Er du på udkig efter støbeplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: vandfast på mål til beton små store til trailer

Størrelser: 5 mm 25 mm 40 mm 19 mm 22 mm 20 mm 15 mm16 mm 13 mm 28 mm 12 mm 10 mm 30 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare støbeplader.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende firmaets regningslinjer.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derved kan du handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde tips og tricks til valg af støbeplader.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige støbeplader hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af støbeplader online.
De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og dermed har man valget om at handle online og transportere varerne personligt. På grund af det har du mulighed for at blive fri for fragten, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der oftest er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller støbeplader online hos dem.
De fleste nichebutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Derigennem er det forventeligt at du får mere anvendelig sparring fra nogle med ekspertviden i netop støbeplader.
Alverdens små butikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støbeplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes såfremt ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
2I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen må det være yderst værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3Det vil vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forud for at du kaster dig over arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel oversigt indeholdende alle de ting der er nødvendige, og bagefter tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
4Der præsenterer sig ofte utidige problematikker når det handler om omfattende projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at der er afsat en del plads i tidsplanen, således at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
5Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette må du hyppigt tage notits af prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
6Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
7Planlægning er vejen til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder køreplanen.
8Du finder endeløse guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig rigelig gavnlig information, i særlig grad ifald man benytter engelske søgeord.
9Det er betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en fordel at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan kortlægge eventuelle tilbud på dem hver især.
10Du må på ingen måde undvære grej. Typisk kan det vise sig yderst relevant at du har udstyret ved hånden før du igangsætter arbejdet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomi.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til krævende byggerier. Krævende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Husk at vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Hvis du ønsker professionel assistance er det fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er absolut flot. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En række e-firmaer giver i vore dage mange forskellige billige løsninger til levering til støbeplader. En af de populære er for øjeblikket udleveringssteder, så du nemt selv kan hente de købte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er altså i høj grad nem, samt mange gange endda den mest billige leveringsform.

Du burde også påtænke at få ordren sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden er undertiden en tak mere pebret, men ydermere usædvanlig uproblematisk for støbeplader online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du opholder dig i kort afstand af online webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på støbeplader er naturligvis ualmindeligt vital ifald vi har behov for pakken fluks, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at man efterser tidshorisonten for levering på støbeplader. En hel del byggemarkeder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, men det står og falder med at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så at de kan nå at få de nye varer pakket før lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere online shops yder fragt uden gebyr på støbeplader online, men tit er det kun gældende hvis du handler for et fastsat beløb. Ellers kunne man udse dig den billigste metode til levering, der gerne er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man køber billig støbeplader online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne yder bl.a. afhentning af støbeplader i følgende områder:

Frederiksberg, Lyngby, Svendborg, Roskilde, Struer, Varde, Værløse, Herning, Holbæk, Nærum, Rudersdal, Skanderborg, Ishøj, Odense, Odder, Haderslev, Dragør, Frederikssund, Tilst, Nyborg, Valby, Solrød Strand, Hobro, Albertslund, Allerød, Nykøbing Falster, Ringsted, Frederikshavn, Randers, Rødovre, Horsens, Aalborg, Thisted, Nørresundby, Vanløse, Nakskov, Rønne, Brabrand, Birkerød, Hjørring, Fredericia, Hedehusene, Lillerød, Brønderslev, Kolding, Kalundborg, Greve, Tårnby, Stenløse, Vordingborg, Hvidovre, Køge, Charlottenlund, Slagelse, Aarhus, Esbjerg, Risskov, Kokkedal, Frederiksværk, Haslev, Næstved, Korsør, Silkeborg, Herlev, Gentofte, Ikast, Ølstykke, Sønderborg, Aabenraa, Holstebro, Brøndby, Højbjerg, Glostrup, Helsingør, Ballerup, Brønshøj, Åbyhøj, Taastrup, Skive, Hillerød, Hedensted, Hørsholm, Middelfart, Viborg, Farum, Vejle, København, Grenaa, Søborg, Lystrup, Vallensbæk, Jyllinge, Gladsaxe, og Virum, .

Afhentning ift. støbeplader er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene er det klart, at internetbrugere tit søger fx billig støbeplader og køb støbeplader. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter for eksempel støbeplader online, støbeplader priser samt støbeplader tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Gode priser på støbeplader

Det er jo vældig problemfrit for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige støbeplader online på diverse internet forhandlere i Danmark, og af den grund har utallige internet outlets været presset til at at formindske priserne på støbeplader betragteligt, og derudover love levering uden omkostninger.

