Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 1 ton 500 kg 800 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 15 kg

Levering: i poser trailer afhentning i løs vægt vognlæs hent selv i sække i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Det er specielt muligt i de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare singels sten.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du finde et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige singels sten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring singels sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af singels sten online.
De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og hermed har du tilbuddet om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor er det muligt at slippe for leveringsgebyret, samt sågar hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du modtage ekstra anvendelig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis singels sten.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber singels sten online fra deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
singels sten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

singels sten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggerier. Krævende ting bør udføres af flere mennesker. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
3I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere priser fra en håndfuld firmaer.
5Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko som sikring imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
6Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder meget nyttig oplysning, navnligt hvis du bruger den engelske version.
7Man skal ikke gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har det til disposition akkurat som du iværksætter byggeriet. Du bør huske at medtage disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Muligvis kan det blive væsentligt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind før du starter dit arbejde. Du har fordel af at udfærdige en punktforms indkøbsliste indeholdende de materialer du skal bruge, og dernæst gennemløbe punkterne, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
9Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at notere samtlige poster, og efterfølgende notere mulige tilbud på dem en ad gangen.
10Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således må du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det komplekse projekt.
11Der kommer typisk utidige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og herved viser det sig af stor betydning at der afsættes god nok tid i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
12Længe før du optager byggeprocessen er det højst værdifuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedr. singels sten

 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  En masse forretninger på nettet tildeler heldigvis en række forskellige billige leveringsmodeller til singels sten. En af dem der er mest populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når du har lyst. Muligheden er altså ekstremt overkommelig, samt tit desuden den mest letkøbte mulighed for fragt.

  Du bør ydermere vælge at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er gennemsnitligt en tak dyrere, men lige så vel ekstremt bekvem med singels sten online. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du lever nær online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på singels sten er jo meget væsentlig såfremt man skal bruge ordren fluks, og af den grund er det fuldt ud aktuelt at man finder den anslåede leveringstid ved singels sten. En masse internet firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på de fleste varer online, som trods alt påkræver at orden realiseres før et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen afsted forud for at medarbejderne tager hjem.

  Indtil flere webshops sikrer portofri fragt på singels sten online, men tit kun ifald der indkøbes for en bestemt sum. Derudover må du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

  Mange byggemarkeder udlover afhentning hvor man køber billig singels sten online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af singels sten i følgende byer:

  Vordingborg, Hillerød, Vallensbæk, Viborg, Lystrup, Glostrup, Silkeborg, Greve, Albertslund, Lillerød, Jyllinge, Farum, Ikast, København, Charlottenlund, Haderslev, Kolding, Aalborg, Hvidovre, Helsingør, Korsør, Dragør, Birkerød, Vejle, Ringsted, Herlev, Horsens, Holbæk, Nørresundby, Køge, Fredericia, Næstved, Søborg, Skanderborg, Rudersdal, Gentofte, Værløse, Middelfart, Sønderborg, Nærum, Gladsaxe, Åbyhøj, Allerød, Valby, Roskilde, Hedehusene, Brønderslev, Grenaa, Lyngby, Rønne, Brøndby, Varde, Frederikshavn, Aabenraa, Ølstykke, Nakskov, Aarhus, Frederiksberg, Risskov, Svendborg, Ballerup, Struer, Kokkedal, Odder, Brabrand, Thisted, Odense, Haslev, Vanløse, Rødovre, Frederiksværk, Nyborg, Kalundborg, Virum, Tilst, Højbjerg, Frederikssund, Herning, Nykøbing Falster, Slagelse, Skive, Taastrup, Solrød Strand, Hjørring, Ishøj, Esbjerg, Tårnby, Randers, Holstebro, Stenløse, Brønshøj, Hørsholm, Hedensted, og Hobro, .

  Klik-og-hent ift. singels sten er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden).

  Når man kigger i søgedata bliver det klart, at folk tit leder efter bl.a. billig singels sten og køb singels sten. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter fx singels sten tilbud, singels sten priser og singels sten online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og 10-4.

