Er du på udkig efter termotag? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udestue til vinterhave til drivhus til overdækket terrasse til skur til fortelt til terrasse til carport til havestue

Størrelser: 16 mm 32 mm 10 mm

Brands: Plastmo Icopal Twinlite Riatherm Fastlock Rodena Rias Nordland Click Step

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige termotag fra netbutik til netbutik. Nogle vil have billige priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot termotag.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, som giver tips og tricks til valg af termotag.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af termotag online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har mange adgang til at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og sågar få varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld service fra ansatte som er specialister i lige præcis termotag.
Forskellige specialiserede netbutikker producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber termotag online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
termotag harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

termotag silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du påbegynder byggeprojektet må det være vildt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du finder mange forskellige artikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube er kilde til vældig meget brugbar information, specielt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
3For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en stor rolle. Af den grund bør du hyppigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det store projekt.
4Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko der sikrer dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke køber professionel assistance.
5Det vil vise sig at have noget at sige at have alle materialer klar i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en enkel indkøbsliste indeholdende alle de ting du skal bruge, og dernæst granske listen, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
6Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig smart at du har udstyret klar til brug før du går løs med byggeriet. Det er derudover afgørende at inkludere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
7Husk at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør købe professionel hjælp til delelementer af projektet. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra flere firmaer.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
9Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til projektet, specielt ved store arbejdsopgaver. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Der præsenterer sig som regel utidige hovedpiner ved avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig afgørende at der afsættes nok tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en klar plan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
12Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, og dernæst søge sig frem til billige priser på dem én efter én.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst flot. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til termotag

 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  Flere online selskaber giver i dag flere billige leveringstyper til termotag. Det mest almindelige er nu om dage levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså meget simpel, samt mange gange tillige den mest letkøbte leveringsversion.

  Du kan alternativt afveje for og imod at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver godt nok en tak dyrere, men lige så vel usædvanlig smertefri ved køb af termotag online. Den billigste leveringsversion er dog selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på termotag er jo super relevant hvis du absolut skal bruge dine nye produkter med det samme, så derfor er det utvivlsomt relevant at vi finder den estimerede leveringsdato på termotag. En del forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række produkter online, hvilket stiller krav om at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren ordnet forinden personalet har fri.

  Flere online selskaber yder levering uden omkostninger på termotag online, men ofte er det forudsat at der bestilles for en konkret sum. Som alternativ skulle man udse dig den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  De største byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig termotag hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af termotag i følgende områder:

  Skive, Thisted, Svendborg, Horsens, Valby, Frederikshavn, Haslev, Næstved, Sønderborg, Kalundborg, København, Frederiksværk, Rønne, Ølstykke, Dragør, Frederikssund, Nakskov, Ishøj, Rudersdal, Brønderslev, Aalborg, Grenaa, Køge, Middelfart, Hvidovre, Lyngby, Vallensbæk, Helsingør, Ikast, Allerød, Stenløse, Hillerød, Viborg, Aarhus, Herning, Ballerup, Frederiksberg, Hedehusene, Varde, Brabrand, Aabenraa, Herlev, Taastrup, Holstebro, Charlottenlund, Struer, Tilst, Jyllinge, Nørresundby, Brønshøj, Birkerød, Esbjerg, Gentofte, Søborg, Hedensted, Ringsted, Holbæk, Kolding, Greve, Nærum, Værløse, Højbjerg, Korsør, Hørsholm, Odense, Farum, Vordingborg, Odder, Vanløse, Virum, Lystrup, Brøndby, Nykøbing Falster, Fredericia, Glostrup, Haderslev, Vejle, Albertslund, Risskov, Gladsaxe, Hjørring, Skanderborg, Silkeborg, Lillerød, Kokkedal, Solrød Strand, Rødovre, Slagelse, Tårnby, Nyborg, Åbyhøj, Randers, Hobro, og Roskilde, .

  Afhentning af termotag er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

  Ses der på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel termotag tilbud og billig termotag. Man ser derudover som regel folk søge efter eksempelvis køb termotag, termotag online samt termotag priser, foruden de store byggecentre som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

  Rabat på termotag

  Det er jo ret så fremkommeligt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige termotag online hos forskellige internet shops, og med det motiv har mange internet handler i Danmark været nødt til at nedskære prisen på termotag betragteligt, og endda garantere fri fragt.

  Det kan immervæk blive lukrativt at kontrollere nogle få internet forhandlere efter tilbud og rabatter på termotag online forud for at du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at få den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Du må bare være omhyggelig med, at ifald en internet forhandler forhandler billige termotag online på tilbud til en pris som kan ses som besynderligt fordelagtig, bør det mange gange være et signal om en uærlig internet shop. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en regel, hvilket skærmer kunden imod svindlende forhandlere på nettet.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage betalingen af termotag over flere uger. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet termotag tilbud og køb termotag. Man ser derudover typisk online shoppere kigge efter bl.a. termotag priser, termotag online og billig termotag.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til overdækket terrasse til vinterhave til terrasse til fortelt til drivhus til skur til havestue til carport til udestue

  Størrelser: 10 mm 32 mm 16 mm

  Brands: Plastmo Icopal Twinlite Rias Click Step Nordland Rodena Fastlock Riatherm

  Se nærmere på tidligere brugeres meninger

  Trustpilot præsterer de facto fantastiske muligheder for at sondere en stor gruppe forhenværende køberes oplevelser og derfor er det godt, at du gennemgår internet firmaets bedømmelser før du handler billige termotag online.

  Facebook forærer dig ligeledes egentlig habile genveje til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. Desuden er der endda online forhandlere hvor man kan udforme en vurdering af deres køb, hvilket tillige må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen handler billige termotag online hos en internet handler kunne de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens vilkår, det er dog oftest ikke særlig spændende, især på de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og 10-4.

  En nemmere løsning kunne måske være at kontrollere om internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det burde være en indikation om at netshoppen imødekommer de officielle regler, samt at forretningen ofte kontrolleres af specialister der er meget fortrolige de gældende regulativer.

  Det giver dig mulighed for bistand, hvis du skulle få dilemmaer ved dit indkøb af termotag. I øvrigt er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af termotag online, som fx den ombytningsret netbutikken garanterer.

  I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af termotag, ligegyldig om man handler hos Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

  Thomas Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Ole gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Kim gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Hans Larsen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at tjekke om internet forretningen er medlem af e-mærket, som kan være et sympol på at e-forretningen efterlever de danske retningslinjer, foruden at online butikken en gang i mellem overvåges af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige termotag på en webshop burde man utvivlsomt løbe igennem deres handelsaftale.
  2Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du har bopæl tæt på online forhandlerens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig ret så relevant om du står og skal bruge termotag om kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere shops på nettet levering uden gebyr, men i reglen kun når du aftager for en bestemt pris.
  3Forinden folk handler billige termotag i en netbutik behøver man reelt bese deres forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super spændende. Herudover kan det være til hjælp at køberen er omhyggelig omkring de elementære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige termotag online, f.eks. hvilken returneringsret shoppen bruger.
  4Trustpilot leverer fuldstændig pæne muligheder for at gennemrode en række forhenværende køberes omtaler og af den grund kan det anbefales, at du udforsker e-handlens vurderinger inden du handler billige termotag online. Facebook byder på ydermere fuldkommen pålidelige løsninger til at få en idé om online shoppens popularitet.
  5Flere shops på nettet tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringstyper til termotag. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ret fremkommelig, samt mange gange endvidere den mest letkøbte leveringsmanér.
  6En hel del internet outlets præsterer levering uden gebyr på termotag, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for et præcist beløb. Desuden skulle du snuppe den mest billige leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen er for det meste tillige meget bekvem. Den mindst kostelige leveringsform er dog selv at hente varerne.
  7Leveringshastigheden er yderst vigtig om du har behov for varerne straks, så af den grund er det aldeles vigtigt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved termotag. En masse webbutikker frembyder billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem tidligere end et fast tidspunkt.
  8Det er særdeles enkelt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige termotag hos flere e-handler, og af den grund præsterer de fleste webshops fragt uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at granske nogle internet butikker efter tilbud før du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
  9Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en orden, der redder kunden overfor snydagtige e-forhandlere. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at afbetale prisen senere.