Det kan dog trods alt blive udbytterigt at udforske et par e-handler efter udsalg og tilbud på støbeplader online før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en internet forhandler annoncerer billige støbeplader online på tilbud til en salgspris der kan virke enormt billig, så burde det tit være en indikator for en uægte online virksomhed. Kortbestillinger er i hvert fald en del af et regulativ, hvilket værner kunden overfor falske online forretninger.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du agter at betale prisen på støbeplader ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når der ses på tallene er det markant, at mennesker ofte søger efter bl.a. billig støbeplader og støbeplader online. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge for eksempel støbeplader tilbud, støbeplader priser samt køb støbeplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: små til trailer vandfast på mål store til beton

Størrelser: 5 mm 10 mm 20 mm 22 mm 25 mm 13 mm 30 mm 12 mm 19 mm 28 mm 40 mm 15 mm16 mm

Udforsk tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot fremskaffer aldeles gavnlige genveje til at fortolke ganske mange aktuelle kunders domme og på grund af dette tilrådes det, at du eksaminerer e-forhandlerens ratings inden du køber billige støbeplader online.

Facebook genererer ydermere nogenlunde gavnlige metoder til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Desuden ser vi en del butikker på nettet hvor det er muligt at publicere en omtale af deres køb, hvilket ligeledes må udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige støbeplader online hos en netshop kunne man i og for sig granske webshoppens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig interessant, særligt med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4.

En nemmere løsning er at kigge hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, som bør være en tilkendegivelse af at internet virksomheden efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at internet firmaet af og til overvåges af fagmænd som er indført i vedtægterne på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, ifald du forvoldes besvær med din ordre på støbeplader. Tillige er det en hjælp at du er omhyggelig omkring de vigtigste retningslinjer der kan influere på bestillingen af støbeplader online, som fx den bytteret online webshoppen benytter.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid kan eftervise bestillingen af støbeplader, uagtet om man har købt fra Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller Davidsen.

Niels A gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Henrik Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Hanne Madsen gav 5 stjerner

God til prisen

Anne V gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til køb på nettet
1Fragtperioden er jo ret så essentiel forudsat du har brug for dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det naturligvis relevant at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for støbeplader. En række internet handler byder på billig 1 hverdags levering på en masse produkter, hvilket er påkrævet at handlen laves forud for et givent tidspunkt.
2Generelt anbefaler vi at kontrollere om online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at online forhandleren imødekommer de opstillede regler, foruden at netbutikken fra tid til anden besigtiges af fagmænd der er inde i de gældende regulativer. Før nogen handler billige støbeplader hos en internet butik kunne de utvivlsomt overveje dens handelsvilkår.
3Det er jo efterhånden meget ukompliceret for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige støbeplader i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og herved tilbyder massevis af online shops billig levering. Til gengæld kan det imidlertid vise sig nyttigt at inspicere diverse internet handler efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at få den laveste pris.
4Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en anordning, hvilket beskytter dig overfor falske internet varehuse. Som alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre prisen af flere omgange.
5Før nogen shopper billige støbeplader på en webbutik bør de i princippet betragte butikkens vilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest centrale forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige støbeplader online, til eksempel den returrettighed e-forretningen tilsikrer.
6Nogle enkelte internet webshops tilbyder fragt uden gebyr på støbeplader, men i mange tilfælde er det betinget af at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt må du udvælge den mest letkøbte fragtform, hvilket ofte vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver tit lige så vel virkelig overkommelig. Den mest betalelige metode til levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
7Den mest prisbevidste fragtform vil til enhver tid være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nærved netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ret essentiel såfremt du behøver støbeplader med det samme. Alternativt så frembyder en række e-firmaer fragt uden beregning, men i mange tilfælde kræver det at der erhverves for et fastslået beløb.
8Trustpilot indebærer uden sammenligning tiltalende chancer for at efterforske flere forhenværende køberes oplevelser og derved tilråder vi, at du betragter e-forhandlerens bedømmelser før du shopper billige støbeplader online. Facebook frembyder lignende evigt sikre genveje til at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed.
9En del forhandlere på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtmetoder til støbeplader. En af dem der er mest populær er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er jo super simpel, samt ofte desuden den mest letkøbte slags levering.