  Få den bedste pris på singels sten

  Det er jo efterhånden vældig smertefrit for enhver at lave prissammenligning på billige singels sten online fra flere internet butikker i Danmark, og for det har massevis af online virksomheder ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på singels sten en hel del, og ovenikøbet byde på portofri fragt.

  Til gengæld kan det alligevel vise sig profitabelt at tjekke enkelte e-shops efter billige priser på singels sten online forud for at du gennemfører dit køb, så man er garanteret at antage den bedste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Du må trods alt være årvågen med, at hvis en forretning på nettet udlover billige singels sten online på tilbud til en pris som virker mystisk billig, så kunne det for det meste være et symbol på en snydagtig butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af en foranstaltning, som værner en imod svindlende online firmaer.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække pengene til singels sten over flere uger. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter fx singels sten tilbud og singels sten online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter blandt andet køb singels sten, singels sten priser og billig singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 10 kg 25 kg 500 kg 1 ton 15 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 25 kg

  Levering: afhentning i løs vægt vognlæs i sække løst leveret trailer i poser hent selv i bigbag

  Se nærmere på nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot fører til en lang række fine muligheder for at iagttage ganske mange forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du bliver klogere på e-firmaets bedømmelser inden du handler billige singels sten online.

  Facebook giver dig også evigt stabile muligheder for at få indtryk af internet forretningens popularitet. I øvrigt møder vi mange forretninger på nettet hvor du kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige singels sten online på en internet shop burde de på en vis måde sætte sig ind i netbutikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Et andet forslag er at granske hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, hvilket længe har været en erklæring om at online forhandleren forsvarer dansk lovgivning, og at internet selskabet en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som er meget fortrolige reglerne på området.

  Desuden får du mulighed for støtte, når du skulle få udfordringer ved dit køb af singels sten. Derudover rekommanderer vi at køber er obs på de primære bestemmelser der er gældende for bestillingen af singels sten online, for eksempel hvilken returpolitik netbutikken kører med.

  I relation til det er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af singels sten, ligegyldig om man bestiller fra Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

  Kim R gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Bente gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Karen K gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Rasmus gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til køb på nettet
  1Antal dages levering er selvfølgelig rigtig vital ifald du står og skal bruge din ordre med det samme, så af den grund er det komplet på sin plads at man finder tidshorisonten for levering på singels sten. En lang række internet webshops stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, men som imidlertid afhænger af at ordren køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  2Det er i dag særligt nemt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige singels sten hos diverse firmaer på nettet, og med det motiv yder flere internet foretagender fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk være gavnligt at efterse nogle online webshops efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
  3Størstedelen af online firmaer yder nu et hav af forskellige billige former for levering til singels sten. Den mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter bestillingen når du har tid. Muligheden er jo usædvanlig smart, samt mange gange ligeledes den billigste mulighed for levering.
  4Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en vedtægt, som støtter kunden imod bedrageriske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
  5Generelt slår vi et slag for at kigge om netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en erklæring om at e-shoppen understøtter de officielle danske regler, foruden at internet butikken hyppigt kigges til af jurister der forstår reglementet på området. Forinden folk handler billige singels sten hos en e-butik kunne man egentlig se på dens regler.
  6Forinden folk handler billige singels sten hos en internet virksomhed bør man når alt kommer til alt gennemløbe e-shoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke videre interessant. Derudover stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de elementære regler der har indflydelse på købet af billige singels sten online, som fx hvilken byttepolitik online firmaet tilsikrer.
  7Flere online forhandlere præsterer fragtfri levering på singels sten, men undertiden gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat sum. Desuden kan man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Den er desværre til gengæld yderst smart. Den mest letkøbte form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  8Trustpilot præsterer de facto fine løsninger til at se nøjere på ganske mange øvrige kunders oplevelser og herved foreslåes det, at du bliver klogere på e-forretningens ratings før du shopper billige singels sten online. Facebook medfører lige så vel ret så værdifulde genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed.
  9Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at hente ordren selv, som jo forudsætter at du bor nærved e-shoppens bopæl. Den type af levering kan vise sig at være super relevant forudsat vi har behov for singels sten nu og her. Alternativt så frembyder visse internet firmaer billig levering, men tit påkræves det at der bestilles for en konkret pris.