Er du på udkig efter super 8 sten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot super 8 sten.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige super 8 sten fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse webshoppens betingelser.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragten, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er i høj grad muligt hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af super 8 sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har mange tilbuddet om at bestille online og køre varerne personligt. Af den grund har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar hente varerne hurtigere.
De gængse byggekæder samler varer fra flere leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af super 8 sten online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du forvente super gavnlig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop super 8 sten.
Forskellige nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
Diverse specialiserede webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller super 8 sten online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid uforudsete udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
2Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til en masse almennyttig information, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
3Du må nødig glemme sikkerheden, så husk beskyttelse bl.a. arbejdssko som beskyttelse overfor eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
4Du vil aldrig undvære grej. Tit vil det være betydningsfuldt at have det parat akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
5Inden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ret centralt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til større byggeprocesser. Større byggerier stiller krav om flere folk. Endvidere vil det være mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Det kan give mening at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør have assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at tage imod priser fra forskellige virksomheder.
8For opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette kan du hyppigt se prognosen for vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
9Ofte vil det være essentielt at nedskrive et budget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det er forstandigt at nedskrive alle poster, hvorefter man kunne nedskrive online tilbud på dem hver især.
10Forberedelse viser sig som metoden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
11Det kan blive væsentligt at have de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du kan med fordel notere en hurtig indkøbsliste med alt det der skal bruges, og bagefter efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
12Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig flot. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En hel del online forhandlere yder til alt held flere billige fragtmuligheder til super 8 sten. En af de mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ret let gængelig, og tit også den billigste leveringsmanér.

Du kan på samme måde tænke over at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Denne viser sig i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men derudover vældig enkel for super 8 sten online. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på super 8 sten er særdeles central når du har behov for pakken om kort tid, så i det øjemed er det ret vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet ved super 8 sten. Temmelig mange byggeforretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på en hel del varer online, men vær på vagt da det nødvendiggør at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent forinden de logistikansatte drager hjemad.

En række e-forretninger i Danmark byder på levering uden betaling på super 8 sten online, men i de fleste tilfælde kun ifald man indkøber for et bestemt beløb. Desuden burde du udvælge den billigste fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

En lang række webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig super 8 sten online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på super 8 sten i disse byer:

Haslev, Lillerød, Hedensted, Ishøj, Odense, Gladsaxe, Herning, Albertslund, Frederiksværk, Skive, Højbjerg, Odder, Allerød, Rønne, Glostrup, Valby, Aabenraa, Rødovre, Helsingør, Vanløse, Kokkedal, Ølstykke, Rudersdal, Risskov, Grenaa, Svendborg, Tilst, Lystrup, Næstved, Horsens, Solrød Strand, Hillerød, Værløse, Hobro, Dragør, Charlottenlund, Hjørring, Middelfart, Kolding, Korsør, Silkeborg, Ringsted, Nyborg, Brøndby, Stenløse, Jyllinge, Skanderborg, Greve, Tårnby, Aalborg, Brønshøj, Frederikssund, Fredericia, Aarhus, Hørsholm, Holbæk, Køge, København, Randers, Hvidovre, Farum, Gentofte, Viborg, Roskilde, Frederikshavn, Varde, Søborg, Kalundborg, Hedehusene, Slagelse, Brønderslev, Åbyhøj, Sønderborg, Vallensbæk, Nakskov, Thisted, Nørresundby, Ballerup, Nærum, Brabrand, Ikast, Vejle, Vordingborg, Lyngby, Virum, Nykøbing Falster, Herlev, Haderslev, Esbjerg, Taastrup, Frederiksberg, Holstebro, Birkerød, og Struer, .

