Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge forretningens betingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige stolpebeton fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, imens nogle giver kompetent sparring. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare stolpebeton.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil spare fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring stolpebeton.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og hermed har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og endda hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af stolpebeton online.
De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller stolpebeton online hos dem.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Derfor kan du modtage endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis stolpebeton.
De største byggekæder i Danmark
stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal have en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter din køreplan.
2Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse inklusiv hjelm og sko som hjælp mod eventuelle uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
3Man skal aldrig mangle værktøj. Ofte vil det vise sig smart at du har grejet disponibelt akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
4Husk at gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde sikre dig eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Når du tager imod professionel assistance kan det være fornuftigt at hente tilbud fra forskellige leverandører.
5Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger når det handler om krævende projekter, og følgelig kan det være vigtigt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
6For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette kan du løbende tjekke vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at piske ned når du netop er startet på det omfattende projekt.
7Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem alle sammen.
8Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en hurtig note hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og bagefter tjekke materialerne, således at du er overbevist om at alt er klar.
9Inden du opstarter arbejdet må det være rimeligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
10Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af ekstremt meget nyttig info, særligt såfremt du kigger på engelsk.
11Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet influerer positivt på miljøet.
12Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ift. vigtige byggerier. Nogle ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår stolpebeton

 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En lang række online forhandlere udlover nu til dags diverse forskellige billige muligheder for levering til stolpebeton. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne den dag der passer dig. Muligheden er nemlig yderst gnidningsløs, og oftest endvidere den mest billige slags levering.

  Du kan på samme måde beslutte dig for at få varerne sendt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringstypen er jævnligt en anelse mere bekostelig, men tillige yderst ukompliceret med stolpebeton online. Den mindst kostelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, men det betinges af at du bor nær e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på stolpebeton kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld ifald du mangler ordren øjeblikkeligt, så af den grund er det uden tvivl centralt at man kontrollerer leveringstiden for stolpebeton. De fleste byggecentre – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, men som imidlertid afhænger af at du bestiller før et fastsat klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen afsted inden lagermedarbejderne får fri.

  Visse forhandlere på nettet præsterer fragtfri levering på stolpebeton online, men i reglen er det under betingelse af at du indkøber for en fastsat pris. Ellers må du snuppe den mest billige mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

  Masser af byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du handler billig stolpebeton derhjemme og selv henter i butikken. Fx Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af stolpebeton i følgende byer:

  Hobro, Allerød, Silkeborg, Højbjerg, Birkerød, Skanderborg, Gladsaxe, Herning, Charlottenlund, Helsingør, Risskov, Frederikshavn, Korsør, Holstebro, Kolding, Vallensbæk, Kokkedal, Brønderslev, Ikast, Åbyhøj, Farum, Odense, Brønshøj, Hillerød, Holbæk, Vejle, Brøndby, Varde, Valby, Struer, Taastrup, Lyngby, Lillerød, Frederikssund, Randers, Grenaa, Nærum, Ringsted, Horsens, Frederiksværk, Ølstykke, Aarhus, Skive, Odder, Værløse, Solrød Strand, Hedensted, Herlev, Dragør, Jyllinge, Viborg, Kalundborg, Glostrup, Næstved, Greve, Frederiksberg, Ballerup, Gentofte, København, Hjørring, Nørresundby, Nykøbing Falster, Hedehusene, Hvidovre, Haderslev, Vordingborg, Tilst, Fredericia, Slagelse, Rødovre, Rønne, Køge, Esbjerg, Vanløse, Middelfart, Sønderborg, Tårnby, Hørsholm, Roskilde, Aabenraa, Søborg, Virum, Nyborg, Rudersdal, Nakskov, Thisted, Svendborg, Albertslund, Stenløse, Lystrup, Haslev, Aalborg, Ishøj, og Brabrand, .

  Click-and-collect ift. stolpebeton er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis billig stolpebeton og stolpebeton online. Derudover oplever vi som regel internet shoppere lede efter eksempelvis stolpebeton tilbud, køb stolpebeton samt stolpebeton priser, foruden de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Silvan.

