Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til potteplanter til krukker til vaser til haven til blomster til dekoration til borddækning

Varianter: store hvide indendørs sorte glas marmor små

Mængder: 10 kg 1 ton 500 kg 800 kg 1 m3 25 kg 20 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 500 liter 15 kg 1000 kg

Levering: løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt afhentning i poser hent selv i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare pyntesten.
Der er forskel på salgspriserne på billige pyntesten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på billige priser, og andre vil have service. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring pyntesten.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor har du valget om at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af pyntesten online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler pyntesten online fra deres webshop.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får mere kompetent vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis pyntesten.
Flertallet af niche webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der er mange forskellige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig viden, særligt ifald man bruger den engelske version.
2Typisk vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
3Der viser sig utvivlsomt ubelejlige hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og pga. dette er det væsentligt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, så man er tryg ved at man når det til siden.
4Før du starter byggeriet kan det blive ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
5Man må aldrig gå ned på værktøj. Det er uundværligt at du har udstyret til rådighed akkurat som du starter byggeriet. Det er desuden vigtigt at tillægge de her udgifter i det økonomiske overblik.
6Glem ikke at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
8Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette må du regelmæssigt kigge på vejrmeldingerne i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til arbejdet, især når der er tale om større byggeprocesser. Krævende byggerier kræver flere end en enkelt person. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Det viser sig værdifuldt at have de fornødne byggematerialer til disposition inden du kaster dig over arbejdet. Du kunne med fordel nedskrive en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt du har brug for, og derefter efterse listen, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
11Du kunne tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal have eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at hente en pris fra diverse entreprenører.
12Du bør ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, især når du ikke køber assistance fra en professionel.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål rundt om pyntesten

 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En hel del online virksomheder yder i øjeblikket diverse billige fragttyper til pyntesten. Den mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter din bestilling den dag der passer dig. Muligheden er jo særligt ligetil, og mange gange desuden den mindst kostelige leveringsmanér.

  Du kan lige så vel beslutte dig for at få ordren leveret hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragtmetoden er som regel en sjat mindre billig, men på den anden side rigtig smertefri ift. pyntesten online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor nærved internet firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på pyntesten er selvfølgelig særdeles vigtig ifald vi har brug for din pakke inden for få dage, og af den grund er det temmelig aktuelt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved pyntesten. De fleste internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, men husk at det er betinget af at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt distribueret forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer fragtfri levering på pyntesten online, men i mange tilfælde forudsætter det at du køber for et konkret beløb. I øvrigt bør du tage den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

  De største kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig pyntesten på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på pyntesten i følgende byer:

  Grenaa, Nærum, Svendborg, Taastrup, Greve, Lyngby, Søborg, Brønshøj, Lystrup, Helsingør, Viborg, Virum, Vejle, Thisted, Nykøbing Falster, Brabrand, Horsens, Varde, Middelfart, Nørresundby, Farum, Aarhus, Åbyhøj, Haderslev, Nakskov, Brønderslev, Hørsholm, Værløse, København, Ikast, Slagelse, Vordingborg, Roskilde, Birkerød, Sønderborg, Frederikssund, Kokkedal, Charlottenlund, Ølstykke, Hobro, Fredericia, Ballerup, Holbæk, Lillerød, Frederiksberg, Højbjerg, Køge, Skive, Herning, Herlev, Haslev, Randers, Hedensted, Rudersdal, Holstebro, Tårnby, Frederiksværk, Risskov, Stenløse, Jyllinge, Odense, Rønne, Esbjerg, Hjørring, Vanløse, Aabenraa, Glostrup, Odder, Dragør, Albertslund, Brøndby, Næstved, Kolding, Solrød Strand, Struer, Hillerød, Tilst, Hedehusene, Allerød, Ringsted, Vallensbæk, Valby, Korsør, Gladsaxe, Hvidovre, Silkeborg, Gentofte, Ishøj, Rødovre, Frederikshavn, Nyborg, Kalundborg, Aalborg, og Skanderborg, .

  Click-and-collect for pyntesten er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at folk tit søger efter for eksempel pyntesten priser og pyntesten tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge fx billig pyntesten, pyntesten online samt køb pyntesten, foruden de gængse byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  Den bedste pris på pyntesten

  Det er efterhånden meget gnidningsløst for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige pyntesten online i blandt diverse e-shops, og herved har flere online selskaber været tvunget til at nedsætte salgspriserne på pyntesten betragteligt, og derudover garantere fragtfri levering.

