Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige sokkelsten fra webshop til webshop. Enkelte har gode priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke virksomhedens regler.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af sokkelsten.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot sokkelsten.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har flertallet adgang til at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed kan du blive fri for leveringsgebyret, og tilmed have varerne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra mange producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af sokkelsten online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler sokkelsten online på deres hjemmeside.
De fleste webshops i små nicher producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få bedre priser.
Størstedelen af niche netbutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Altså vil du modtage ekstremt informativ sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis sokkelsten.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sokkelsten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
2Der viser sig utvivlsomt utidige hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det essentielt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
3Det viser sig betydningsfuldt at have de nødvendige materialer til rådighed før du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms indkøbsseddel som samler alt det der er nødvendige, og derefter efterse listen, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
4I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig yderst værdifuldt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Ofte vil det være fordelagtigt at du har udstyret klar til brug før du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de her udgifter i din økonomiske plan.
6Det er af stor betydning at have en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det må være forstandigt at dokumentere hver eneste udgift, og så kortlægge eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
7Husk at reflektere over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Hvis du benytter assistance fra en professionel er der penge at spare ved at tage imod priser fra forskellige håndværkere.
8Der ligger rigelige mængder af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver temmelig meget udbytterig info, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
9Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. hjelm og sko som beskytter dig overfor mulige skader. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke får professionel hjælp.
10Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
11Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af vejrprognosen lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på det store byggeprojekt.
12Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst såfremt det er vigtige byggeopgaver. Krævende opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En stor portion online varehuse foreslår heldigvis diverse billige leveringsmidler til sokkelsten. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ekstremt ukompliceret, samt ofte endvidere den mest betalelige fragttype.

Du kan tillige foretrække at få pakken sendt til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig af og til en lille smule mere pebret, men derudover særdeles gnidningsløs med sokkelsten online. Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl selv at hente produkterne, men den løsning beroer på at du bor med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på sokkelsten er jo rigtig central i tilfælde af at vi behøver ordren omgående, og med det formål er det ret så aktuelt at man kontrollerer leveringstidspunktet for sokkelsten. En stor portion webbutikker – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer online, som imidlertid afhænger af at ordren laves før et givent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken klar forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte netshops sikrer gratis levering på sokkelsten online, men typisk er det så nødvendigt at der aftages for en konkret pris. Desuden må du udse dig den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops yder afhentning hvor du handler billig sokkelsten på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma. Byggecentrene frembyder fx afhentning af sokkelsten i følgende områder:

Stenløse, Hvidovre, Vejle, Nærum, Brønderslev, Haderslev, Middelfart, Ringsted, Slagelse, Rødovre, Hedensted, Skanderborg, Vordingborg, Svendborg, Allerød, Esbjerg, Struer, Gentofte, Albertslund, Køge, Glostrup, Viborg, Fredericia, Taastrup, Hillerød, Risskov, Rønne, Randers, Aabenraa, Birkerød, Værløse, Greve, Holstebro, Jyllinge, Ølstykke, Roskilde, Silkeborg, Søborg, Varde, Valby, Thisted, Nyborg, Tilst, Nykøbing Falster, Brønshøj, Ballerup, Frederiksberg, Herning, Brabrand, Lyngby, Frederiksværk, Frederikssund, Dragør, Brøndby, Sønderborg, Kalundborg, Højbjerg, Hørsholm, Charlottenlund, Ishøj, Frederikshavn, Hobro, Farum, Lillerød, Odense, Aarhus, Nørresundby, Lystrup, Virum, Helsingør, Rudersdal, Herlev, Åbyhøj, Kokkedal, Haslev, Aalborg, Næstved, København, Vallensbæk, Horsens, Odder, Kolding, Tårnby, Vanløse, Korsør, Skive, Solrød Strand, Hedehusene, Nakskov, Holbæk, Gladsaxe, Hjørring, Grenaa, og Ikast, .

Afhentning af sokkelsten er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Bornholm).

