Er du på udkig efter træbetonplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot træbetonplader.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige træbetonplader hos de forskellige online byggekæder. En del vil have billige priser, hvorimod øvrige giver service. Du må beslutte hvad du helst vil have.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, som kan give sparring omkring træbetonplader.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de store byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler varer fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af træbetonplader online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har folk chancen for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derved kan du undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller træbetonplader online fra deres webshop.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet har en stor passion for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem får du formentlig endnu mere god vejledning fra personale der er specialister i lige præcis træbetonplader.
De største byggemarkeder i Danmark
træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

træbetonplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning såsom arbejdssko som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
2Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med enormt meget nyttig viden, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
3Forinden du går i gang med byggeprocessen er det rimeligt centralt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Der viser sig som regel uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, så man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
5For projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit kigge på vejrudsigten lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du netop vil påbegynde dit store projekt.
6Man kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver dermed at ombygningen har betydning for naturen.
7Du bør overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør skaffe eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel er det en god idé at få priser fra en håndfuld firmaer.
8Du skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig klogt at du har grejet til rådighed når du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
9Planlægning vil altid være nøglen til succes med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet tidsplan, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
10Typisk vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter søge sig frem til ens købspris for dem hver især.
11Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition før du iværksætter din byggeproces. Du har god gavn af at notere en hurtig indkøbsseddel med alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
12Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, især i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Enkelte opgaver bør udføres af flere mennesker. Endvidere bør det være hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En del butikker på nettet tilbyder til alt held et hav af forskellige billige muligheder for levering til træbetonplader. En af de mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså yderst gnidningsløs, og mange gange endda den mest billige metode til levering.

Du kan også forsøge at bestille varerne til levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver som regel en kende mere pebret, men tillige meget enkel med træbetonplader online. Den billigste fragtmulighed er dog at hente pakken selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl i nærheden af online forhandlerens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på træbetonplader kan være ualmindeligt væsentlig ifald du skal bruge varerne fluks, så i det øjemed er det rimelig vigtigt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for træbetonplader. De fleste internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, hvilket dog påkræver at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt forinden de lageransatte drager hjemad.

Visse byggecentre tilbyder gratis levering på træbetonplader online, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret pris. Desuden kunne man snuppe den billigste fragtmetode, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder yder afhentning hvor du handler billig træbetonplader hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på træbetonplader i disse byer:

Vejle, Grenaa, Taastrup, Charlottenlund, Hvidovre, København, Værløse, Korsør, Vordingborg, Viborg, Ringsted, Kolding, Kokkedal, Vallensbæk, Gentofte, Nakskov, Valby, Helsingør, Søborg, Allerød, Middelfart, Frederiksværk, Horsens, Brøndby, Ishøj, Roskilde, Solrød Strand, Svendborg, Højbjerg, Esbjerg, Sønderborg, Haslev, Nyborg, Nærum, Skanderborg, Odder, Tilst, Randers, Vanløse, Lystrup, Brønderslev, Odense, Rødovre, Farum, Skive, Aarhus, Hobro, Slagelse, Aalborg, Hørsholm, Herlev, Thisted, Tårnby, Køge, Frederiksberg, Lillerød, Hedehusene, Struer, Stenløse, Frederikshavn, Aabenraa, Fredericia, Holbæk, Hjørring, Brønshøj, Gladsaxe, Dragør, Næstved, Nykøbing Falster, Albertslund, Silkeborg, Greve, Herning, Haderslev, Frederikssund, Lyngby, Birkerød, Risskov, Ballerup, Rønne, Ølstykke, Holstebro, Virum, Hedensted, Varde, Rudersdal, Hillerød, Brabrand, Kalundborg, Jyllinge, Ikast, Åbyhøj, Glostrup, og Nørresundby, .

Click-and-collect af træbetonplader er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland).

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. køb træbetonplader og træbetonplader tilbud. Man ser derudover ofte mennesker lede efter eksempelvis træbetonplader priser, billig træbetonplader og træbetonplader online, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på træbetonplader

Det er jo efterhånden virkelig let for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige træbetonplader online fra forskellige internet handler, og til gengæld har flertallet af online butikker fundet det nødvendigt at nedskære udsalgspriserne på træbetonplader betydeligt, og i øvrigt love gratis levering.

