Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: gule hvide små blå runde sorte fritlagte

Mængder: 15 kg 1 m3 15 kg 500 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 10 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 1 ton

Levering: i løs vægt i poser trailer i bigbag hent selv løst leveret i sække vognlæs afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot søsten.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens regler.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige søsten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, imens øvrige giver kompetent sparring. Du skal afveje hvad du helst vil have.
For mange er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få information omkring søsten.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra mange nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af søsten online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og derfor har kunderne adgang til at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Derfor er det muligt at spare leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Herved bør du få endnu mere indsigtsfuld hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis søsten.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
De fleste webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler søsten online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel lave en hurtig note indeholdende alle de ting du skal bruge, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Det kan give mening at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal investere i eksperthjælp til områder af projektet. Hvis du tager imod assistance fra en professionel er det fornuftigt at notere tilbud fra diverse entreprenører.
3Du bør aldrig gå ned på udstyr. Tit vil det være smart at du har værktøjet til rådighed idet du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
4Typisk vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan blive rationelt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem alle sammen.
5Ved byggeprojekter udenfor har vejret stor betydning. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så det ikke uventet starter med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
6I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det være ekstremt fornuftigt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder gavnlig info, særligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
8Forberedelse vil være metoden til succes med dit arbejde. Du må sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din arbejdsplan.
9Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især når det er krævende byggeprojekter. Omfattende opgaver behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Du må aldrig glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
11Der præsenterer sig ofte pludselige vanskeligheder når det kommer til større projekter, og derfor kan det være afgørende at der afsættes nok tid i kalenderen, som gør at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
12Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst imponerende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål vedrørende søsten

 • Hvad koster søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  Mange webbutikker i Danmark tilbyder nu diverse billige fragtmetoder til søsten. En der er meget almindelig er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo ret så enkel, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.

  Du kan alternativt tænke over at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragtformen er uheldigvis en tak mere pebret, men på den anden side usædvanlig let gængelig for søsten online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på søsten er selvfølgelig særligt central ifald man står og skal bruge produkterne om kort tid, så i det øjemed er det temmelig relevant at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved søsten. Flere online forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags levering på mange varer online, men som ikke desto mindre forudsætter at handlen laves før et besluttet tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne på posthuset forinden de pakkeansatte har fri.

  Nogle enkelte online webshops præsterer levering uden omkostninger på søsten online, men ofte er det forudsat at der bestilles for et fastsat beløb. Ellers skal man foretrække den billigste form for fragt, hvilket oftest er at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

  En stor portion kæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig søsten online og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder fx afhentning af søsten i disse byer:

  Brønderslev, Værløse, Albertslund, Aarhus, Aalborg, Holbæk, Horsens, Ballerup, Ishøj, Charlottenlund, Nakskov, Hjørring, Greve, Allerød, Ringsted, Stenløse, Varde, Skanderborg, Hillerød, Åbyhøj, Frederikshavn, Fredericia, Farum, Taastrup, Skive, Hobro, Haslev, Brøndby, Randers, Esbjerg, Ølstykke, Svendborg, Tilst, Viborg, Vejle, Roskilde, Glostrup, Nærum, Køge, Middelfart, Herning, Holstebro, Gladsaxe, Hørsholm, Brønshøj, Kolding, Slagelse, Vanløse, Odder, Haderslev, Hedensted, Frederiksberg, Næstved, Grenaa, Rødovre, Højbjerg, Dragør, Hedehusene, Vallensbæk, Lillerød, Søborg, Lystrup, Frederiksværk, Nyborg, Frederikssund, Herlev, Rudersdal, Helsingør, Odense, Jyllinge, Nørresundby, Ikast, Kalundborg, Brabrand, Birkerød, Sønderborg, Korsør, Vordingborg, Risskov, Nykøbing Falster, Valby, Kokkedal, Virum, Solrød Strand, Thisted, Gentofte, Tårnby, Rønne, Silkeborg, Lyngby, København, Struer, Hvidovre, og Aabenraa, .

  Click-and-collect for søsten er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger fx søsten priser og køb søsten. Derudover oplever man som regel online shoppere søge eksempelvis billig søsten, søsten online samt søsten tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

  Gode tilbud på søsten

  Det er ret fleksibelt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige søsten online på forskellige forretninger på nettet, og med det motiv har adskillige online forhandlere set sig nødsaget til at trykke priserne på søsten markant, og i øvrigt præstere portofri fragt.