Når der ses på tendenserne står det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis køb sokkelsten og sokkelsten online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge fx billig sokkelsten, sokkelsten priser samt sokkelsten tilbud, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Spar penge på sokkelsten

Det er jo ualmindeligt overkommeligt for folk at prissammenligne på billige sokkelsten online på flere e-shops, og til gengæld har mange internet forhandlere set sig tvunget til at sænke priserne på sokkelsten kolossalt, og endda sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det til hver en tid blive tiden værd at kontrollere indtil flere internet firmaer efter rabatter og tilbud på sokkelsten online forud for at du gennemfører din handel, så du er sikret at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

Man skal bare være så påvagt, at ifald en online virksomhed forhandler billige sokkelsten online på tilbud til en pris der er uhørt fordelagtig, kunne det for det meste være et signal om en falsk online virksomhed. Kortbetalinger er ikke desto mindre en del af en anordning, hvilket begunstiger køberen overfor bedrageriske e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere omkostningerne til sokkelsten over tid. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Ved indkig i data er det klart, at internet shoppere ofte søger blandt andet sokkelsten priser og køb sokkelsten. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis sokkelsten online, sokkelsten tilbud samt billig sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot resulterer i evigt anstændige muligheder for at inspicere ganske mange eksisterende konsumenters evalueringer og af den grund slår vi et slag for, at du iagttager netshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige sokkelsten online.

Facebook bringer dig derudover fuldkommen ærlige chancer for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Herinde er der nogle online forhandlere hvor du kan tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket også burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige sokkelsten online hos en internet shop behøver man i princippet gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, særligt hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

En anden mulighed kunne være at undersøge om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været et billede på at netbutikken overholder de danske retningslinjer, tillige med at forretningen nu og da revurderes af specialister som har megen viden om vilkårene på området.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, for så vidt du udsættes for problemer som følge af dit indkøb af sokkelsten. Foruden dette er det at foretrække at du er påpasselig med de mest vitale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af sokkelsten online, for eksempel den returret netbutikken garanterer.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man altid beholder ens faktura, således man senere kan bekræfte sit køb af sokkelsten, uafhængig af om man har bestilt hos Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Jette O gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Peter T gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Lone M gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Lone O gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til internetshopping
1Forinden folk køber billige sokkelsten i en butik på nettet behøver man principielt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke videre spændende. Udover dette støtter vi at du er vidende om de mest vedkommende retningslinjer der har indvirkning på handlen med billige sokkelsten online, til eksempel den returpolitik internet forretningen bruger.
2Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, da det generelt er en erklæring om at webshoppen efterkommer de opstillede regler, og at forretningen nu og da overværes af sagkyndige der mestrer de gældende vilkår. Inden folk shopper billige sokkelsten på en butik på nettet burde de uden tvivl tage stilling til butikkens forretningsaftale.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant såfremt du behøver din ordre med det samme, og herved er det sandelig passende at du tjekker tidshorisonten for levering for sokkelsten. Masser af e-butikker i Danmark reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, som imidlertid er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et fastslået tidspunkt.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er en del af en ordning, der skærmer kunden overfor falske internet forretninger. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du vil finansiere pengene i flere bidder.
5Det har vist sig at være super overkommeligt for folk at sammenligne tilbud online på billige sokkelsten hos forskellige netbutikker, og til tak lover masser af online selskaber billig levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at undersøge en række butikker på nettet efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er selvfølgelig særdeles vital om man mangler sokkelsten om et øjeblik. Alternativt så lover visse forretninger på nettet fragt uden beregning, men tit kun hvis man handler for en præcis sum.
7Temmelig mange butikker på nettet udlover nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmetoder til sokkelsten. Den mest benyttede er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente ordren lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, og endda ligeledes den mest betalelige type af levering.
8Trustpilot fremskaffer absolut gavnlige løsninger til at betragte flere forhenværende brugeres bedømmelser og derfor tilråder vi, at du iagttager online webshoppens ratings forud for at du handler billige sokkelsten online. Facebook tilbyder tillige faktisk strålende muligheder for at få kendskab til webshoppens troværdighed.
9Indtil flere internet varehuse frembyder fragt uden betaling på sokkelsten, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man handler for en fastsat sum. Derudover kan du vælge den billigste fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Denne bliver en gang i mellem samtidig vældig bekvem. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.