Det kan immervæk vise sig smart at kontrollere forskellige e-shops efter billige priser på træbetonplader online før du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Du skal alligevel være obs på, at såfremt en online shop frembyder billige træbetonplader online for en pris der kan virke besynderligt attraktiv, er det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig internet webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, der garanterer køber overfor uægte e-forretninger.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre pengene til træbetonplader senere. Dette fås typisk hos nichebutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det markant, at mennesker mange gange efterspørger fx træbetonplader online og træbetonplader tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis billig træbetonplader, køb træbetonplader og træbetonplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot præsterer tilpas habile muligheder for at eksaminere en række tidligere køberes anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du kigger nærmere på online shoppens kritik før du placerer din ordre på billige træbetonplader online.

Facebook yder ligeledes nogle fremragende muligheder for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet foretagender som giver kunderne mulighed for at afgive en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige træbetonplader online i en e-shop kunne de i virkeligheden have øje for webshoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet firmaet er e-mærket, siden det bør være en påvisning af at online butikken retter sig efter de officielle regler, samt at netshoppen regelmæssigt tilses af sagkyndige der er inde i reglerne på området.

Dette er desuden din genvej til opbakning, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din ordre på træbetonplader. Ydermere er det at foretrække at køberen er vaks omkring de mest centrale forhold der har betydning for bestillingen af træbetonplader online, til eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden benytter.

Her er det ydermere relevant, at man til enhver tid bevarer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af træbetonplader, hvad end man har bestilt fra Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Peter gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Maria S gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Jette Christensen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Birthe gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Visse e-shops i Danmark præsterer gratis levering på træbetonplader, men undertiden er det forbeholdt når der indkøbes for en præcis sum. Desuden skal du gribe den mest billige leveringsmåde, hvilket gerne vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver desværre på den anden side ualmindeligt nem. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
2Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, der garanterer dig som kunde imod falske internet virksomheder. Som alternativ burde du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at betale beløbet over et længere tidsrum.
3Det er jo ultra simpelt for enhver at prissammenligne online på billige træbetonplader på flere internet shops, og til tak frembyder utallige internet foretagender levering uden beregning. Dog kan det imidlertid vise sig nyttigt at besigtige visse butikker på nettet efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
4Trustpilot tilbyder ultra uafhængige muligheder for at kontrollere en hel del eksisterende forbrugeres tanker og derved stiller vi forslag om, at du gennemgår online shoppens vurderinger før du shopper billige træbetonplader online. Facebook indebærer lignende regulære troværdige genveje til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
5Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt vital om man behøver produkterne om et øjeblik, så af den grund er det selvfølgelig essentielt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt ved træbetonplader. En hel del e-forretninger garanterer billig levering på næste hverdag på en række produkter, som trods alt beroer på at orden realiseres inden et konkret klokkeslæt.
6Den mest prisbevidste form for levering er dog at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du bor tæt på internet butikkens lager. Den leveringsmetode kan være temmelig relevant ifald du behøver træbetonplader nu og her. Alternativt så lover nogle få e-butikker levering uden omkostninger, men tit kræves det at der aftages for et bestemt beløb.
7Forinden folk køber billige træbetonplader på en internet shop kan man på en vis måde studere webshoppens betingelser, men det er tit ikke videre spændende. Udover dette kan det være til hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige træbetonplader online, f.eks. hvilken byttepolitik internet shoppen tilbyder.
8Generelt slår vi et slag for at finde ud af om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et sympol på at webshoppen adlyder de danske regler, samt at shoppen tit evalueres af fagmænd som har megen viden om de gældende regler. Inden nogen shopper billige træbetonplader i en e-handler kan man helt sikkert tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser.
9En masse shops på nettet giver i dag diverse billige former for fragt til træbetonplader. En der er meget populær er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ultra enkel, og oftest desuden den mindst kostelige fragtmetode.