Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til bede til hegn til indkørsel til skråning til terrasse

Varianter: sten træ granit beton

Brands: Danblok RBR FC Beton IBF RC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover blot støttemur.
Der er variationer i prisniveauet på billige støttemur fra webshop til webshop. Nogle vil have billige priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en netbutik, som tilbyder sparring omkring støttemur.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du i det meste af landet, og herigennem har de fleste mulighed for at handle online og fragte materialerne personligt. Derved er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre samler varer fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af støttemur online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber støttemur online på deres side.
Forskellige niche webshops er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få skarpere priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette bør du forvente ekstremt kyndig vejledning fra mennesker med specialistviden i lige præcis støttemur.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kunne overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må have hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at notere prisoverslag fra forskellige firmaer.
2Længe før du påbegynder arbejdet kan det blive højst værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
4Der præsenterer sig ofte uforudsigelige problemstillinger når det kommer til store opgaver, og følgelig vil det være afgørende at man har afsat betragtelig tid i handlingsplanen, så man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at have et regnskab for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør være behjælpeligt at notere samtlige udgiftsposter, og dernæst notere online tilbud på dem én efter én.
6Du bør på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som hjælper dig imod potentielle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke får professionel assistance.
7Du finder en hel del instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget nyttig viden, især forudsat at man bruger engelske søgeord.
8Det anbefales at spørge om hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til større byggeprojekter. Større ombygninger behøver flere mennesker. Endvidere må det være hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Godt forarbejde vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at lave en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter oversigten.
10Måske det viser sig essentielt at du har samtlige byggematerialer disponible før du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig note som indeholder alt du har brug for, og dernæst efterse hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at alt er klar.
11Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen påvirker miljøet.
12Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have grejet tilgængeligt idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål med hensyn til støttemur

 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Mange forretninger på nettet frembyder nu til dags en lang række forskellige billige muligheder for levering til støttemur. En favorit iblandt mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er altså særdeles fleksibel, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige form for levering.

  Du bør endvidere forsøge at få ordren leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver uheldigvis en tand dyrere, men endvidere særligt nem med støttemur online. Den mest betalelige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af e-shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på støttemur er jo særdeles relevant når man behøver pakken øjeblikkeligt, så herved er det aldeles væsentligt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid for støttemur. Adskillige online outlets – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på flere produkter online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen placeres tidligere end et angivent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at de lageransatte får fri.

  Indtil flere webshops præsterer levering uden beregning på støttemur online, men i mange tilfælde kun når du indkøber for en fastsat pris. Alternativt skulle man udse dig den billigste fragtform, der tit vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted.

  Flere byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du køber billig støttemur online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på støttemur i disse byer:

  Frederiksberg, Roskilde, Hørsholm, Kolding, Solrød Strand, Middelfart, Taastrup, Helsingør, Ishøj, Skive, Lillerød, Odense, Hedensted, Vejle, Struer, Næstved, København, Risskov, Birkerød, Hjørring, Brønshøj, Herlev, Esbjerg, Sønderborg, Grenaa, Dragør, Holbæk, Stenløse, Frederiksværk, Værløse, Hedehusene, Brønderslev, Haderslev, Søborg, Gladsaxe, Valby, Allerød, Herning, Tårnby, Ikast, Charlottenlund, Højbjerg, Køge, Ballerup, Åbyhøj, Albertslund, Ringsted, Ølstykke, Kalundborg, Hobro, Skanderborg, Aarhus, Aabenraa, Tilst, Korsør, Rønne, Varde, Brøndby, Nyborg, Viborg, Silkeborg, Haslev, Kokkedal, Virum, Nærum, Holstebro, Frederikshavn, Randers, Frederikssund, Horsens, Slagelse, Jyllinge, Glostrup, Hillerød, Nakskov, Greve, Fredericia, Nykøbing Falster, Farum, Svendborg, Rødovre, Nørresundby, Vanløse, Aalborg, Hvidovre, Gentofte, Brabrand, Thisted, Rudersdal, Odder, Lyngby, Vallensbæk, Vordingborg, og Lystrup, .

