Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot porebeton.
For en del er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring porebeton.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Man bør derfor læse forretningens regler.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige porebeton fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra adskillige producenter, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af porebeton online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre har butikker i store dele af landet, og af den grund har mange mulighed for at bestille online og fragte materialerne selv. I kraft af det har man valget om at spare fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du modtage en høj grad af god hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop porebeton.
Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler porebeton online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichespecifikke webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
porebeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

porebeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Således kan du løbende lægge mærke til vejrprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
2Det kan overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du skal få eksperthjælp til noget af det. Når du vil benytte professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente priser fra en håndfuld entreprenører.
3Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
4Du må aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig imod mulige skader. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
5Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
6Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube faciliterer betydelige mængder nyttig info, særligt ifald du leder på engelsk.
7Man vil under ingen omstændigheder mangle grej. Tit kan det være smart at have grejet til rådighed forinden du går løs med byggeprojektet. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
8Forinden du iværksætter byggeriet kan det blive ekstremt fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det er afgørende at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil være forstandigt at tage noter til hver eneste udgift, og herefter notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
10Der viser sig ofte ubelejlige hovedpiner ved større opgaver, og som følge heraf er det afgørende at der er afsat god tid i agendaen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
11Det kan vise sig essentielt at du har de fornødne materialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at udarbejde en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er klar.
12Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen forbedrer planeten.
De mest populære byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til porebeton

 • Hvad er porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvad koster porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Størstedelen af webshops i Danmark frembyder i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til porebeton. Den mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså temmelig fremkommelig, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige fragtform.

  Du burde alternativt prøve at vælge udbringning til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver tit en smule mere omkostningsfuld, men tillige virkelig overkommelig ved køb af porebeton online. Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette betinges af at du lever i nærheden af e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på porebeton er selvfølgelig super vital såfremt man har behov for dine nye varer fluks, og med det formål er det øjensynligt fornuftigt at vi efterser tidshorisonten for levering for porebeton. Flere online varehuse – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, men glem ikke at det kræver at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsendt inden logistikmedarbejderne har fri.

  Flere e-firmaer lover levering uden beregning på porebeton online, men i reglen er det kun gældende hvis man køber for et fastsat beløb. I øvrigt må man vælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  Flere netshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig porebeton på nettet og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler eksempelvis klik-og-hent på porebeton i følgende byer:

  Haderslev, Nakskov, Frederiksberg, Thisted, Albertslund, Ikast, Søborg, Roskilde, Sønderborg, Brønshøj, Tårnby, Brabrand, Varde, Aabenraa, Horsens, Vordingborg, Kokkedal, Ballerup, Frederiksværk, Jyllinge, Randers, Værløse, Hvidovre, Odense, Gentofte, Ølstykke, Næstved, Vanløse, Hørsholm, Rønne, Højbjerg, Frederikshavn, Charlottenlund, Åbyhøj, Fredericia, Lyngby, Esbjerg, Viborg, Glostrup, Hobro, Herlev, Korsør, Brøndby, Silkeborg, Middelfart, Nærum, Frederikssund, Birkerød, Dragør, Rudersdal, Odder, Ishøj, Kalundborg, Holstebro, Solrød Strand, Nyborg, Risskov, København, Kolding, Herning, Nørresundby, Brønderslev, Struer, Hillerød, Ringsted, Svendborg, Greve, Haslev, Allerød, Lillerød, Helsingør, Farum, Taastrup, Slagelse, Holbæk, Aalborg, Hedehusene, Gladsaxe, Skive, Hedensted, Skanderborg, Lystrup, Vallensbæk, Vejle, Køge, Tilst, Nykøbing Falster, Valby, Stenløse, Virum, Hjørring, Grenaa, Rødovre, og Aarhus, .

  Click-and-collect for porebeton er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Amager).

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel søger for eksempel køb porebeton og porebeton online. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge efter fx billig porebeton, porebeton tilbud og porebeton priser, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Stark.

  Gode priser på porebeton

  Det har vist sig at være virkelig praktisk for os alle at sammenholde priser på billige porebeton online fra diverse internet firmaer i Danmark, og for det har mange e-butikker fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på porebeton eftertrykkeligt, og endda yde fragt uden beregning.

