Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: hvide danske sorte små mosaik store

Mængder: 500 liter 15 kg 500 kg 15 kg 800 kg 20 kg 10 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 25 kg 25 kg 1 kubikmeter

Levering: vognlæs i løs vægt løst leveret hent selv i sække i poser i bigbag trailer afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en webshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring strandsten.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare strandsten.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige strandsten fra webshop til webshop. En del giver de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne straks.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af strandsten online.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Diverse små butikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du opleve endnu mere erfaren assistance fra personale med specialistviden i lige præcis strandsten.
Alverdens webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der oftest er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler strandsten online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
strandsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske det burdes overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at hente forslag fra diverse foretagender.
2Der kommer stort set altid overraskende vanskeligheder i forbindelse med krævende projekter, og følgelig kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i planen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
3Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug i god tid før du går i gang med projektet. Du kan sammensætte en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
4Du bør nødig gå ned på grej. Typisk kan det være fundamentalt at du har udstyret parat akkurat som du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Du kan finde endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Især YouTube er kilde til en masse anvendelig viden, i særlig grad ifald man kigger på engelsk.
6Man kan søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
7Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være forstandigt at dokumentere hver eneste udgift, og efterfølgende kortlægge beløbet for dem enkeltvis.
8Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
9Forud for at du optager byggeprocessen er det usandsynligt vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10For projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette kan du ofte kigge på vejrprognosen når du nærmer dig projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Du må aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod potentielle risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke investerer i eksperthjælp.
12Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ved væsentlige byggeprojekter. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bliver det bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til strandsten

 • Hvad er strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

  En række online outlets udlover nu diverse billige muligheder for levering til strandsten. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot din pakke den dag der passer dig. Leveringsformen er jo ultra smertefri, samt endda tillige den billigste leveringsløsning.

  Du burde også tænke over at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver som oftest en kende mere omkostningsfuld, men derudover yderst smertefri ved køb af strandsten online. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo står og falder med at du befinder dig nær e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på strandsten er jo super aktuel når man står og skal bruge din pakke omgående, så med det formål er det forholdsvis relevant at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for strandsten. Størstedelen af byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på masser af varer online, hvilket dog antager at ordren gennemføres inden et givent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klargjort inden lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle internet varehuse frembyder portofri fragt på strandsten online, men ofte kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. Ellers skal man vælge den billigste leveringsmanér, som oftest vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

  En hel del netbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig strandsten online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på strandsten i disse områder:

  Højbjerg, Korsør, Nykøbing Falster, Hobro, Vanløse, Risskov, Hedehusene, Nakskov, Hørsholm, Frederiksværk, Haslev, Gentofte, Herning, Birkerød, Hillerød, Helsingør, Vejle, Farum, Gladsaxe, Fredericia, Hvidovre, Struer, Brønshøj, Aarhus, Grenaa, Solrød Strand, Holbæk, Næstved, Kolding, Dragør, Silkeborg, Brønderslev, Brøndby, Tilst, Herlev, Nørresundby, Aabenraa, Esbjerg, Odense, Tårnby, Rudersdal, Middelfart, Viborg, Skanderborg, Thisted, Randers, København, Holstebro, Nærum, Valby, Greve, Køge, Stenløse, Rønne, Kalundborg, Søborg, Jyllinge, Svendborg, Taastrup, Kokkedal, Virum, Varde, Albertslund, Hedensted, Vallensbæk, Åbyhøj, Hjørring, Odder, Nyborg, Frederiksberg, Sønderborg, Lyngby, Ishøj, Frederikssund, Skive, Slagelse, Rødovre, Glostrup, Ballerup, Brabrand, Allerød, Ringsted, Vordingborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Roskilde, Lystrup, Ølstykke, Haderslev, Aalborg, Værløse, Ikast, Lillerød, og Horsens, .

  Klik-og-hent af strandsten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

  Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger eksempelvis strandsten online og køb strandsten. Derudover ser vi tit internet shoppere søge for eksempel billig strandsten, strandsten priser og strandsten tilbud, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  Tilbud på strandsten

  Det er efterhånden ret så problemfrit for alle at lave prissammenligning på billige strandsten online hos diverse internet virksomheder, og derved har langt de fleste forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på strandsten betragteligt, og ovenikøbet sikre fri fragt.

