Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 m3 800 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 20 kg 15 kg

Levering: i sække i poser afhentning løst leveret vognlæs trailer i bigbag hent selv i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige støbegrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Flere byggekæder har et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare støbegrus.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggecentre.
Det er absolut utrolig afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af støbegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derved har du mulighed for at købe online og køre byggematerialerne selv. Derigennem kan man spare fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af støbegrus online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Majoriteten af niche webshops har en enorm viden om deres produkter, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage en høj grad af konstruktiv hjælp fra mennesker med specialistviden i netop støbegrus.
Hovedparten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, som oftest er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du køber støbegrus online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

støbegrus silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive essentielt at du har de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdssko som sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Man kan indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald projektet er positivt for miljøet. At få tilskud betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
4Det er essentielt at udarbejde et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på dem alle sammen.
5Der kommer altid uforudsete problemer i forbindelse med krævende projekter, og ergo vil det være afgørende at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
6For projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du bør reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en ekspert til opstarten af arbejdet. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra diverse virksomheder.
8Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt hvis det er store byggeopgaver. Større ting behøver flere folk. Dertil bliver det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Planlægning vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at liste en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
10Du bør nødig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet tilgængeligt før du starter byggeprojektet. Du bør huske at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
11Du finder alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med meget udbytterig viden, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
12I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det være ganske vigtigt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål vedr. støbegrus

 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  En lang række internet handler udlover nu om dage mange forskellige billige leveringsformer til støbegrus. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså virkelig uproblematisk, samt mange gange endda den mest betalelige mulighed for levering.

  Du burde på samme måde vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt smertefri ift. støbegrus online. Den mest letkøbte leveringsversion er dog selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til e-handlens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Antal dages levering på støbegrus er selvfølgelig vældig vigtig hvis vi mangler pakken inden for få dage, så herved er det virkelig klogt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for støbegrus. Temmelig mange netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær obs på at det antager at ordren aflægges inden et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset inden medarbejderne har fyraften.

  Indtil flere internet varehuse sikrer fragt uden beregning på støbegrus online, men typisk er det under forudsætning af at man handler for et præcist beløb. Desuden kunne du overveje den mest prisbevidste fragtform, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  De fleste byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig støbegrus hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. De tildeler eksempelvis afhentning af støbegrus i følgende områder:

  Brøndby, Nakskov, Næstved, Nykøbing Falster, Aalborg, Albertslund, Nørresundby, Kalundborg, Allerød, Charlottenlund, Viborg, Rønne, Aarhus, Ishøj, Ølstykke, Vanløse, Ikast, Ringsted, Odense, Lillerød, Dragør, Randers, Risskov, Frederikshavn, København, Vordingborg, Hillerød, Gentofte, Tårnby, Vejle, Korsør, Nærum, Roskilde, Fredericia, Slagelse, Nyborg, Aabenraa, Højbjerg, Taastrup, Herning, Ballerup, Hørsholm, Åbyhøj, Stenløse, Lyngby, Søborg, Skive, Frederiksværk, Esbjerg, Sønderborg, Svendborg, Haslev, Helsingør, Hobro, Rødovre, Hedensted, Holbæk, Hjørring, Herlev, Varde, Middelfart, Jyllinge, Brabrand, Rudersdal, Horsens, Køge, Tilst, Thisted, Brønshøj, Brønderslev, Odder, Lystrup, Struer, Birkerød, Hedehusene, Silkeborg, Kolding, Skanderborg, Solrød Strand, Frederikssund, Vallensbæk, Greve, Holstebro, Glostrup, Virum, Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Farum, Grenaa, Værløse, Kokkedal, Gladsaxe, og Haderslev, .

  Afhentning ift. støbegrus er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland).

  Når man kigger i tallene er det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet støbegrus priser og køb støbegrus. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter eksempelvis billig støbegrus, støbegrus online samt støbegrus tilbud, plus de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Bedste tilbud på støbegrus

  Det har vist sig at være yderst fremkommeligt for købere at vurdere tilbud på billige støbegrus online fra forskellige forretninger på nettet, og så har de fleste online webshops været nødt til at presse prisniveauet på støbegrus betragteligt, og ydermere frembyde gebyrfri levering.

  Trods dette kan det stadigvæk vise sig rentabelt at kontrollere indtil flere e-butikker efter tilbud og rabatter på støbegrus online forinden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Du skal trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop markedsfører billige støbegrus online til en udsalgspris som kan ses som kolossalt attraktiv, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk butik. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af en vedtægt, der assisterer køberen overfor svindlende online firmaer.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale omkostningerne til støbegrus over tid. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere tit søger for eksempel støbegrus priser og støbegrus tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge for eksempel billig støbegrus, støbegrus online og køb støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 800 kg 20 kg 1 m3 1 ton 25 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: i poser afhentning vognlæs løst leveret trailer i løs vægt i bigbag hent selv i sække

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot byder på regulære gode chancer for at analysere en række andre køberes opfattelser og herved slår vi et slag for, at du besigtiger online forhandlerens ratings inden du køber billige støbegrus online.

  Facebook forærer dig også visse gunstige chancer for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle internet butikker som giver kunderne mulighed for at udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, som også burde benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige støbegrus online på en e-forretning burde de uden tvivl have øje for netbutikkens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende projekt, særligt med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Alternativet kan være at kontrollere om online firmaet er e-mærket medlem, siden det længe har været en forsikring om at internet butikken anerkender den officielle danske lovgivning, udover at internet forhandleren jævnligt tilses af specialister der er indført i de gældende love.

  Det giver dig mulighed for support, hvis du skulle få vanskeligheder i processen med din handel med støbegrus. I øvrigt kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de fundamentale forhold gældende for købet af støbegrus online, f.eks. den returpolitik internet selskabet har.

  Her er det tillige essesentielt, at man altid sikrer ens ordrekvittering, så man når som helst kan påvise sin bestilling af støbegrus, ligegyldig om man shopper hos XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

  Peter K gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Thomas Hansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Poul O gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Poul F gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 tips til din online shopping
  1Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så derfor er det temmelig vigtigt at du finder den estimerede leveringsdato ved støbegrus. En hel del internet outlets reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, men som imidlertid beroer på at handlen gemmenføres før et aftalt klokkeslæt.
  2Generelt anbefaler vi at undersøge om online firmaet er e-mærke godkendt, da det typisk er et billede på at online firmaet forstår den officielle danske lovgivning, samt at internet forretningen nu og da overvåges af eksperter der har megen viden om reglementet på området. Forinden nogen køber billige støbegrus på en webbutik bør man faktisk betragte dens handelsbetingelser.
  3Inden nogen shopper billige støbegrus hos en online forretning bør de principielt gennemgå dens handelsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det smart at man er vidende om de mest centrale reglementer der indvirker på handlen med billige støbegrus online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet virksomheden tilbyder.
  4Det har vist sig at være vældig let gængeligt for internetbrugere at finde tilbud online på billige støbegrus i blandt forskellige online varehuse, og derfor frembyder de fleste webshops fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at inspicere enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et regelsæt, der passer på os imod bedrageriske online butikker. Som alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil betale regningen over en længere periode.
  6Trustpilot indebærer ret gavnlige genveje til at gennemgå en lang række tidligere konsumenters meninger og derfor stiller vi forslag om, at du verificerer e-forhandlerens bedømmelser før du handler billige støbegrus online. Facebook medfører ligeledes rigtig passelige genveje til at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
  7En del online selskaber yder heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til støbegrus. En yndling er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringstypen er altså virkelig fleksibel, og typisk ligeledes den mest prisbevidste fragttype.
  8Nogle online forretninger tilbyder fragt uden betaling på støbegrus, men oftest kun ifald der aftages for et præcist beløb. Ellers kunne du foretrække den mest billige leveringsversion, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen er mange gange også særligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste form for levering vil dog altid være at hente pakken selv.
  9Den billigste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig lige ved online butikkens arbejdslager. Den mulighed for levering er naturligvis virkelig væsentlig hvis vi har behov for støbegrus nu og her. Alternativt så sikrer enkelte online butikker gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for en præcis sum.