Er du på udkig efter spærtræ? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 3.180 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter spærtræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.180 kr.Køb
3.355 kr.Køb
3.822 kr.Køb
3.947 kr.Køb
4.132 kr.Køb
5.034 kr.Køb
6.098 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bord til væg til skur til trappe til terrasse til ydervæg til garage til gulv ril plankebord til fladt tag til carport

Varianter: høvlet T1 C24 trykimprægneret T2 C18

Størrelser: 45×200 45×145 45×220 45×195 45×150 45×175 45×300 45×295 45×295 45×345 45×125 45×245 45×120 45×95 45×170

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du undersøge firmaets regler.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot spærtræ.
Der vil være forskel på priserne på billige spærtræ fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring spærtræ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra alle mulige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af spærtræ online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har du valget om at købe online og køre materialerne personligt. Herigennem kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en bedre pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du forvente ekstremt kyndig assistance fra ansatte som er eksperter i netop spærtræ.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du køber spærtræ online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
spærtræ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

spærtræ jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

spærtræ silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

spærtræ bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
2Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig såfremt det er store byggeprojekter. Krævende byggerier kræver flere folk. Ydermere er det hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Det er betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive rationelt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kan dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
4Du bør ikke glemme din sikkerhed, så husk påklædning som sikkerhedssko som hjælp imod hændelige uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
5Du bør tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør investere i professionel assistance til opstarten af arbejdet. Hvis du benytter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
6Der kan findes en verden af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig ekstremt meget almennyttig information, især såfremt du søger på engelsk.
7Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund bør du tit tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
8Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
9Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed før du kaster dig over håndværket. Du kan med fordel udarbejde en enkel note hvor der bør fremgå alt du har brug for, og bagefter eftergå materialerne, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Man bør under ingen omstændigheder gå ned på grej. Typisk kan det være en fordel at have det ved hånden akkurat som du indleder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
11Der kommer typisk uforudsete problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og altså vurderes det afgørende at man afsætter en god portion tid i agendaen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
12Før du starter dit byggeprojekt kan det være temmelig fornuftigt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål angående spærtræ

 • Hvad vejer spærtræ?
 • Hvad er spærtræ?
 • Hvad er spærtræ lavet af?
 • Hvad bruges spærtræ til?
 • Hvor længe skal spærtræ tørre?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  En masse internet foretagender frembyder nu til dags diverse billige fragtmetoder til spærtræ. Den mest anvendte er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig vældig let, og mange gange tillige den mest betalelige leveringsudgave.

  Du kan omvendt vælge at få leveret hjem til dig selv eller til når du er på job. Den bliver typisk en smule mindre billig, men tillige særdeles smart for spærtræ online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid være at du selv henter pakken, men dette kræver at du befinder dig nærved internet firmaets butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på spærtræ kan være ultra aktuel når man har brug for dine nye produkter med det samme, og med det formål er det selvfølgelig centralt at du efterser den forventede leveringsdato for spærtræ. En hel del e-forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men som trods alt står og falder med at du bestiller forud for et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ordnet før personalet får fri.

  Flere netbutikker garanterer levering uden beregning på spærtræ online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt skulle du udvælge den billigste leveringsudgave, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

  Masser af byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man køber billig spærtræ online men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene frembyder for eksempel afhentning af spærtræ i følgende områder:

  Ikast, Svendborg, Vordingborg, Skanderborg, Helsingør, Kolding, Greve, Risskov, Gladsaxe, Åbyhøj, Taastrup, Fredericia, Herning, Albertslund, Struer, Grenaa, Nærum, Lyngby, Herlev, Odder, Hjørring, Tårnby, Vejle, Randers, Thisted, Odense, Gentofte, Ballerup, Hvidovre, Allerød, Frederikshavn, Hedehusene, Skive, Kalundborg, Frederikssund, Holstebro, Højbjerg, Ishøj, Haslev, Søborg, Vanløse, Aabenraa, Lystrup, Varde, Rødovre, Rønne, Vallensbæk, Silkeborg, Brøndby, Glostrup, Brabrand, Roskilde, Birkerød, Viborg, Brønderslev, Nakskov, København, Nørresundby, Frederiksværk, Middelfart, Næstved, Rudersdal, Virum, Holbæk, Ringsted, Farum, Dragør, Hørsholm, Hillerød, Charlottenlund, Nyborg, Valby, Hobro, Køge, Nykøbing Falster, Sønderborg, Værløse, Korsør, Aarhus, Horsens, Ølstykke, Esbjerg, Slagelse, Brønshøj, Tilst, Lillerød, Kokkedal, Jyllinge, Haderslev, Hedensted, Frederiksberg, Solrød Strand, Aalborg, og Stenløse, .