  Det kan dog immervæk være gavnligt at sammenligne diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på strandsten online inden du køber, så du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

  Man må bare være obs på, at såfremt en online butik afhænder billige strandsten online på tilbud til en pris der er ubegribelig gunstig, bør det mange gange være en indikation på en fup webbutik. Handler med kort er ikke desto mindre en del af et regulativ, hvilket assisterer dig som køber overfor falske e-firmaer.

  Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre betalingen af strandsten over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Ved kig i søgedata er det klart, at mennesker ofte efterspørger fx strandsten tilbud og strandsten online. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter fx strandsten priser, køb strandsten og billig strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: mosaik små store sorte danske hvide

  Mængder: 1 ton 15 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 1 m3 800 kg

  Levering: i sække trailer i bigbag løst leveret i løs vægt vognlæs i poser hent selv afhentning

  Se nærmere på folks vurderinger

  Trustpilot forærer dig en række fantastiske chancer for at sondere ret mange eksisterende forbrugeres tanker og af den grund er det prisværdigt, at du kigger på e-firmaets ratings inden du lægger din bestilling på billige strandsten online.

  Facebook indebærer desuden rigtig pålidelige muligheder for at få indblik i e-firmaets kundefokus. Desuden er der en række webshops som tilbyder folk at udfærdige en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere bør udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen handler billige strandsten online hos en e-shop kan man helt sikkert gennemløbe virksomhedens forretningsaftale, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, især på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Et alternativt forslag er at kontrollere om internet firmaet er e-mærke godkendt, da det typisk er en tilkendegivelse af at online webshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-firmaet hyppigt besigtiges af fagmænd som kender bestemmelserne på området.

  Desuden giver det dig chance for at få hjælp, for så vidt du oplever udfordringer ved dit indkøb af strandsten. Desuden er det godt at køber er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser der indvirker på bestillingen af strandsten online, til eksempel den ombytningspolitik internet butikken benytter.

  I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, så man i fremtiden kan dokumentere sit køb af strandsten, uagtet om man har bestilt hos 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

  Ole Christensen gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Poul G gav 4 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Søren gav 5 stjerner

  God til prisen

  Mads N gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til køb på nettet
  1Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et sympol på at e-shoppen efterfølger de opstillede regler, udover at online virksomheden nu og da evalueres af specialister som forstår lovgivningen. Inden folk køber billige strandsten på en online virksomhed bør man egentlig overveje virksomhedens handelsvilkår.
  2Den mest betalelige leveringsmåde er dog at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du lever med kort afstand til online butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis ret bestemmende om man skal bruge strandsten nu og her. Alternativt så præsterer nogle netshops levering uden betaling, men oftest kun hvis man indkøber for en bestemt pris.
  3Trustpilot genererer stort set hæderlige muligheder for at blive klogere på forskellige eksisterende konsumenters opfattelser og af den grund foreslår vi, at du undersøger netbutikkens kritik inden du køber billige strandsten online. Facebook indebærer tillige temmelig sikre genveje til at få indtryk af e-butikkens pålidelighed.
  4En del firmaer på nettet frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtformer til strandsten. En favorit iblandt mange er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Muligheden er altså særdeles let, og endda endda den billigste form for fragt.
  5Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket bistår dig som kunde imod bedrageriske internet handler. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at betale omkostningerne over flere uger.
  6Før folk køber billige strandsten i en e-shop burde man faktisk skimme webshoppens vilkår, men det er almindeligvis ikke super spændende. Derudover tilrådes det at kunden er påpasselig med de elementære bestemmelser der influerer på købet af billige strandsten online, eksempelvis den byttepolitik webbutikken garanterer.
  7Nogle internet forhandlere lover fragt uden gebyr på strandsten, men oftest er det forbeholdt når du handler for en konkret sum. Alternativt burde man overveje den mest betalelige løsning til levering, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragttypen er tit derudover super smertefri. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  8Fragttiden er selvfølgelig ultra udslagsgivende om du står og skal bruge din ordre om kort tid, så herved er det ret klogt at du efterser den estimerede leveringstid på strandsten. En lang række internet varehuse lover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær vagtsom da det stiller krav om at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt.
  9Det er jo efterhånden særligt overkommeligt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige strandsten fra flere online selskaber, og altså frembyder en hel del online virksomheder gebyrfri levering. Derfor kan det trods alt vise sig udbytterigt at se nærmere på et par internet webshops efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.