Er du på udkig efter sf sten? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: grå gråmix slået kant rødmix

Størrelser: 6 cm 10 cm 8 cm 5 cm 9 cm 7 cm

Brands: IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare sf sten.
Det er absolut meget vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du finde et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige sf sten fra netbutik til netbutik. Nogle har lave priser, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Når du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse butikkens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, som kan give hjælp og vejledning omkring sf sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i det meste af landet, og pga. det har du adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at undgå fragten, samt ovenikøbet få varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af sf sten online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der tit er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler sf sten online hos dem.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en bedre pris.
Størsteparten af nichebutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt anvendelig sparring fra personale med ekspertviden i netop sf sten.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

sf sten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du går i gang med byggeprojektet kan det blive vildt fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Måske det viser sig værdifuldt at have samtlige materialer klar til brug inden du påbegynder dit arbejde. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter granske punkterne, med øje for at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at indhente uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
4Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder arbejdshjelm som sikring med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
5Det er en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til større arbejdsopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig er det hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
6Du kan finde stribevis af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse udbytterig viden, særligt forudsat at du søger på engelsk.
7Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten betinger at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
8Man vil på ingen måde fattes værktøj. Tit vil det vise sig vigtigt at have udstyret tilgængeligt når du starter dit byggeprojekt. Du bør huske at indregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
9Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter din tidsplan.
10Der kommer utvivlsomt pludselige bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og altså kan det vise sig væsentligt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
11For udendørs projekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
12Ofte vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive rationelt at notere alle udgifter, hvorefter man kunne søge sig frem til udgiften ved dem en ad gangen.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår sf sten

 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  Adskillige online outlets frembyder nu om dage flere billige leveringsmidler til sf sten. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ret så let gængelig, samt tit derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du bør på samme måde overveje at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig oftest en smule mere omkostningsfuld, men desuden temmelig ukompliceret ved køb af sf sten online. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du lever nærved e-handlens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på sf sten kan i nogle tilfælde være særdeles vital ifald vi har behov for varerne inden for kort tid, så derfor er det ret så essentielt at vi studerer den anslåede leveringstid ved sf sten. Mange internet handler – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, hvilket er afhængig af at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få de nye varer afsendt inden de logistikansatte har fyraften.

  Nogle enkelte online varehuse sikrer levering uden beregning på sf sten online, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for en bestemt sum. Desuden bør man snuppe den billigste fragtmulighed, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  En række kæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig sf sten hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på sf sten i følgende områder:

  Skanderborg, Lystrup, Nørresundby, Varde, Ikast, Nyborg, Hobro, Aabenraa, Viborg, Hørsholm, Tilst, Nykøbing Falster, Hedehusene, Middelfart, Greve, Frederiksværk, Ishøj, Lillerød, Taastrup, Haslev, Kolding, Næstved, Skive, Dragør, Tårnby, Vejle, Odense, Ballerup, Svendborg, Thisted, Haderslev, Kalundborg, Jyllinge, Helsingør, Rudersdal, Ringsted, Vordingborg, Frederiksberg, Horsens, Søborg, Holstebro, Rønne, Holbæk, Valby, Aarhus, Brønshøj, Lyngby, Grenaa, Struer, Herning, Nærum, Silkeborg, Hjørring, Hillerød, Nakskov, Birkerød, Vanløse, Risskov, Albertslund, Kokkedal, Åbyhøj, Allerød, Virum, Glostrup, Sønderborg, Solrød Strand, Herlev, Randers, Vallensbæk, Rødovre, Hvidovre, Gentofte, Ølstykke, Højbjerg, Frederikshavn, Brønderslev, Stenløse, Aalborg, København, Korsør, Odder, Værløse, Brabrand, Frederikssund, Farum, Gladsaxe, Charlottenlund, Brøndby, Roskilde, Fredericia, Køge, Slagelse, Hedensted, og Esbjerg, .

  Click-and-collect af sf sten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker ofte kigger efter blandt andet sf sten priser og sf sten online. Vi ser derudover mange gange mennesker lede efter eksempelvis sf sten tilbud, billig sf sten samt køb sf sten, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Stark.

