Er du på udkig efter rockfon plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige rockfon plader fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du må vide hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt hos de gængse byggekæder.
Nogle byggemarkeder har et stort varesortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot rockfon plader.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af rockfon plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af rockfon plader online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du få super begavet hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis rockfon plader.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber rockfon plader online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
rockfon plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når der er tale om omfattende byggeprojekter. Store byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig bliver det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Husk at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til områder af byggeriet. Når du tager imod assistance fra en professionel kan det være en god idé at notere priser fra flere håndværkere.
3Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil være rationelt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst søge sig frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
4Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget anvendelig information, i særlig grad når man bruger engelske søgeord.
5Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må have en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din agenda.
6For byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den grund må du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i de dage der er op til projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at regne netop som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Længe før du indleder dit byggeprojekt er det ubeskriveligt fundamentalt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Det er fundamentalt at du har de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at forfatte en hurtig note hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og som det næste granske listen, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud betinger at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
10Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
11Man må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet til rådighed idet du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
12Der præsenterer sig som regel utidige problematikker når det gælder krævende projekter, og ergo vil det være væsentligt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, med det formål at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En række internet shops tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige fragtformer til rockfon plader. En af de populære er for nærværende pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig rigtig smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsmetode.

Du bør tillige overveje at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtmuligheden er oftest en kende mindre billig, men desuden ret praktisk for rockfon plader online. Den prisbilligste leveringsmåde er dog at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på rockfon plader er usædvanlig afgørende ifald vi har brug for produkterne omgående, og af den grund er det nemlig essentielt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved rockfon plader. En række webbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en hel del produkter online, men som trods alt tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de kan nå at få bestillingen afsendt inden de pakkeansatte holder fyraften.

En række byggeforretninger frembyder portofri fragt på rockfon plader online, men oftest er det påkrævet at der købes for en præcis sum. I øvrigt skal man overveje den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig rockfon plader hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne yder bl.a. afhentning af rockfon plader i følgende områder:

Silkeborg, Haderslev, Herlev, Farum, Randers, Kokkedal, Åbyhøj, Struer, Tilst, Skanderborg, Haslev, Roskilde, Slagelse, Aabenraa, Dragør, Højbjerg, Frederiksværk, Ikast, Frederikssund, Vejle, København, Nakskov, Sønderborg, Værløse, Hedensted, Odense, Glostrup, Brabrand, Fredericia, Søborg, Risskov, Virum, Allerød, Korsør, Odder, Frederikshavn, Rødovre, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Albertslund, Ølstykke, Vallensbæk, Solrød Strand, Køge, Vordingborg, Varde, Frederiksberg, Grenaa, Rudersdal, Nyborg, Viborg, Ringsted, Skive, Brønderslev, Taastrup, Hillerød, Tårnby, Nærum, Horsens, Nørresundby, Vanløse, Esbjerg, Lyngby, Brøndby, Birkerød, Hjørring, Helsingør, Aarhus, Lillerød, Stenløse, Holbæk, Hedehusene, Næstved, Gentofte, Holstebro, Brønshøj, Ballerup, Rønne, Valby, Herning, Svendborg, Hobro, Greve, Kalundborg, Hvidovre, Middelfart, Hørsholm, Aalborg, Jyllinge, Ishøj, Charlottenlund, Lystrup, Thisted, og Kolding, .

Klik-og-hent ift. rockfon plader er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på søgedata er det markant, at mennesker som regel efterspørger for eksempel rockfon plader priser og rockfon plader online. Vi ser derudover som regel netshoppere lede efter fx rockfon plader tilbud, billig rockfon plader og køb rockfon plader, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Rabat på rockfon plader

Det er jo vældig ukompliceret for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige rockfon plader online hos diverse e-forhandlere, og for det har en lang række butikker på nettet fundet det nødvendigt at reducere priserne på rockfon plader enormt, og endda love levering uden betaling.

Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at analysere visse netshops efter tilbud på rockfon plader online forinden du bestiller, sådan at man er sikret at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Man må bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder billige rockfon plader online for en udsalgspris som virker overordentlig lav, burde det mange gange være et kendetegn på en uærlig e-forhandler. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en ordning, som skærmer folk imod bedrageriske e-forretninger.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil betale prisen på rockfon plader i flere bidder. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger bl.a. rockfon plader online og køb rockfon plader. Man ser desuden typisk internet shoppere søge for eksempel rockfon plader tilbud, billig rockfon plader og rockfon plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes ratings

Trustpilot bringer dig uden sammenligning fine løsninger til at gennemrode flere aktuelle konsumenters erfaringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du tager et kig på internet virksomhedens anmeldelser inden du køber billige rockfon plader online.

Facebook leverer også forholdsvis ærlige genveje til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Foruden det møder vi en række e-shops hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af deres køb, som lige så vel burde anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige rockfon plader online hos en e-forretning kan de ideelt set se på dens forretningsbetingelser, men det er ofte en omfattende opgave, især på de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativ er at kontrollere hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at online forhandleren understøtter de gældende danske regler, samt at e-firmaet nu og da revideres af specialister som er meget bekendte med de gældende regler.

Det er en rigtig god mulighed for at få hjælp, hvis du får problemer som følge af din shopping med rockfon plader. Tilmed foreslåes det at køber er klar over de mest essentielle forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af rockfon plader online, som for eksempel den returret hjemmesiden lover.

Her er det desuden afgørende, at man stadig sikrer sin ordrekvittering, så man senere kan vidne om sin bestilling af rockfon plader, uanset om man har handlet ved 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Karen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Susanne gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Mette Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jan Hansen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til din online shopping
1Forinden folk bestiller billige rockfon plader på en internet forhandler behøver de uden tvivl sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke super spændende. Udover dette anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de mest basale regler der influerer på handlen med billige rockfon plader online, fx hvilken returpolitik online firmaet tilbyder.
2Trustpilot frembyder faktisk stabile chancer for at betragte en stor portion eksisterende konsumenters erfaringer og derved anbefaler vi, at du kigger på e-handlens anmeldelser inden du bestiller billige rockfon plader online. Facebook indebærer derudover ret så ønskværdige muligheder for at få indsigt i online firmaets pålidelighed.
3En del butikker på nettet frembyder i vore dage mange forskellige billige leveringstyper til rockfon plader. Den mest benyttede er i dag levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente bestillingen når der er mulighed for det. Metoden er nemlig yderst simpel, samt endda derudover den mest prisbevidste leveringsmetode.
4Fragtperioden er usædvanlig betydningsfuld forudsat man har brug for produktet nu og her, og derfor er det særdeles fornuftigt at du gransker den anslåede leveringsdato på rockfon plader. En række e-firmaer i Danmark tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, der dog nødvendiggør at ordren indsendes forinden et besluttet klokkeslæt.
5Det er efterhånden ekstremt praktisk for købere at sammenligne tilbud online på billige rockfon plader i blandt diverse online shops, og følgelig lover mange netshops levering uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig lønsomt at eftergå nogle forskellige internet outlets efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er på den sikre side med at få den laveste pris.
6Generelt går vi ind for at kigge om internet forhandleren er medlem af e-mærket, siden det kan være en garanti for at internet butikken forstår de danske regler, tillige med at online webshoppen en gang i mellem revurderes af fagmænd der har megen viden om retningslinjerne. Før nogen køber billige rockfon plader i en internet webshop burde de uden tvivl kigge på e-butikkens regler.
7Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket garanterer køber imod uærlige forhandlere på nettet. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere regningen ude i fremtiden.
8Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog kræver at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens adresse. Den fragtløsning er jo ret så vigtig hvis man absolut skal bruge rockfon plader øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle få online butikker fragt uden betaling, men undertiden er det betinget af at der handles for et konkret beløb.
9Visse online forhandlere sikrer gebyrfri levering på rockfon plader, men oftest under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ må du snuppe den mest betalelige leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen viser sig almindeligvis ydermere rigtig let gængelig. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.