Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 25 kg 10 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 1 m3 800 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 liter

Levering: trailer vognlæs i poser løst leveret hent selv i løs vægt i bigbag afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige ral sten fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en webshop, som giver sparring og vejledning omkring ral sten.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Det er absolut meget afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et enormt udvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare ral sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre samler varer fra alverdens leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af ral sten online.
De store byggekæder findes nær dig, og derfor har du chancen for at handle online og køre varerne personligt. På grund af det har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du modtage ekstra nyttig sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis ral sten.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber ral sten online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret plan, som viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du laver din strategi.
2Man vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Det er essentielt at du har udstyret disponibelt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
3Det er betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være rationelt at notere hver eneste udgift, og bagefter søge sig frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
4Der viser sig ofte uventede hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og på grund af det vil det være essentielt at man har afsat rigeligt med tid i planen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
5Potentielt kan det vise sig afgørende at have de presserende byggematerialer indkøbt forinden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at notere en simpel oversigt som samler alle de ting du har brug for, og dernæst efterse oversigten, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
6Før du igangsætter arbejdet kan det være usandsynligt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ift. store byggeprocesser. Omfattende projekter kræver flere end en enkelt person. Derudover må det være bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
8Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund må du regelmæssigt tjekke udsigten ift. vejret når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Du har adgang til mange forskellige vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube giver store mængder udbytterig info, ikke mindst forudsat at du søger på engelsk.
10Du bør aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får professionel assistance.
11Du bør tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagmand er det normalt at modtage tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeriet forbedrer klimaet.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til ral sten

 • Hvad er ral sten?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  En del e-forretninger foreslår i vore dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til ral sten. En af favoritterne er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Denne er jo super smart, samt i mange tilfælde desuden den billigste mulighed for levering.

  Du kunne på samme måde planlægge at få ordren leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er almindeligvis en tak mere pebret, men på den anden side rigtig bekvem med ral sten online. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men det forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på ral sten kan vise sig at være temmelig vigtig ifald vi har brug for din ordre straks, og med det formål er det utvivlsomt meningsfuldt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved ral sten. En masse internet virksomheder – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, som trods alt forudsætter at handlen gemmenføres før et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne betjent før lagermedarbejderne holder fyraften.

  Visse online forretninger lover fragt uden omkostninger på ral sten online, men oftest kræves det at man aftager for et præcist beløb. Som alternativ må du snuppe den prisbilligste leveringsmodel, som mange gange vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

  En række webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig ral sten online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen. De frembyder bl.a. afhentning af ral sten i følgende byer:

  Nørresundby, Vejle, Nykøbing Falster, Nakskov, Nærum, Gentofte, Middelfart, Stenløse, Thisted, Virum, Charlottenlund, Frederikssund, Valby, Dragør, Odense, Aarhus, Haslev, Aalborg, Hvidovre, Jyllinge, Albertslund, Hobro, Allerød, Lillerød, Tilst, Birkerød, Svendborg, Rudersdal, Aabenraa, Skive, Gladsaxe, Varde, Frederiksværk, Ikast, Herlev, Kalundborg, Herning, Lystrup, Ringsted, Grenaa, Ishøj, Brøndby, Viborg, Hedehusene, Brønderslev, Risskov, Kokkedal, Roskilde, Køge, Brønshøj, Vanløse, Hørsholm, Ølstykke, Glostrup, Højbjerg, Fredericia, Vallensbæk, Holstebro, Slagelse, Hedensted, Åbyhøj, Nyborg, Horsens, Helsingør, Odder, Næstved, Rødovre, Haderslev, Sønderborg, Lyngby, Esbjerg, Søborg, Frederiksberg, København, Brabrand, Kolding, Skanderborg, Taastrup, Holbæk, Hillerød, Randers, Frederikshavn, Værløse, Rønne, Hjørring, Silkeborg, Vordingborg, Tårnby, Solrød Strand, Struer, Greve, Korsør, Ballerup, og Farum, .

  Klik-og-hent for ral sten er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere som regel søger for eksempel billig ral sten og ral sten tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis køb ral sten, ral sten online og ral sten priser, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  Gode priser på ral sten

  Det er jo ret nemt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige ral sten online fra forskellige online outlets, og på grund af dette har adskillige e-butikker været presset til at at presse salgspriserne på ral sten markant, og ovenikøbet præstere gebyrfri levering.

  Det kan dog til hver en tid være lønsomt at kigge forbi nogle få internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på ral sten online inden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Man må ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en netshop tilbyder billige ral sten online til en pris der kan ses som grænseløst billig, så er det tit være et karakteristika der viser en snydagtig netshop. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af Indsigelsesordningen, der hjælper dig som kunde imod uægte online forhandlere.

  Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du agter at finansiere prisen på ral sten over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Når man kigger i data bliver det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet ral sten tilbud og ral sten online. Derudover oplever man typisk internet shoppere lede efter eksempelvis køb ral sten, ral sten priser og billig ral sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 25 kg 15 kg 20 kg 500 liter 10 kg 1 ton 15 kg 800 kg 1 m3

  Levering: i løs vægt løst leveret vognlæs i bigbag i sække trailer hent selv afhentning i poser

  Tjek folks anmeldelser

  Trustpilot byder på aldeles fine løsninger til at se nøjere på en lang række øvrige køberes ratings og på grund af dette går vi ind for, at du kigger nærmere på online shoppens bedømmelser forinden du køber billige ral sten online.

  Facebook fører til tillige rigtig fortræffelige løsninger til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Derudover møder vi en del internet forretninger hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen køber billige ral sten online på en e-handler kunne de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler, det er dog for det meste en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemt alternativ er at se hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, siden det kan være en tilkendegivelse af at e-butikken retter sig efter de danske regler, samt at butikken fra tid til anden undersøges af jurister der har indsigt i de gældende love.

  Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, når du oplever udfordringer i forbindelse med dit indkøb af ral sten. Herudover er det smart at kunden er vidende om de elementære vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af ral sten online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-shoppen har.

  Derfor er det på samme måde vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af ral sten, ligegyldig om man køber fra 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Anders gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Birthe V gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Martin Andersen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Michael Christensen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 tips til internetshopping
  1Leveringstiden kan være ualmindeligt aktuel om vi mangler varerne straks, så af den grund er det relativt fornuftigt at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved ral sten. En del e-butikker i Danmark udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, hvilket afhænger af at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt.
  2Den mindst kostelige fragtmetode er dog selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmanér er jo ultra vital når du skal bruge ral sten fluks. Alternativt så præsterer enkelte e-shops i Danmark fragt uden beregning, men typisk er det så nødvendigt at der handles for en fastsat sum.
  3Det er vældig ligetil for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige ral sten fra diverse e-butikker, og derfor præsterer en lang række forhandlere på nettet levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid blive gunstigt at checke forskellige internet butikker efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, så du er garanteret at modtage den laveste pris.
  4Nogle enkelte internet varehuse præsterer gratis fragt på ral sten, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man køber for en fastsat pris. Alternativt skulle man snuppe den prisbilligste løsning til levering, som tit er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden er i mange tilfælde på den anden side ualmindeligt overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmåde er unægtelig selv at hente pakken.
  5Størstedelen af internet shops yder efterhånden et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til ral sten. En af de mest almindelige er nu til dags pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente dine varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig ekstremt smertefri, og endda ydermere den billigste fragtform.
  6Generelt foreslår vi at bemærke om internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en sikkerhed for at webshoppen imødekommer de officielle danske regler, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden evalueres af specialister som har meget erfaring med de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige ral sten hos en webshop behøver de i og for sig læse netbutikkens regler.
  7Før folk handler billige ral sten hos en shop kan de uden tvivl gennemse virksomhedens handelsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt. Tilsvarende kan det være til hjælp at kunden er obs på de elementære forhold der har betydning for bestillingen af billige ral sten online, for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet har.
  8Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af et lovbud, der assisterer os imod falske online virksomheder. Alternativt burde du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil betale beløbet ude i fremtiden.
  9Trustpilot genererer evigt ærlige genveje til at eksaminere ret mange øvrige forbrugeres oplevelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du ser nærmere på webbutikkens anmeldelser forud for at du køber billige ral sten online. Facebook genererer desuden de facto uafhængige muligheder for at få indsigt i webbutikkens troværdighed.