  Find den bedste pris på sf sten

  Det er jo ret så problemfrit for alle at prissammenligne på billige sf sten online hos flere webshops, og ergo har utallige forretninger på nettet set sig tvunget til at formindske prisen på sf sten markant, og derudover præstere gratis fragt.

  Dog kan det stadigvæk vise sig tiden værd at kontrollere nogle få webbutikker efter tilbud og rabatter på sf sten online før du handler, så du er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

  Man må ikke desto mindre ikke glemme, at når en forretning på nettet afsætter billige sf sten online for en tilbudspris som kan virke overordentlig letkøbt, er det ofte være et kendetegn på en uægte webshop. Bestillinger med kort er i hvert fald inkluderet i en vedtægt, som dækker folk overfor uærlige online outlets.

  Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage betalingen af sf sten over flere uger. Det fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger blandt andet sf sten online og sf sten priser. Vi ser derudover tit folk lede efter fx billig sf sten, sf sten tilbud og køb sf sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: grå rødmix slået kant gråmix

  Størrelser: 10 cm 6 cm 7 cm 5 cm 9 cm 8 cm

  Brands: RBR IBF

  Læs tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot frembringer helt fordelagtige muligheder for at fortolke en stor gruppe eksisterende konsumenters reflektioner og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker e-forretningens bedømmelser forinden du handler billige sf sten online.

  Facebook fremskaffer på samme måde regulære relevante muligheder for at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Her ser vi en del e-handler som tilbyder folk at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, hvilket også burde drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk shopper billige sf sten online i en internet webshop bør de på en vis måde læse deres forretningsbetingelser, men det er bare et omfattende arbejde, specielt hos de store byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

  Et andet forslag er at tjekke hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, siden det burde være et sympol på at e-forhandleren opfylder de danske regler, foruden at netbutikken tit revideres af specialister som forstår lovgivningen.

  Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, ifald du oplever udfordringer med dit køb af sf sten. Ligeså foreslår vi at du er på vagt for de mest aktuelle reglementer der kan have indvirkning på købet af sf sten online, f.eks. den returret e-firmaet bruger.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, således man altid kan dokumentere købet af sf sten, uanset om man køber hos Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Martin Sørensen gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Jens Pedersen gav 4 stjerner

  Quick expedit

  Mads Jørgensen gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Birthe gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 tips til online shopping
  1Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du bor nær e-handlens hjemsted. Den fragtløsning kan være ultra udslagsgivende forudsat vi har behov for sf sten omgående. Alternativt så tilbyder enkelte online firmaer portofri levering, men tit kræves det at man handler for et fastslået beløb.
  2Leveringstiden er ret så central forudsat man behøver varen øjeblikkeligt, og derfor er det øjensynligt væsentligt at vi studerer leveringstidspunktet på sf sten. En del online firmaer stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at ordren laves forud for et fastsat klokkeslæt.
  3Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en lov, hvilket hjælper dig overfor uægte e-handler. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage prisen over tid.
  4Flere webshops i Danmark tilbyder heldigvis flere billige fragtformer til sf sten. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo super bekvem, samt mange gange tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.
  5Det er i dag ret simpelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige sf sten i blandt diverse online selskaber, og til tak tilbyder mange internet webshops levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at kigge forbi enkelte forhandlere på nettet efter billige priser før du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris.
  6En række internet shops frembyder gebyrfri levering på sf sten, men oftest kun når du bestiller for en bestemt sum. Ellers må du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Denne bliver som oftest endvidere virkelig smertefri. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  7Trustpilot medfører super uafhængige muligheder for at betragte en hel del eksisterende konsumenters kritik og herved går vi ind for, at du kigger på webbutikkens ratings inden du køber billige sf sten online. Facebook leverer ligeledes en række gavnlige løsninger til at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed.
  8Vi anbefaler generelt at se nærmere på om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som er et tegn på at netshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet jævnligt besøges af fagfolk som forstår lovgivningen. Forinden nogen shopper billige sf sten i en butik på nettet kunne man principielt overveje netshoppens handelsaftale.
  9Forinden nogen bestiller billige sf sten hos en shop kunne de reelt have øje for forhandlerens regler, dog er det typisk ikke særlig sjovt. Herudover tilrådes det at du er vaks omkring de elementære betingelser der har betydning for købet af billige sf sten online, som for eksempel den bytteret online forretningen benytter.