Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige tørbeton hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på lave priser, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot tørbeton.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse byggemarkedets betingelser.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får information omkring tørbeton.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af tørbeton online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
En masse niche webshops er iværksætterfirmaer, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber tørbeton online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede webshops har en stor passion for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du forvente en høj grad af god sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis tørbeton.
De største byggecentre i Danmark
tørbeton jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

tørbeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at ombygningen forbedrer miljøet.
2Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdshjelm der sikrer dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
3Du har adgang til vældig mange artikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube faciliterer en masse udbytterig information, især forudsat at man kigger på engelsk.
4Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ting behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
5Husk at gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde investere i professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Ifald du søger eksperthjælp vil det typisk være en god idé at hente en pris fra forskellige selskaber.
6For opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund må du tit lægge mærke til prognosen for vejret i dagene før byggeprojektet, så det ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med det krævende projekt.
7Inden du påbegynder arbejdet må det være ubeskriveligt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive sundt at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde ens købspris for dem en ad gangen.
9Der præsenterer sig altid uventede udfordringer ved større byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
10Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør have en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver oversigten.
11Det vil vise sig fundamentalt at have samtlige byggematerialer disponible forinden du går til værks med byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og derefter tjekke listen, med øje for at du er tryg ved at du har styr på det.
12Man vil aldrig mangle værktøj. Det kan vise sig at være fornuftigt at have udstyret tilgængeligt inden du tager fat på arbejdet. Det er desuden en fordel at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er yderst imponerende. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål hvad angår tørbeton

 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Tørbeton hvordan?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvilken form for levering skal jeg vælge?

  Størstedelen af online webshops tilbyder i øjeblikket diverse billige leveringsmuligheder til tørbeton. Førstevalget hos mange er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo ret så praktisk, samt tit endvidere den mest billige mulighed for levering.

  Du kan alternativt overveje at få varerne bragt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden viser sig af og til en kende mere bekostelig, men også temmelig let ift. tørbeton online. Den billigste form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette kræver at du lever i kort afstand af internet selskabets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på tørbeton er super bestemmende om du står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, og derfor er det rigtig klogt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for tørbeton. En masse online firmaer – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, som imidlertid er afhængig af at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden logistikpersonalet har fri.

  Nogle byggeforretninger tilbyder gebyrfri levering på tørbeton online, men i reglen er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum. Alternativt må du udse dig den mest prisbevidste leveringstype, der gerne vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted.

  Temmelig mange netshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig tørbeton derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på tørbeton i disse områder:

  Nyborg, Vanløse, Vejle, Rønne, Hillerød, Ikast, Esbjerg, Brønderslev, Gladsaxe, Stenløse, Virum, Frederiksværk, Kolding, Vordingborg, Svendborg, Korsør, Ishøj, Nakskov, Kalundborg, Lystrup, Brabrand, Odder, Tilst, Højbjerg, Sønderborg, Hvidovre, Middelfart, Helsingør, Greve, Brøndby, Hedensted, Køge, Lillerød, Rudersdal, Fredericia, Skive, Dragør, Søborg, Tårnby, Allerød, Holbæk, Åbyhøj, Aalborg, Vallensbæk, Odense, Farum, Frederiksberg, Gentofte, Haderslev, Randers, Ølstykke, Hørsholm, Herlev, Jyllinge, Holstebro, Haslev, Slagelse, Viborg, Frederikshavn, Aarhus, Grenaa, Skanderborg, Charlottenlund, Glostrup, Frederikssund, Valby, Kokkedal, Værløse, Roskilde, Rødovre, Risskov, Ballerup, København, Aabenraa, Solrød Strand, Hobro, Thisted, Nykøbing Falster, Lyngby, Brønshøj, Horsens, Nørresundby, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Nærum, Herning, Ringsted, Birkerød, Næstved, Varde, Hjørring, Silkeborg, og Struer, .

  Klik-og-hent for tørbeton er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når man ser på data bliver det tydeligt, at folk ofte søger blandt andet tørbeton online og køb tørbeton. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter for eksempel tørbeton tilbud, billig tørbeton samt tørbeton priser, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

  Tilbud på tørbeton

  Det er jo efterhånden ret let for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige tørbeton online i blandt flere internet virksomheder, og ergo har de fleste shops på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisen på tørbeton betragteligt, og i øvrigt tilbyde gratis levering.

