Er du på udkig efter terrassefliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 400 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: plast komposit beton træ keramik

Størrelser: 90×90 30×60 20×40 20×20 40×40 50×50 80×80 60×60 30×30 70×70 25×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er især muligt hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare terrassefliser.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige terrassefliser hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved bør du vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring terrassefliser.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre har butikker i hele landet, og derfor har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at spare fragtgebyret, og sågar få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder forhandler varer fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af terrassefliser online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Mange niche netbutikker er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du bestiller terrassefliser online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund formår de at yde ekstremt nyttig sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis terrassefliser.
Danmarks største byggecentre
terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

terrassefliser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det viser sig værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition forud for at du tager fat på din byggeproces. Du kunne udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og som det næste granske materialerne, således at du er tryg ved at du har husket alt.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være sundt at gennemgå alle omkostninger, og herefter kortlægge beløbet for dem alle sammen.
3Man kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
4Der kommer utvivlsomt overraskende udfordringer ved større byggeprojekter, og derfor kan det være essentielt at der afsættes betragtelig tid i planen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du jævnligt holde øje med vejrberetningerne i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det store byggeprojekt.
6Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder handlingsplanen.
7Man bør aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte vil det vise sig afgørende at du har grejet klar akkurat som du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Du kan overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du køber professionel assistance kan det være en god idé at notere forslag fra forskellige selskaber.
9Du skal ikke forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Før du iværksætter byggeprojektet kan det være meget centralt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du har adgang til en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube giver enormt meget almennyttig information, især hvis du kigger på engelsk.
12Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprojektet, specielt når der er tale om krævende byggerier. Store opgaver gør krav på flere folk. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Adskillige internet webshops frembyder nu til dags diverse billige løsninger til levering til terrassefliser. En favorit iblandt mange er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig vældig uproblematisk, og oftest også den prisbilligste leveringsversion.

Du kan omvendt tænke over at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig i regelen en tand dyrere, men desuden temmelig gnidningsløs med terrassefliser online. Den mest betalelige metode til levering er uden tvivl selv at hente ordren, som dog er betinget af at du har bopæl tæt på internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på terrassefliser er selvfølgelig særdeles vital forudsat vi absolut skal bruge varen inden for kort tid, og herved er det faktisk vigtigt at du gransker leveringstidspunktet ved terrassefliser. Adskillige online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen laves forud for et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klargjort inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle få firmaer på nettet yder portofri fragt på terrassefliser online, men tit kun såfremt man bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt skal du gribe den mest letkøbte leveringsmetode, som ofte vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

De store webshops giver afhentning hvor du køber billig terrassefliser hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver fx click-and-collect på terrassefliser i følgende områder:

Roskilde, Hørsholm, Rødovre, Albertslund, Farum, Taastrup, Kolding, Solrød Strand, Gladsaxe, København, Grenaa, Stenløse, Holstebro, Hvidovre, Thisted, Brabrand, Virum, Ølstykke, Herning, Vanløse, Hillerød, Brøndby, Værløse, Helsingør, Nærum, Ballerup, Nørresundby, Frederiksværk, Randers, Frederiksberg, Tårnby, Kalundborg, Aabenraa, Silkeborg, Middelfart, Ishøj, Nykøbing Falster, Kokkedal, Lystrup, Greve, Tilst, Dragør, Vordingborg, Charlottenlund, Gentofte, Nakskov, Lyngby, Hobro, Vallensbæk, Aalborg, Haderslev, Højbjerg, Rudersdal, Rønne, Brønderslev, Skanderborg, Odense, Varde, Horsens, Holbæk, Sønderborg, Aarhus, Åbyhøj, Søborg, Frederikshavn, Herlev, Esbjerg, Ikast, Skive, Køge, Odder, Næstved, Struer, Frederikssund, Fredericia, Svendborg, Vejle, Slagelse, Lillerød, Hjørring, Glostrup, Risskov, Brønshøj, Nyborg, Ringsted, Allerød, Hedehusene, Hedensted, Birkerød, Korsør, Viborg, Valby, Jyllinge, og Haslev, .