  Afhentning for spærtræ er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på data står det klart, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. spærtræ online og køb spærtræ. Derudover ser vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel billig spærtræ, spærtræ tilbud og spærtræ priser, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

  Tilbud på spærtræ

  Det er efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge information om priser på billige spærtræ online på flere shops på nettet, og altså har en hel del online firmaer set sig nødsaget til at tvinge prisen på spærtræ drastisk, og ydermere sikre fri fragt.

  Trods dette kan det til hver en tid være gavnligt at sammenholde nogle e-shops efter udsalg og tilbud på spærtræ online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at få den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Man må dog være obs på, at når en internet virksomhed udlover billige spærtræ online til en salgspris der anses for grænseløst billig, så er det ofte være et tegn på en svindel online shop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en retningslinje, hvilket forsvarer kunden imod svindlende outlets på nettet.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at honorere betalingen af spærtræ over en periode. Det foreslåes som regel i online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

  Ses der på tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis spærtræ tilbud og køb spærtræ. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge efter fx spærtræ priser, spærtræ online og billig spærtræ.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg spærtræ er 3180 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til ydervæg til terrasse til skur til gulv til fladt tag til væg til trappe til bord til garage ril plankebord

  Varianter: trykimprægneret T1 høvlet C18 C24 T2

  Størrelser: 45×150 45×145 45×300 45×125 45×195 45×345 45×245 45×175 45×170 45×120 45×220 45×295 45×95 45×200 45×295

  Analyser nuværende kunders erfaringer

  Trustpilot resulterer i nogle habile chancer for at inspicere en stor portion tidligere forbrugeres domme og derved går vi ind for, at du betragter internet forretningens vurderinger forinden du køber billige spærtræ online.

  Facebook resulterer i lignende forholdsvis passende metoder til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. Her møder vi faktisk online selskaber i Danmark som tilbyder folk at levere en evaluering af virksomhedens service, som tilmed bør tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Før nogen køber billige spærtræ online hos en internet butik kunne man i virkeligheden tage stilling til dens handelsvilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  Et alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en forsikring om at webshoppen anerkender de opstillede regler, foruden at virksomheden en gang i mellem kigges til af specialister som forstår de gældende bestemmelser.

  Dette er en god mulighed for support, såfremt du møder besvær ved din handel med spærtræ. Foruden dette er det fornuftigt at man er klar over de mest basale forhold der kan influere på bestillingen af spærtræ online, som fx den byttepolitik online butikken benytter.

  Derfor er det i øvrigt afgørende, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af spærtræ, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

  Tina gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Lars Poulsen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Inge gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Charlotte gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Mange firmaer på nettet tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsmidler til spærtræ. Den mest benyttede er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ret smart, og typisk ligeledes den mindst kostelige form for levering.
  2Trustpilot leverer adskillige solide chancer for at eksaminere en længere række andre konsumenters observationer og af den grund foreslår vi, at du besigtiger online butikkens vurderinger før du handler billige spærtræ online. Facebook fremskaffer ydermere flere gunstige løsninger til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed.
  3Generelt går vi ind for at granske hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en garanti for at online webshoppen understøtter de officielle danske regler, foruden at netshoppen en gang i mellem undersøges af fagmænd der har nøje kendskab til lovgivningen. Forinden nogen køber billige spærtræ på en internet virksomhed behøver de når alt kommer til alt se på e-butikkens handelsvilkår.
  4Enkelte online butikker sikrer fragtfri levering på spærtræ, men oftest kræver det at du indkøber for et bestemt beløb. Desuden kunne du foretrække den mest prisbevidste fragtform, der oftest vil blive at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragtmetoden er for det meste ligeledes temmelig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
  5Inden nogen handler billige spærtræ i en webshop bør man principielt gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke super interessant. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige spærtræ online, f.eks. den byttepolitik internet shoppen garanterer.
  6Leveringstiden er selvfølgelig vældig væsentlig såfremt man står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og herved er det rigtig essentielt at vi studerer den forventede leveringsdato på spærtræ. Masser af internet shops reklamerer med billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre, men som imidlertid nødvendiggør at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt.
  7Det har vist sig at være ret så bekvemt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige spærtræ hos flere firmaer på nettet, og til gengæld yder utallige online forretninger fragt uden beregning. Men det kan immervæk være udbytterigt at efterprøve forskellige e-butikker efter tilbud forud for at du handler, så man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
  8Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en forordning, hvilket dækker dig overfor bedrageriske online shops. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare beløbet senere.
  9Den mindst kostelige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du bor tæt på online firmaets tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis yderst bestemmende når vi mangler spærtræ om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere internet shops portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der handles for en konkret pris.