  Det kan dog immervæk blive udbytterigt at efterprøve forskellige internet butikker efter billige priser på porebeton online forinden du gennemfører dit køb, så man er sikret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Man må trods alt være så påvagt, at ifald en online shop sælger billige porebeton online på tilbud til en tilbudspris der anses for utrolig tiltalende, så kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en uoprigtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en regel, hvilket redder køber imod uærlige online forhandlere.

  Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale pengene til porebeton ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt hos nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at folk tit efterspørger for eksempel porebeton priser og køb porebeton. Derudover ser vi som regel folk søge efter eksempelvis porebeton tilbud, porebeton online og billig porebeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Gennemsøg andre menneskers erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig sådan set nyttige løsninger til at eksaminere diverse andre brugeres vurderinger og derfor foreslåes det, at du kigger nærmere på internet virksomhedens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige porebeton online.

  Facebook forærer dig endvidere rigtig uafhængige metoder til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed. Her er der en del internet shops som gør det muligt at notere en vurdering af deres køb, hvilket også kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk køber billige porebeton online hos en internet forhandler kan de i og for sig gennemse netbutikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis et omfattende projekt, især ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kan være at kigge hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at internet forhandleren forstår de opstillede regler, tillige med at internet butikken en gang i mellem gennemses af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende regler.

  Dette er en god genvej til bistand, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af porebeton. Udover dette er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest relevante forhold i forbindelse med bestillingen af porebeton online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren garanterer.

  I den relation er det virkelig relevant, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af porebeton, uafhængig af om man bestiller fra 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

  Morten Mortensen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Susanne Pedersen gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Karen N gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Niels E gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  9 tips til når du køber online
  1Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette kræver at du har bopæl tæt på e-handlens adresse. Den fragtmulighed er selvfølgelig usædvanlig bestemmende i tilfælde af at man behøver porebeton inden for kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere online forretninger levering uden betaling, men ofte kun såfremt du indkøber for et fastsat beløb.
  2Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en retningslinje, som værner køberen imod svindlende online butikker. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afbetale pengene over flere uger.
  3Trustpilot fremskaffer en lang række passende genveje til at betragte en lang række eksisterende konsumenters iagttagelser og derved stiller vi forslag om, at du betragter internet forhandlerens kritik inden du shopper billige porebeton online. Facebook genererer tilsvarende egentlig relevante løsninger til at få en idé om internet forretningens troværdighed.
  4En masse e-firmaer udlover heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmidler til porebeton. Det mest populære er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtformen er altså meget simpel, og desuden tillige den billigste mulighed for fragt.
  5Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det typisk er en sikkerhed for at webbutikken opretholder de officielle regler, foruden at internet virksomheden løbende undersøges af jurister der kender til de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige porebeton på en online webshop burde man i princippet gennemløbe netshoppens handelsaftale.
  6Leveringstiden er selvfølgelig rigtig udslagsgivende forudsat man mangler varen lige om lidt, så herved er det komplet væsentligt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved porebeton. En stor portion netshops i Danmark garanterer billig dag-til-dag levering på en række produkter, men vær på vagt da det er underforstået at transaktionen gennemføres inden et fast tidspunkt.
  7En række online butikker byder på levering uden omkostninger på porebeton, men for det meste kun hvis man shopper for en konkret pris. Derudover skal man gribe den mest prisbevidste metode til levering, som tit er at få kørt din pakke til et udleveringssted. Fragtformen bliver af og til desuden ekstremt fremkommelig. Den mest billige fragttype er unægtelig at hente ordren selv.
  8Inden nogen køber billige porebeton på en online butik kunne de for at være sikker gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke videre interessant. Ydermere anbefaler vi at køber er sat ind i de elementære retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige porebeton online, f.eks. hvilken bytteret internet shoppen tilsikrer.
  9Det er jo ualmindeligt let gængeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige porebeton hos diverse netbutikker, og så frembyder adskillige netbutikker fragtfri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at sammenholde en række internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at man er tryg ved at opnå den laveste pris.