Klik-og-hent for terrassefliser er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når der ses på tendenserne er det klart, at folk ofte søger efter eksempelvis billig terrassefliser og terrassefliser priser. Vi ser derudover tit netshoppere søge efter blandt andet terrassefliser online, køb terrassefliser og terrassefliser tilbud, plus de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Rabat på terrassefliser

Det er jo temmelig hensigtsmæssigt for købere at prissammenligne på billige terrassefliser online fra forskellige butikker på nettet, og ergo har flertallet af e-handler været tvunget til at sænke prisen på terrassefliser helt i bund, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det til hver en tid være indbringende at udforske nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og udsalg på terrassefliser online forinden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Du må blot være så påpasselig, at hvis en e-handler tilbyder billige terrassefliser online til salg for en tilbudspris der anses for uforståeligt lav, burde det tit være et kendetegn på en bedragerisk e-shop. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en anordning, som forsvarer folk overfor falske e-forretninger.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at klare betalingen af terrassefliser over en periode. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx terrassefliser online og køb terrassefliser. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge bl.a. terrassefliser priser, terrassefliser tilbud samt billig terrassefliser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: keramik beton plast træ komposit

Størrelser: 60×60 80×80 20×20 20×40 40×40 25×50 30×30 30×60 50×50 90×90 70×70

Gennemsøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot frembringer temmelig værdifulde genveje til at gennemrode en længere række andre forbrugeres synspunkter og herved anbefales det, at du eftersøger e-firmaets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige terrassefliser online.

Facebook forærer dig ligeledes fuldstændig sikre chancer for at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Tilmed ser vi faktisk e-handler som tilbyder folk at levere en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes bør anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige terrassefliser online hos en internet forhandler kan man principielt bese netbutikkens betingelser, men det er oftest ikke videre interessant, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

En anden valgmulighed kunne være at finde ud af om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det er en garanti for at internet forhandleren anerkender de danske retningslinjer, samt at e-butikken jævnligt revurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til bistand, når du bliver udsat for dilemmaer med din bestilling af terrassefliser. Foruden dette er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler gældende for købet af terrassefliser online, til eksempel den bytteret internet forretningen lover.

På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af terrassefliser, hvad end man har bestilt fra 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Jens J gav 5 stjerner

Rigtig god service

Else M gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Henrik Larsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jens F gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til når du køber online
1Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt afgørende ifald du har behov for dine nye produkter nu og her, og herved er det ret fornuftigt at du gransker den forventede leveringstid ved terrassefliser. En stor portion netshops i Danmark tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, som trods alt står og falder med at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Inden nogen køber billige terrassefliser på en online shop bør de altid tyde butikkens vilkår, men det er oftest ikke videre spændende. Dertil anbefaler vi at du er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige terrassefliser online, f.eks. den bytteret butikken kører med.
3Trustpilot byder på en række fortræffelige muligheder for at kontrollere ganske mange aktuelle køberes ratings og på grund af dette er det smart, at du beser online webshoppens omtaler før du køber billige terrassefliser online. Facebook tilbyder dig også immervæk belejlige genveje til at få indblik i internet webshoppens pålidelighed.
4Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under et regelsæt, som garanterer en imod uærlige internet forhandlere. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil klare prisen over flere uger.
5Mange e-firmaer giver nu om dage diverse forskellige billige former for levering til terrassefliser. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo yderst uproblematisk, samt endda endda den mindst kostelige metode til levering.
6Visse internet webshops tilbyder portofri fragt på terrassefliser, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. Desuden må du udvælge den prisbilligste leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Den er somme tider ligeledes rigtig uproblematisk. Den mest prisbevidste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
7Det er jo temmelig ukompliceret for folk at undersøge tilbud online på billige terrassefliser fra flere internet shops, og ergo tilbyder de fleste outlets på nettet gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at sammenholde indtil flere internet foretagender efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
8Den prisbilligste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du lever tæt på internet selskabets hjemsted. Den løsning er jo usædvanlig relevant såfremt vi skal bruge terrassefliser straks. Alternativt så tilbyder enkelte internet selskaber fragt uden omkostninger, men undertiden under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb.
9Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt e-firmaet er e-mærket, hvilket er en antydning af at e-handlen accepterer dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt gennemses af fagmænd som er meget fortrolige vilkårene på området. Forud for at nogen køber billige terrassefliser hos en e-forhandler burde de egentlig kigge på virksomhedens handelsaftale.