Er du på udkig efter rionet hegn? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige rionet hegn fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på billige priser, og nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot rionet hegn.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende netbutikkens regler.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt ved de kendte byggecentre.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring rionet hegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og på grund af det har kunderne chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved kan du blive fri for leveringsgebyret, samt endda få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre sælger varer fra diverse producenter, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af rionet hegn online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller rionet hegn online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette forventes det at du får ekstremt begavet assistance fra personale med specialistviden i lige præcis rionet hegn.
Mange specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online får du gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rionet hegn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rionet hegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du opstarter arbejdet kan det vise sig usandsynligt afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Potentielt kan det blive værdifuldt at have de fornødne byggematerialer handlet ind før du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
3Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet disponibelt når du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprojektet, specielt når det er større byggerier. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
5Du bør nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod mulige skader. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må nedskrive en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret når du nedskriver din handlingsplan.
7For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med dit store projekt.
8Det er betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og så søge sig frem til online tilbud på dem alle sammen.
9Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
10Der kan findes alverdens guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube giver utrolig meget gavnlig oplysning, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
11Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal hente professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Når du henter assistance fra en fagperson er det normalt at hente prisoverslag fra diverse virksomheder.
12Der kommer jævnligt uforudsigelige hovedpiner ved omfangsrige byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig essentielt at man har afsat rimelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Masser af outlets på nettet tildeler til alt held en lang række forskellige billige former for fragt til rionet hegn. En favorit er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter lige når det passer dig. Denne er jo ultra overkommelig, samt oftest ligeledes den mest letkøbte form for levering.

Du kunne også beslutte dig for at få ordren leveret til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig uheldigvis en tak mere pebret, men derudover særdeles uproblematisk for rionet hegn online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på rionet hegn er jo rigtig bestemmende når du har behov for ordren med det samme, og herved er det forholdsvis aktuelt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for rionet hegn. Flere internet handler – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, hvilket nødvendiggør at du bestiller tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen distribueret inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere online outlets lover fragt uden betaling på rionet hegn online, men i reglen er det forbeholdt når der købes for et konkret beløb. Som alternativ skal man vælge den billigste leveringsform, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

En række netshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig rionet hegn online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på rionet hegn i følgende byer:

Rønne, Brønderslev, Ringsted, Brøndby, Dragør, Værløse, Glostrup, Brønshøj, Vanløse, Ishøj, Farum, Vordingborg, Tårnby, Ølstykke, Jyllinge, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Næstved, Hedehusene, Grenaa, Hedensted, Nærum, Svendborg, Ikast, Silkeborg, Herlev, Hørsholm, Køge, Sønderborg, Fredericia, Holstebro, Odder, Virum, Haslev, Roskilde, Odense, Frederikssund, Frederikshavn, Horsens, Kolding, Herning, Ballerup, Nyborg, Struer, Valby, Skive, København, Kokkedal, Tilst, Birkerød, Charlottenlund, Aarhus, Brabrand, Gentofte, Frederiksberg, Skanderborg, Holbæk, Lillerød, Thisted, Haderslev, Lyngby, Taastrup, Viborg, Søborg, Solrød Strand, Vejle, Hjørring, Rødovre, Allerød, Gladsaxe, Varde, Stenløse, Slagelse, Nørresundby, Aalborg, Nakskov, Lystrup, Greve, Kalundborg, Vallensbæk, Esbjerg, Middelfart, Randers, Risskov, Højbjerg, Hillerød, Rudersdal, Helsingør, Åbyhøj, Albertslund, Hobro, Korsør, Hvidovre, og Aabenraa, .

Klik-og-hent ift. rionet hegn er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis rionet hegn priser og rionet hegn online. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter eksempelvis billig rionet hegn, køb rionet hegn og rionet hegn tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på rionet hegn

Det er jo super gnidningsløst for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige rionet hegn online fra flere shops på nettet, og følgelig har flertallet af e-butikker ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på rionet hegn betydeligt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive gavnligt at granske nogle få internet handler efter billige priser på rionet hegn online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Man skal alligevel være obs på, at såfremt en online butik udbyder billige rionet hegn online på tilbud til en pris der anses for uforståeligt billig, så er det for det meste være et faresignal om en fup e-handler. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af et regelsæt, hvilket passer på kunden overfor uægte e-handler.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du agter at betale pengene til rionet hegn over et længere tidsrum. Det fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. billig rionet hegn og rionet hegn online. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter blandt andet rionet hegn priser, rionet hegn tilbud og køb rionet hegn.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot indebærer i højeste grad fordelagtige muligheder for at bese en stor gruppe andre køberes meninger og derved anbefales det, at du efterforsker webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige rionet hegn online.

Facebook giver dig lige så vel egentlig passelige chancer for at få indblik i online virksomhedens pålidelighed. Herinde ser vi en del online outlets som giver folk mulighed for at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige rionet hegn online på en e-shop burde man i virkeligheden granske e-butikkens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4.

En nem løsning kan være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en påvisning af at internet butikken overholder de opstillede regler, foruden at shoppen ofte efterses af fagmænd der har meget erfaring med reglementet på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af din bestilling af rionet hegn. Udover dette rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle reglementer der har indvirkning på bestillingen af rionet hegn online, til eksempel hvilken returneringsret online forretningen lover.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadig bibeholder sin faktura, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af rionet hegn, uafhængig af om man handler hos Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Marianne Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Tina P gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Kim C gav 5 stjerner

SUPER

Birthe Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til online shopping
1Vi går generelt ind for at se om netbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at e-forretningen forsvarer de officielle regler, samt at e-firmaet regelmæssigt vurderes af specialister som har nøje kendskab til retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige rionet hegn på en shop bør man helt sikkert sætte sig ind i deres regler.
2Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en retningslinje, der forsvarer en overfor uægte online forhandlere. Som alternativ kunne du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale regningen senere.
3Fragtperioden er selvfølgelig meget aktuel såfremt man har brug for varerne med det samme, og herved er det rimelig essentielt at man undersøger den forventede leveringstid på rionet hegn. Størstedelen af e-forhandlere frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men vær obs på at det kræver at bestillingen indsendes inden et konkret tidspunkt.
4Flere internet butikker sikrer portofri fragt på rionet hegn, men i de fleste tilfælde påkræves det at du bestiller for en konkret sum. Alternativt må man tage den mest prisbevidste leveringsform, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver somme tider til gengæld særligt fleksibel. Den mest prisbevidste fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du har bopæl lige ved e-shoppens hjemsted. Den metode til levering er selvfølgelig ultra bestemmende hvis du absolut skal bruge rionet hegn nu og her. Alternativt så yder indtil flere forretninger på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde kun hvis der indkøbes for en fastsat sum.
6Trustpilot medfører sådan set strålende genveje til at eftergå adskillige øvrige konsumenters domme og af den grund er det fornuftigt, at du læser netbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige rionet hegn online. Facebook byder på ydermere fuldstændig ærlige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundefokus.
7Det er i dag rigtig let for alle at søge information om priser online på billige rionet hegn hos flere internet virksomheder, og til gengæld garanterer mange internet virksomheder billig fragt. Dog kan det trods alt være tiden værd at granske indtil flere online webshops efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
8Før folk køber billige rionet hegn i en e-forhandler kan de for at være på den sikre side løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke videre spændende. Herudover stiller vi forslag om at køber er vidende om de fundamentale regler der influerer på shopping af billige rionet hegn online, for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet bruger.
9Adskillige e-shops foreslår nu til dags alverdens billige leveringsmuligheder til rionet hegn. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig vældig smart, samt i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmanér.