Er du på udkig efter sternbrædder? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 1.814 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: plast sortmalede plast fibercement komposit eternit lærketræ

Størrelser: 150 mm 25×100 135 mm 125 mm 25×150 25×125 22 mm 25×250 100 mm 6 mm 175 mm 25×200 32×150 25×17 140 mm 5 mm 110 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot sternbrædder.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggemarkeder.
For nogle er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af sternbrædder.
Der vil være forskel på priserne på billige sternbrædder fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver billige priser, hvorimod andre har fokus på service. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og dermed har kunderne valget om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af sternbrædder online.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få billigere priser.
Mange nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således kan du få ekstremt brugbar assistance fra ansatte som er specialister i netop sternbrædder.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som tit er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du handler sternbrædder online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ret afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til større byggeprojekter. Større projekter stiller krav om flere mennesker. Samtidig bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
3Der er en hel del instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube tilbyder enormt meget brugbar viden, særligt når man benytter engelske søgeord.
4Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du må sammensætte en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder strategien.
5Det kan vise sig at være vigtigt at lave et budget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det vil være sundt at gennemgå samtlige omkostninger, og dernæst søge sig frem til prisen på dem enkeltvis.
6I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
7Du skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt idet du igangsætter arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgiftsposter i byggeriets budget.
8Det vil vise sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar forinden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne forfatte en simpel liste som samler alt der bliver brug for, og efterfølgende granske listen, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
9Det bør overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde have hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Hvis du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
10For projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således kan du løbende holde øje med vejrvarslen i dagene op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
11Der præsenterer sig altid pludselige bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og af den grund kan det være afgørende at der afsættes en god portion tid i agendaen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål.
12Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm som skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke har professionel hjælp.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål inden for sternbrædder

 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Masser af online webshops yder nu mange forskellige billige leveringstyper til sternbrædder. Det mest almindelige er lige nu pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret overkommelig, og tit derudover den billigste fragtmetode.

  Du kan lige så vel tænke over at vælge levering til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver sædvanligvis en smule dyrere, men lige så vel i høj grad hensigtsmæssig ved køb af sternbrædder online. Den billigste leveringsform er uden tvivl selv at hente ordren, men det betinges af at du er nær e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på sternbrædder er naturligvis meget vital hvis man skal bruge din pakke inden for få dage, og derfor er det ret relevant at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på sternbrædder. Mange firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varen betjent forinden lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle internet virksomheder lover fri fragt på sternbrædder online, men typisk kræves det at du bestiller for en konkret sum. Ellers må du foretrække den billigste type af levering, hvilket oftest er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  De fleste byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig sternbrædder på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på sternbrædder i følgende byer:

  Lyngby, Højbjerg, Kokkedal, Vejle, Roskilde, Herning, Frederiksværk, Brønshøj, Rudersdal, Søborg, Ballerup, Kolding, Korsør, Lystrup, Frederikssund, Hedehusene, Horsens, Ølstykke, Glostrup, Dragør, Hjørring, Nykøbing Falster, Odense, Brabrand, Rønne, Frederikshavn, Hørsholm, Haslev, Risskov, Nakskov, Værløse, Birkerød, Albertslund, Jyllinge, Thisted, Gentofte, Silkeborg, Greve, Taastrup, Middelfart, Holbæk, Rødovre, Hvidovre, Viborg, Helsingør, Slagelse, Ikast, Tårnby, Sønderborg, Allerød, Nyborg, Nærum, Frederiksberg, Nørresundby, Køge, Brønderslev, Åbyhøj, Vordingborg, Gladsaxe, Svendborg, Aabenraa, Hobro, Solrød Strand, Lillerød, København, Valby, Haderslev, Fredericia, Brøndby, Herlev, Odder, Farum, Esbjerg, Skive, Charlottenlund, Tilst, Virum, Struer, Holstebro, Vallensbæk, Hedensted, Stenløse, Hillerød, Aarhus, Næstved, Aalborg, Grenaa, Varde, Kalundborg, Skanderborg, Randers, Vanløse, Ishøj, og Ringsted, .

  Afhentning af sternbrædder er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i søgedata er det markant, at folk ofte efterspørger fx køb sternbrædder og sternbrædder online. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter for eksempel sternbrædder priser, billig sternbrædder samt sternbrædder tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Gode tilbud på sternbrædder

  Det er i dag ekstremt let gængeligt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige sternbrædder online hos forskellige netshops, og af den grund har masser af e-handler ikke kunne slippe for at tvinge priserne på sternbrædder voldsomt, og endda præstere levering uden beregning.