  Klik-og-hent ift. støttemur er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

  Når vi kigger i data står det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx billig støttemur og støttemur tilbud. Man ser desuden tit netshoppere efterspørge fx køb støttemur, støttemur online og støttemur priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Gode tilbud på støttemur

  Det er i dag vældig let gængeligt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige støttemur online hos flere e-handler, og af den grund har adskillige online virksomheder været presset til at at reducere udsalgspriserne på støttemur markant, og endda sikre billig levering.

  Det kan stadigvæk vise sig indbringende at sammenligne flere webbutikker efter tilbud på støttemur online forinden du shopper, så du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

  Du skal bare være så påvagt, at når en e-shop udbyder billige støttemur online til en salgspris som virker uforståeligt billig, så kunne det ofte være et tegn på en fup internet shop. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, hvilket garanterer en imod uærlige online forretninger.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale prisen på støttemur ude i fremtiden. Det foreslåes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma.

  Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter fx støttemur online og køb støttemur. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. billig støttemur, støttemur priser samt støttemur tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til hegn til indkørsel til bede til skråning til terrasse

  Varianter: sten granit træ beton

  Brands: FC Beton Danblok RBR IBF RC Beton

  Tjek andre menneskers erfaringer

  Trustpilot bringer dig en del passelige muligheder for at se nøjere på ret mange andre forbrugeres bedømmelser og af den grund er det smart, at du analyserer online virksomhedens ratings før du handler billige støttemur online.

  Facebook bringer dig ydermere visse passende løsninger til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at forfatte en vurdering af virksomhedens service, som tillige kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige støttemur online i en webshop behøver man helt sikkert skimme forhandlerens forretningsaftale, men det er mange gange ikke super spændende, specielt ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Et andet alternativ kan være at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, da det er et signal om at online butikken forsvarer de danske regler, foruden at online virksomheden lejlighedsvis kontrolleres af specialister som har megen viden om reglerne.

  Derudover giver det dig anledning til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med dit køb af støttemur. Tillige går vi ind for at kunden er sat ind i de mest centrale regler der har indflydelse på købet af støttemur online, for eksempel den returret butikken anvender.

  Derfor er det tilmed afgørende, at man til enhver tid beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet kan påvise sin bestilling af støttemur, ligegyldig om man har handlet fra Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Helle gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Peter Christiansen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Mads gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Helle Møller gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 gode råd til når du køber online
  1Nogle få netshops tilbyder fragtfri levering på støttemur, men undertiden kræver det at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Løsningen bliver somme tider omvendt ret let gængelig. Den mest billige leveringstype er dog selv at hente produkterne.
  2Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en tryghed om at netbutikken respekterer de officielle regler, tillige med at webbutikken løbende monitoreres af fagfolk som behersker de gældende regulativer. Inden folk shopper billige støttemur på en e-handler behøver de til hver en tid betragte deres forretningsaftale.
  3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig forudsat man mangler din ordre inden for få dage, og derfor er det forholdsvis på sin plads at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på støttemur. En række forretninger på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, som imidlertid regnes ud fra at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
  4Den mest letkøbte fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig lige ved internet virksomhedens tilholdssted. Den fragttype er naturligvis super aktuel når du står og skal bruge støttemur omgående. Alternativt så frembyder nogle enkelte firmaer på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for et fastsat beløb.
  5Før folk bestiller billige støttemur hos en internet butik behøver man for at være sikker se på deres vilkår, men det er ofte ikke specielt ophidsende. Herudover er det klogt at kunden er obs på de mest essentielle vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af billige støttemur online, for eksempel hvilken returneringsret e-forhandleren lover.
  6Masser af netbutikker i Danmark tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til støttemur. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente dine produkter når du har lyst. Muligheden er jo virkelig overkommelig, og oftest endvidere den prisbilligste fragtform.
  7Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af et regulativ, som dækker kunden imod fup webshops. Som alternativ kunne du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at afdrage omkostningerne af flere omgange.
  8Det er jo efterhånden rigtig fremkommeligt for forbrugerne at finde tilbud online på billige støttemur hos forskellige butikker på nettet, og af den grund præsterer en hel del e-forretninger levering uden betaling. Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at studere nogle enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris.
  9Trustpilot bringer dig ganske uafhængige genveje til at vurdere mange andre kunders evalueringer og derfor anbefaler vi, at du iagttager internet virksomhedens ratings forinden du handler billige støttemur online. Facebook fører til lige så vel fuldstændig fortræffelige løsninger til at få indtryk af e-forretningens popularitet.