  Det kan til hver en tid blive gunstigt at sammenholde forskellige e-firmaer efter rabatter og tilbud på pyntesten online inden du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Du bør alligevel være så påvagt, at når en netbutik udbyder billige pyntesten online til salg for en tilbudspris som virker urealistisk attraktiv, så bør det ofte være et fingerpeg om en uærlig e-forretning. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en ordning, der hjælper folk imod svindlende webshops.

  Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage prisen på pyntesten over tid. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma.

  Ses der på data er det markant, at internetbrugere tit søger eksempelvis billig pyntesten og pyntesten priser. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter eksempelvis køb pyntesten, pyntesten tilbud og pyntesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til haven til blomster til borddækning til vaser til krukker til dekoration til potteplanter

  Varianter: små sorte glas indendørs marmor hvide store

  Mængder: 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 1 ton 25 kg 15 kg 500 kg 500 liter 10 kg

  Levering: i bigbag løst leveret trailer i poser i sække hent selv i løs vægt vognlæs afhentning

  Analyser andre menneskers erfaringer

  Trustpilot giver dig aldeles gavnlige genveje til at inspicere en række eksisterende køberes synspunkter og af den grund er det godt, at du tolker online butikkens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige pyntesten online.

  Facebook fører til lignende ultra passelige løsninger til at få indblik i internet selskabets popularitet. I øvrigt møder vi faktisk netbutikker hvor folk kan give en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes må drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen køber billige pyntesten online hos en shop kan de reelt gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig sjovt, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en tilkendegivelse af at online shoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at den hyppigt overværes af fagmænd som har megen viden om lovene på området.

  Derudover tilbydes du chance for at få bistand, ifald du udsættes for besvær med din shopping med pyntesten. Yderligere er det fornuftigt at du er på vagt for de primære retningslinjer der har betydning for købet af pyntesten online, til eksempel den returpolitik virksomheden garanterer.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man når som helst sikrer ens ordremail, så man en anden gang kan bevise bestillingen af pyntesten, hvad end man handler hos Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Pia B gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Martin M gav 4 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Lars B gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Inge F gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 gode råd til online shopping
  1Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for købere at sammenligne priser online på billige pyntesten i blandt forskellige forhandlere på nettet, og for det tilbyder en hel del shops på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at inspicere et par forskellige internet butikker efter billige priser før du handler, så man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
  2Inden nogen køber billige pyntesten hos en online shop kan de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler, det er dog tit en omfattende opgave. Ligeledes er det en hjælp at kunden er vaks omkring de mest centrale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige pyntesten online, til eksempel hvilken returret e-forhandleren bruger.
  3Visse internet outlets garanterer gratis levering på pyntesten, men undertiden er det så nødvendigt at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ skal man overveje den mest billige type af levering, hvilket ofte er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver jævnligt til gengæld ret så praktisk. Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig selv at hente pakken.
  4Flere internet forretninger tilbyder nu diverse billige fragtmuligheder til pyntesten. En sikker vinder er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig temmelig simpel, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige løsning til levering.
  5Fragtperioden kan vise sig at være ualmindeligt vigtig når du har behov for din ordre fluks, så med det formål er det selvsagt væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato på pyntesten. En stor portion online selskaber stiller udsigt til billig 1 dags levering på de fleste varenumre, men som trods alt står og falder med at der bestilles inden et konkret klokkeslæt.
  6Trustpilot yder forholdsvis solide muligheder for at dechifrere diverse andre brugeres observationer og på grund af dette er det fornuftigt, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger forud for at du bestiller billige pyntesten online. Facebook resulterer i ligeledes en del fine muligheder for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed.
  7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en forordning, hvilket redder køber imod snydagtige e-forhandlere. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale regningen over en periode.
  8Vi anbefaler generelt at efterse om online webshoppen er medlem af e-mærket, da det ofte er et kendetegn for at internet firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, og at netbutikken løbende tilses af specialister der behersker retningslinjerne. Inden nogen shopper billige pyntesten i en internet forhandler burde de helt sikkert gennemgå dens regler.
  9Den mindst kostelige fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af online shoppens hjemsted. Den type af levering er jo ret så udslagsgivende hvis du har behov for pyntesten nu og her. Alternativt så yder indtil flere e-firmaer gebyrfri levering, men i reglen kun ifald der købes for et konkret beløb.