  Dog kan det imidlertid blive lukrativt at studere nogle enkelte e-butikker efter rabatter og tilbud på søsten online inden du køber, sådan at du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet afhænder billige søsten online til en salgspris som kan ses som kolossalt favorabel, så kan det ofte være et signal om en uærlig e-forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket redder os overfor snydagtige e-forhandlere.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere pengene til søsten af flere omgange. Dette foreslåes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

  Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet søsten online og køb søsten. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge bl.a. søsten priser, billig søsten og søsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: blå sorte hvide runde små gule fritlagte

  Mængder: 10 kg 800 kg 25 kg 15 kg 500 liter 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 500 kg

  Levering: i sække vognlæs trailer i løs vægt i poser i bigbag hent selv løst leveret afhentning

  Læs tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot fremskaffer ret fornemme løsninger til at dechifrere diverse eksisterende køberes observationer og derfor tilrådes det, at du betragter online webshoppens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige søsten online.

  Facebook indebærer ydermere tilpas uafhængige genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. I øvrigt er der en række internet forretninger hvor kunder kan afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden må anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige søsten online hos en internet webshop kan de helt sikkert sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, dog er det oftest et omfattende arbejde, særligt ved de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Et alternativ er at bemærke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, da det ofte er et billede på at webbutikken retter sig efter de officielle danske regler, og at e-handlen en gang i mellem gennemses af jurister som kender til reglementet på området.

  Det giver dig genvej til bistand, hvis du får dilemmaer ved din handel med søsten. Herudover foreslåes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der kan influere på bestillingen af søsten online, til eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen bruger.

  På grund af dette er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, således man i fremtiden kan påvise bestillingen af søsten, hvad end man har handlet ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

  Jørgen Andersen gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Per Jørgensen gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Lene I gav 5 stjerner

  Hurtig

  Thomas gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  9 tips til køb på nettet
  1Antal dages levering er selvfølgelig super aktuel om du absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det altså passende at vi ser det forventede leveringstidspunkt på søsten. Masser af e-forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre, som imidlertid forudsætter at ordren gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
  2Nogle e-forretninger i Danmark sikrer billig levering på søsten, men tit kun når du aftager for et bestemt beløb. Derudover bør du udse dig den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gerne endda ultra uproblematisk. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid være selv at hente pakken.
  3Generelt anbefaler vi at se hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, fordi det er en forsikring om at internet forhandleren føjer de opstillede regler, og at den fra tid til anden kigges til af jurister der forstår de gældende regler. Inden nogen shopper billige søsten i en butik kan man i virkeligheden tage stilling til dens vilkår.
  4En række online webshops frembyder nu flere billige muligheder for levering til søsten. Den mest moderne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo rigtig ligetil, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsform.
  5Det er jo ultra smart for os alle at søge sig frem til priser online på billige søsten hos diverse online firmaer, og til tak lover masser af netbutikker fragt uden betaling. Men det kan immervæk blive smart at analysere nogle forskellige online shops efter tilbud og rabat forinden du handler, så man er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
  6Trustpilot yder stort set stabile muligheder for at gennemsøge en række øvrige forbrugeres tanker og derved anbefales det, at du gennemsøger online firmaets kritik forinden du shopper billige søsten online. Facebook giver dig for øvrigt ganske fordelagtige muligheder for at få indblik i netshoppens pålidelighed.
  7Den billigste fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du lever tæt på internet butikkens tilholdssted. Den form for fragt kan vise sig at være virkelig vital når du har brug for søsten øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle e-shops i Danmark levering uden beregning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der handles for en konkret pris.
  8Før folk handler billige søsten hos en internet shop bør de i virkeligheden bese webbutikkens handelsbetingelser, dog er det tit et tidskrævende arbejde. Derudover støtter vi at køber er vidende om de mest relevante forhold der har indflydelse på købet af billige søsten online, for eksempel hvilken byttepolitik shoppen garanterer.
  9Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en ordning, hvilket skærmer dig overfor uægte internet forretninger. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre regningen ude i fremtiden.