  Den bedste pris på stolpebeton

  Det er efterhånden ualmindeligt smart for os alle at finde de laveste priser på billige stolpebeton online på diverse firmaer på nettet, og altså har masser af internet varehuse været nødt til at trykke prisniveauet på stolpebeton markant, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at sammenligne et par forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på stolpebeton online inden du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Du skal blot være årvågen med, at såfremt en webshop udbyder billige stolpebeton online til salg for en pris som virker utopisk billig, kunne det ofte være et signal om en uærlig online webshop. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af et regelsæt, der støtter os imod uærlige outlets på nettet.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale regningen på stolpebeton senere. Det fås som regel ved niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker som regel leder efter for eksempel stolpebeton priser og køb stolpebeton. Man ser desuden typisk internet shoppere lede efter for eksempel billig stolpebeton, stolpebeton online og stolpebeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Undersøg tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot genererer super fornemme genveje til at kortlægge mange aktuelle kunders opfattelser og på grund af dette støtter vi, at du betragter online forretningens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige stolpebeton online.

  Facebook byder på også rigtig passelige genveje til at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk internet foretagender som tilbyder folk at meddele en kritik af ordreforløbet, som lige så vel må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk shopper billige stolpebeton online på en internet shop kunne man egentlig have øje for dens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant, specielt ved de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket, da det kan være en sikring om at netbutikken retter sig efter de opstillede regler, udover at online butikken nu og da monitoreres af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

  Desuden giver det dig mulighed for støtte, hvis du møder dilemmaer i processen med din handel med stolpebeton. Dertil anbefaler vi at du er opmærksom på de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af stolpebeton online, for eksempel hvilken byttepolitik forretningen anvender.

  På grund af dette er det også essesentielt, at man altid opbevarer sin kvittering, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af stolpebeton, ligegyldig om man har bestilt fra Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

  Louise A gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Søren Olsen gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Jens Thomsen gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Henrik C gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 tips til indkøb via nettet
  1Før folk handler billige stolpebeton på en butik på nettet kan man når alt kommer til alt få overblik over butikkens betingelser, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. Foruden dette kan det være til hjælp at du er klar over de mest essentielle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige stolpebeton online, eksempelvis den returpolitik webbutikken tilbyder.
  2Trustpilot bringer dig sådan set tiltalende muligheder for at se nøjere på ret mange øvrige køberes kritik og på grund af dette kan det anbefales, at du udforsker internet selskabets anmeldelser inden du bestiller billige stolpebeton online. Facebook frembyder endvidere stort set hensigtsmæssige metoder til at få en idé om webbutikkens troværdighed.
  3Det er jo yderst praktisk for os alle at søge information om priser online på billige stolpebeton på flere internet forhandlere i Danmark, og ergo lover en lang række online shops fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at prøve et par online webshops efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
  4Generelt tilråder vi at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at e-handlen adlyder dansk lovgivning, samt at e-firmaet en gang i mellem revideres af jurister der har indsigt i reglementet på området. Inden folk køber billige stolpebeton i en online shop kunne man uden tvivl gennemgå deres betingelser.
  5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende ifald du absolut skal bruge din pakke fluks, så med det formål er det aldeles centralt at vi kontrollerer leveringstiden ved stolpebeton. Flere online forretninger yder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, som tager udgangspunkt i at ordren placeres før et fast tidspunkt.
  6Nogle få internet shops tilbyder fragt uden beregning på stolpebeton, men typisk under forudsætning af at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ burde du snuppe den mest prisbevidste type af levering, som ofte vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted. Fragtformen er tit tillige yderst nem. Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
  7Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du er med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den løsning til levering er jo meget afgørende såfremt man skal bruge stolpebeton inden for kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere shops på nettet levering uden omkostninger, men tit afkræver det at man bestiller for en bestemt pris.
  8Størstedelen af e-handler yder efterhånden en række forskellige billige fragtmuligheder til stolpebeton. Den mest populære er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtformen er altså usædvanlig enkel, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste fragtløsning.
  9Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en bestemmelse, der skærmer dig som kunde overfor snydagtige internet forhandlere. Alternativt kunne du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage pengene ude i fremtiden.