Er du på udkig efter støbekrydsfiner? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 40 mm 25 mm 13 mm 30 mm 12 mm 19 mm 20 mm 10 mm 22 mm 28 mm 15 mm16 mm 5 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have varerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare støbekrydsfiner.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring støbekrydsfiner.
Der er forskel på prisniveauet på billige støbekrydsfiner fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode priser, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har mange valget om at handle online og hente produkterne selv. Som følge af det kan du slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra talrige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af støbekrydsfiner online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du forvente mere indsigtsfuld vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis støbekrydsfiner.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler støbekrydsfiner online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en struktureret dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
2I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et regnskab for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være en fordel at dokumentere samtlige poster, og dernæst finde frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
3Det er aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du kan med fordel nedskrive en punktforms indkøbsseddel med alle de ting der bliver brug for, og som det næste gennemgå punkterne, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
4Du bør aldrig undvære grej. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret parat når du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at tillægge de tilhørende omkostninger i dit budget.
5Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få hvis byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte kræver altså at projektet forbedrer miljøet.
6Der ligger alverdens instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig info, især når du leder på engelsk.
7Der viser sig altid utidige problematikker når det handler om store projekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Måske burde du overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde købe eksperthjælp til opstarten af arbejdet. Når du vil benytte hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at hente tilbud fra diverse selskaber.
9Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggeprocesser. Store ting gør krav på flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Ved projekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Derfor bør du tit se femdøgnsprognosen i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du er midt i det store byggeprojekt.
11Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
12Inden du går i gang med byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt essentielt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

De fleste e-forretninger udlover nu om dage en hel del forskellige billige metoder til levering til støbekrydsfiner. En der er meget anvendt er nu om dage udleveringssteder, og så henter du bare de købte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig ret enkel, samt endda ligeledes den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du burde også forsøge at få pakken bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde et hak mindre billig, men endvidere vældig praktisk ift. støbekrydsfiner online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du opholder dig lige ved online firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på støbekrydsfiner er naturligvis ret så afgørende såfremt man skal bruge pakken inden for få dage, så i det øjemed er det uden tvivl passende at vi finder leveringstidspunktet for støbekrydsfiner. En stor portion online virksomheder – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, som forudsætter at ordren køres igennem inden et fastslået tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klar forinden logistikpersonalet har fri.

Visse byggecentre yder gratis fragt på støbekrydsfiner online, men i reglen kun når der handles for en konkret pris. Desuden kan du beslutte sig for den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Temmelig mange kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig støbekrydsfiner online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af støbekrydsfiner i disse byer:

Sønderborg, Helsingør, Skanderborg, Frederikssund, Brønshøj, Gentofte, Virum, Tårnby, Nakskov, Silkeborg, Odder, Nørresundby, Holstebro, Valby, Kolding, Varde, Frederikshavn, Brabrand, Nykøbing Falster, Hvidovre, Hørsholm, Jyllinge, Værløse, Thisted, Kalundborg, Hedensted, Søborg, Frederiksberg, Brønderslev, Taastrup, Ikast, Lystrup, Ballerup, Skive, Grenaa, Rudersdal, Vallensbæk, Nyborg, Kokkedal, Ringsted, Greve, Korsør, Lillerød, Charlottenlund, Horsens, Svendborg, Nærum, Solrød Strand, Fredericia, Dragør, Stenløse, Tilst, Aalborg, Farum, Birkerød, Randers, København, Gladsaxe, Brøndby, Middelfart, Aarhus, Glostrup, Ishøj, Herning, Rødovre, Herlev, Albertslund, Vejle, Esbjerg, Risskov, Næstved, Haderslev, Hjørring, Højbjerg, Vanløse, Hedehusene, Holbæk, Hobro, Ølstykke, Åbyhøj, Rønne, Struer, Roskilde, Haslev, Hillerød, Slagelse, Vordingborg, Viborg, Lyngby, Køge, Frederiksværk, Odense, Allerød, og Aabenraa, .

Afhentning for støbekrydsfiner er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at folk ofte søger efter fx støbekrydsfiner tilbud og støbekrydsfiner online. Derudover oplever vi tit mennesker efterspørge bl.a. køb støbekrydsfiner, støbekrydsfiner priser og billig støbekrydsfiner, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Find den bedste pris på støbekrydsfiner

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for os alle at tjekke tilbud på billige støbekrydsfiner online på forskellige e-forretninger, og følgelig har flere online virksomheder fundet det nødvendigt at stampe prisen på støbekrydsfiner kolossalt, og endda præstere levering uden omkostninger.

Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at sammenligne et par netshops efter tilbud og udsalg på støbekrydsfiner online forud for at du bestiller, således at man er garanteret at opnå den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Du må ikke desto mindre være obs på, at når en internet butik sælger billige støbekrydsfiner online til en salgspris som virker besynderligt beskeden, kunne det tit være et tegn på en svindel e-handler. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af et reglement, der værner køber imod uærlige webbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at betale prisen på støbekrydsfiner i flere bidder. Det fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker tit kigger efter for eksempel støbekrydsfiner tilbud og billig støbekrydsfiner. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis støbekrydsfiner priser, køb støbekrydsfiner samt støbekrydsfiner online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 30 mm 20 mm 25 mm 15 mm16 mm 28 mm 40 mm 13 mm 19 mm 12 mm 5 mm 22 mm 10 mm

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot frembyder en lang række fortræffelige muligheder for at besigtige en hel del aktuelle kunders domme og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer internet webshoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige støbekrydsfiner online.

Facebook bringer dig derudover evigt strålende genveje til at få indblik i netshoppens popularitet. Tilmed er der en række online forhandlere hvor folk kan levere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige støbekrydsfiner online i en e-handler behøver de for at være sikker gennemgå deres handelsvilkår, men det er typisk ikke videre spændende, specielt hos de store byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at tjekke om e-handlen er støttet af e-mærket, som typisk er en indikator for at netshoppen opretholder dansk lovgivning, foruden at internet selskabet rutinemæssigt besøges af fagmænd der er inde i de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, såfremt du udsættes for besvær i processen med din handel med støbekrydsfiner. Tilsvarende foreslår vi at man er påpasselig med de primære vilkår der kan influere på købet af støbekrydsfiner online, som fx hvilken bytteret e-firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man altid kan dokumentere bestillingen af støbekrydsfiner, hvad end man har bestilt fra Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Henrik Pedersen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Ole gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Kirsten Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Peter S gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo efterhånden ret så hensigtsmæssigt for folk at finde tilbud online på billige støbekrydsfiner fra flere firmaer på nettet, og ergo lover en lang række internet foretagender portofri levering. Men det kan stadigvæk være lukrativt at inspicere visse e-shops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
2Størstedelen af shops på nettet frembyder i vore dage et stort udvalg af billige former for fragt til støbekrydsfiner. En favorit er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare pakken når det passer dig bedst. Fragttypen er altså yderst ligetil, samt tit tillige den billigste fragtform.
3Nogle enkelte e-forhandlere frembyder fragt uden omkostninger på støbekrydsfiner, men i reglen gælder det kun hvis der købes for et konkret beløb. Som alternativ må du vælge den mindst kostelige fragtmetode, som typisk vil blive at få bragt produkterne til en pakkeshop. Fragttypen bliver desværre til gengæld i høj grad simpel. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
4Inden folk handler billige støbekrydsfiner i en e-forretning kan de egentlig kigge på forhandlerens handelsvilkår, dog er det i reglen en omfattende opgave. Udover dette foreslåes det at kunden er vidende om de mest essentielle regler der har indvirkning på bestillingen af billige støbekrydsfiner online, som fx den byttepolitik internet butikken tilbyder.
5Trustpilot byder på faktisk nyttige genveje til at undersøge flere andre kunders meninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer netbutikkens ratings forinden du handler billige støbekrydsfiner online. Facebook tilbyder dig lignende ret ærlige chancer for at få indblik i netshoppens popularitet.
6Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en orden, som beskytter os imod uoprigtige internet forretninger. Alternativt bør du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre prisen over en længere periode.
7Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, som bør være et fingerpeg om at netshoppen følger de danske love, udover at butikken lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Før folk bestiller billige støbekrydsfiner hos en e-forretning bør man sådan set læse forhandlerens forretningsaftale.
8Leveringshastigheden er naturligvis ret så vigtig såfremt vi har brug for produktet nu og her, og i det øjemed er det forholdsvis på sin plads at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på støbekrydsfiner. En masse internet forretninger giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men som imidlertid forudsætter at ordren køres igennem inden et aftalt klokkeslæt.
9Den billigste leveringsform vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du opholder dig nærved e-forretningens tilholdssted. Den leveringsmanér kan vise sig at være virkelig bestemmende såfremt du mangler støbekrydsfiner omgående. Alternativt så sikrer en række internet varehuse fragtfri levering, men i mange tilfælde kun ifald man shopper for en fastsat pris.