  Derfor kan det immervæk være lukrativt at efterprøve nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på tørbeton online før du shopper, sådan at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

  Man bør alligevel være obs på, at hvis en internet webshop sælger billige tørbeton online til salg for en pris der kan ses som uforståeligt god, så kan det undertiden være et faresignal om en snydagtig online virksomhed. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, der dækker køber overfor falske internet handler.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre omkostningerne til tørbeton ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter for eksempel tørbeton online og tørbeton priser. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter fx billig tørbeton, tørbeton tilbud samt køb tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Undersøg tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot fremskaffer ret stabile chancer for at kontrollere en lang række forhenværende køberes anmeldelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger netbutikkens vurderinger før du shopper billige tørbeton online.

  Facebook yder ligeledes altid hensigtsmæssige genveje til at få indblik i webshoppens kundefokus. I øvrigt er der faktisk online firmaer som tilbyder kunderne at tilkendegive en vurdering af virksomhedens service, som tillige kan udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk shopper billige tørbeton online på en internet virksomhed burde man i reglen skimme webshoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke super interessant, specielt på de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

  En anden løsning er at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en garanti for at e-forretningen efterlever de danske regler, og at hjemmesiden løbende kontrolleres af fagmænd som har megen viden om de gældende vilkår.

  Dette er desuden din chance for at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din ordre på tørbeton. Ydermere kan det være til hjælp at man er vaks omkring de mest relevante vilkår i forbindelse med købet af tørbeton online, for eksempel hvilken ombytningspolitik webbutikken har.

  I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af tørbeton, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Søren I gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Lene gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Bente gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Thomas Jensen gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  9 tips til online indkøb
  1Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en antydning af at online forhandleren forstår de officielle regler, samt at internet forretningen en gang i mellem vurderes af fagfolk der har megen viden om lovgivningen. Inden folk handler billige tørbeton i en internet shop behøver de uden tvivl skimme forhandlerens handelsvilkår.
  2Før nogen shopper billige tørbeton hos en e-butik bør man til hver en tid gennemse webshoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. I øvrigt tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende reglementer der har betydning for bestillingen af billige tørbeton online, som fx den byttepolitik online firmaet lover.
  3Trustpilot tilbyder forholdsvis passende muligheder for at eksaminere ganske mange tidligere forbrugeres tanker og herved slår vi et slag for, at du gransker webshoppens kritik inden du handler billige tørbeton online. Facebook byder på endvidere i højeste grad fine løsninger til at få indblik i online virksomhedens popularitet.
  4Det er jo efterhånden temmelig hensigtsmæssigt for alle at undersøge tilbud online på billige tørbeton i blandt flere online selskaber, og derved lover flertallet af online forhandlere portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at udforske nogle forskellige internet outlets efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at få den skarpeste pris.
  5Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en bestemmelse, som begunstiger dig som køber overfor falske forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du vil honorere betalingen over et længere tidsrum.
  6En masse internet foretagender tildeler nu flere billige former for levering til tørbeton. En af de mest almindelige er i dag udleveringssteder, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså meget problemfri, samt endda derudover den mest betalelige fragttype.
  7Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig i nærheden af e-firmaets bopæl. Den løsning kan vise sig at være ultra vigtig hvis vi har behov for tørbeton om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere internet webshops levering uden gebyr, men undertiden forudsætter det at der shoppes for en fastsat pris.
  8Leveringstiden er selvfølgelig rigtig bestemmende i tilfælde af at du behøver produkterne øjeblikkeligt, så herved er det virkelig vigtigt at du checker det forventede leveringstidspunkt for tørbeton. En stor portion netshops i Danmark reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, men som trods alt er afhængig af at transaktionen realiseres forinden et fast tidspunkt.
  9Flere internet butikker garanterer billig fragt på tørbeton, men undertiden er det forudsat at du handler for en fastsat sum. Ellers må du vælge den mest prisbevidste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtformen viser sig som oftest på den anden side super nem. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.