Click-and-collect af super 8 sten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man kigger i data står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger for eksempel super 8 sten tilbud og super 8 sten priser. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge blandt andet super 8 sten online, billig super 8 sten og køb super 8 sten, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Spar penge på super 8 sten

Det er i dag usædvanlig simpelt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige super 8 sten online hos flere firmaer på nettet, og for det har langt de fleste online virksomheder fundet det nødvendigt at stampe priserne på super 8 sten eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at kontrollere et par netbutikker efter tilbud og udsalg på super 8 sten online inden du køber, så man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen og Stark.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en butik udlover billige super 8 sten online på tilbud til en tilbudspris som kan virke besynderligt billig, er det ofte være et faresignal om en snydagtig webshop. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af et lovbud, der værner dig som køber overfor uærlige shops på nettet.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du vil klare regningen på super 8 sten over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos niche netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis super 8 sten priser og super 8 sten tilbud. Man ser desuden typisk folk kigge efter fx køb super 8 sten, super 8 sten online og billig super 8 sten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Hurtig levering og god service..” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser folks erfaringer

Trustpilot frembringer aldeles værdifulde muligheder for at gennemgå adskillige andre kunders bedømmelser og derved tilrådes det, at du tjekker online virksomhedens ratings før du placerer din ordre på billige super 8 sten online.

Facebook indebærer tillige evigt tiltalende løsninger til at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed. Herinde er der en del outlets på nettet hvor man kan publicere en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden kan benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige super 8 sten online i en webbutik kan de ideelt set granske webbutikkens handelsaftale, det er dog oftest et omfattende arbejde, specielt med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en antydning af at internet selskabet anerkender de opstillede regler, udover at online forretningen regelmæssigt overvåges af fagmænd der er inde i retningslinjerne.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, når du udsættes for vanskeligheder med din handel med super 8 sten. Derudover stiller vi forslag om at køber er vidende om de mest centrale bestemmelser der kan influere på købet af super 8 sten online, som for eksempel den ombytningsret internet selskabet har.

I relation til det er det ydermere relevant, at man til enhver tid bevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevidne sin bestilling af super 8 sten, uafhængig af om man shopper hos Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Anne Christiansen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Helle G gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Inge Jensen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Henrik J gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot giver dig forholdsvis fortræffelige løsninger til at kigge nærmere på en stor portion aktuelle brugeres betragtninger og derfor er det en hjælp, at du gransker internet butikkens bedømmelser inden du shopper billige super 8 sten online. Facebook leverer tilsvarende visse ærlige chancer for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed.
2Vi slår generelt et slag for at granske om online forhandleren er e-mærket, siden det almindeligvis er et kendetegn for at internet shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken undertiden kigges til af jurister der er indført i vilkårene på området. Forinden folk handler billige super 8 sten i en e-forretning burde de i princippet læse dens forretningsbetingelser.
3Det er efterhånden ret så ukompliceret for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige super 8 sten hos forskellige internet webshops, og altså yder de fleste online selskaber portofri levering. Derfor kan det trods alt være rentabelt at sammenholde flere internet webshops efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at man er velinformeret til at antage den bedste pris.
4Forud for at nogen køber billige super 8 sten i en internet forhandler bør man principielt læse e-butikkens handelsaftale, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. Ligeså foreslår vi at man er sat ind i de væsentligste vilkår der gælder for shopping af billige super 8 sten online, som eksempelvis den returneringsret internet forhandleren benytter.
5En masse online firmaer giver nu om stunder flere billige leveringsmåder til super 8 sten. En af favoritterne er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo særdeles bekvem, samt typisk desuden den billigste metode til levering.
6En række butikker på nettet garanterer gebyrfri levering på super 8 sten, men tit kun hvis der aftages for et fastsat beløb. Desuden skal du beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, hvilket tit er at få bragt pakken til et afhentningssted. Fragttypen er uheldigvis tillige temmelig uproblematisk. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
7Leveringsdygtigheden er jo meget central når vi behøver produkterne omgående, og i det øjemed er det ret så passende at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved super 8 sten. Temmelig mange internet firmaer frembyder billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, som trods alt er forudsat at bestillingen køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt.
8Den mindst kostelige leveringsversion vil altid være at hente produkterne selv, men det kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-firmaets arbejdslager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være ultra afgørende om vi har brug for super 8 sten lige om lidt. Alternativt så præsterer en hel del internet shops fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun ifald man aftager for et fastsat beløb.
9Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, som passer på dig som køber overfor svindlende online virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale beløbet i flere bidder.