  Dog kan det alligevel være rentabelt at sammenligne flere internet selskaber efter tilbud på sternbrædder online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Man skal ikke desto mindre være obs på, at såfremt en forretning på nettet udlover billige sternbrædder online på tilbud til en pris som kan virke umådelig billig, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup e-forretning. Kortbestillinger er dog omfavnet af en forordning, der bistår os imod falske e-forhandlere.

  Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale regningen på sternbrædder over en periode. Det fås som regel i niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man ser på data bliver det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet sternbrædder tilbud og billig sternbrædder. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge bl.a. sternbrædder online, sternbrædder priser og køb sternbrædder.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: lærketræ eternit plast plast fibercement sortmalede komposit

  Størrelser: 135 mm 110 mm 100 mm 25×17 25×125 25×100 32×150 25×250 25×150 175 mm 22 mm 125 mm 150 mm 5 mm 25×200 6 mm 140 mm

  Gennemsøg tidligere kunders meninger

  Trustpilot leverer ultra solide løsninger til at analysere en lang række andre forbrugeres iagttagelser og herved anbefales det, at du tolker internet selskabets omtaler før du shopper billige sternbrædder online.

  Facebook forærer dig for øvrigt evigt hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til online firmaets kundefokus. I øvrigt ses en del online selskaber i Danmark som tilbyder folk at afgive en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige kan drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen handler billige sternbrædder online i en shop kunne man principielt få overblik over webshoppens vilkår, men det er uden tvivl et omfattende arbejde, specielt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  En anden mulighed kan være at granske hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, og at online forretningen jævnligt evalueres af specialister der har megen viden om retningslinjerne.

  Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, såfremt du skulle få problemer i processen med din ordre på sternbrædder. Tilmed foreslår vi at kunden er vaks omkring de mest centrale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af sternbrædder online, som for eksempel den returret e-shoppen har.

  I relation til det er det tillige relevant, at man permanent opbevarer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling af sternbrædder, uanset om man shopper hos Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

  Jan gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Søren gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Søren gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Camilla Knudsen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 tips til din online shopping
  1Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det burde være en påvisning af at online forretningen anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden af og til ses til af fagmænd som forstår lovgivningen. Før folk bestiller billige sternbrædder på en forretning på nettet burde de helt sikkert tyde webbutikkens vilkår.
  2Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af en anordning, som støtter dig som køber overfor snydagtige online webshops. Alternativt kan du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du foretrækker at afdrage beløbet over tid.
  3Den mindst kostelige fragtmetode vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du befinder dig nærved internet butikkens adresse. Den fragtform kan i nogle tilfælde være temmelig aktuel hvis man står og skal bruge sternbrædder nu og her. Alternativt så præsterer en hel del e-firmaer fragt uden gebyr, men undertiden stiller det krav om at der købes for et fastsat beløb.
  4Det er efterhånden ekstremt overkommeligt for enhver at sammenligne priser online på billige sternbrædder hos flere internet outlets, og til tak præsterer masser af online webshops billig fragt. Det kan stadigvæk være lønsomt at undersøge en række forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
  5Inden folk bestiller billige sternbrædder i en e-forretning burde man når alt kommer til alt tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig spændende. For øvrigt er det en hjælp at køber er klar over de mest betydningsfulde reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige sternbrædder online, fx den returrettighed internet selskabet har.
  6Størstedelen af online selskaber yder i vore dage mange forskellige billige muligheder for levering til sternbrædder. En der er meget populær er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv kan afhente dine produkter når du har tid. Fragtformen er altså virkelig overkommelig, samt endda endvidere den billigste metode til levering.
  7Leveringshastigheden er jo super aktuel hvis du skal bruge produkterne med det samme, så herved er det uden tvivl vigtigt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt ved sternbrædder. En masse internet forhandlere annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen placeres før et fastsat tidspunkt.
  8Trustpilot fremskaffer fuldkommen gunstige chancer for at efterse forskellige eksisterende køberes meninger og på grund af dette er det fornuftigt, at du gennemgår internet selskabets ratings forinden du bestiller billige sternbrædder online. Facebook tilbyder dig for øvrigt stort set ønskværdige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundefokus.
  9Flere butikker på nettet byder på levering uden beregning på sternbrædder, men oftest er det forbeholdt når der shoppes for et fastsat beløb. Ellers skulle man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Den viser sig somme tider til gengæld usædvanlig ligetil. Den prisbilligste leveringsmanér er dog selv at hente produkterne.