikrer enkelte e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun når man aftager for en præcis sum.