Er du på udkig efter plantesten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisen på billige plantesten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare plantesten.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en webshop, som giver sparring og vejledning omkring plantesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og dermed har du valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Af den grund har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed have varerne med det samme.
De store byggemarkeder samler varer fra diverse nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af plantesten online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Af den grund formår de at yde ekstra god sparring fra folk der er specialister i lige præcis plantesten.
Forskellige nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Majoriteten af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber plantesten online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

plantesten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det vil vise sig afgørende at du har de påkrævede byggematerialer klar i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du kunne notere en hurtig indkøbsseddel som indeholder det der skal bruges, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at du har husket alt.
2For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund kan du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så det ikke med et brag begynder at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det omfattende byggeprojekt.
3Man vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har værktøjet til rådighed idet du begynder på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at indregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
4Inden du opstarter byggeprojektet kan det være meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Det er fornuftigt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive behjælpeligt at notere hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde online tilbud på hver eneste af dem.
6Du bør reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra flere leverandører.
7Det bør overvejes at spørge om hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det er vigtige arbejdsopgaver. Nogle ombygninger kræver flere mennesker. Endvidere er det mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din agenda.
9Du bør aldrig negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
10Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
11Der præsenterer sig som regel overraskende hovedpiner når det gælder svære byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
12Der kan findes en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig information, især hvis du kigger på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange e-forretninger yder nu diverse billige leveringsmidler til plantesten. Den mest almindelige er i øjeblikket pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ret så fleksibel, samt i mange tilfælde tilmed den prisbilligste leveringsmodel.

Du burde ydermere overveje at få det leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig almindeligvis lidt dyrere, men derudover ultra praktisk ift. plantesten online. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den løsning forudsætter at du lever med kort afstand til internet webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på plantesten kan være yderst væsentlig ifald man skal bruge din pakke om et øjeblik, så i det øjemed er det tydeligvis afgørende at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på plantesten. Flere forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, men vær på vagt da det er betinget af at transaktionen gennemføres før et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort inden logistikmedarbejderne har fri.

Enkelte internet varehuse yder fragt uden beregning på plantesten online, men tit er det under betingelse af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ bør du snuppe den mest billige leveringsmulighed, der gerne er at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig plantesten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på plantesten i disse områder:

Thisted, Frederiksberg, Ishøj, Sønderborg, Hillerød, Skanderborg, Ølstykke, Frederikssund, Nykøbing Falster, Odder, Dragør, Hjørring, Rødovre, Varde, Birkerød, Odense, Frederikshavn, Solrød Strand, Rudersdal, Valby, Svendborg, Brønderslev, Søborg, Silkeborg, Brabrand, Frederiksværk, Kolding, Glostrup, Gladsaxe, Herlev, Aalborg, Vordingborg, Jyllinge, Aarhus, Farum, Allerød, Risskov, Kokkedal, Holbæk, Tilst, Slagelse, Randers, Hedehusene, Helsingør, Brøndby, Haderslev, Hørsholm, Lillerød, Taastrup, Brønshøj, Rønne, Lyngby, Kalundborg, Albertslund, Viborg, Åbyhøj, Fredericia, Greve, Vallensbæk, Tårnby, Ikast, Næstved, Ringsted, Korsør, Herning, Lystrup, Holstebro, Nakskov, Stenløse, København, Vanløse, Vejle, Nærum, Grenaa, Hedensted, Hvidovre, Køge, Værløse, Skive, Virum, Haslev, Struer, Roskilde, Horsens, Gentofte, Højbjerg, Nyborg, Nørresundby, Hobro, Middelfart, Charlottenlund, Esbjerg, Ballerup, og Aabenraa, .

Afhentning ift. plantesten er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Ved kig i tendenserne står det markant, at netshoppere ofte søger efter fx billig plantesten og plantesten tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter eksempelvis plantesten priser, køb plantesten samt plantesten online, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på plantesten

Det er efterhånden usædvanlig bekvemt for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige plantesten online i blandt forskellige webshops, og ergo har adskillige online selskaber set sig nødsaget til at mindske prisen på plantesten betragteligt, og ovenikøbet garantere fragt uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at eftergå nogle enkelte internet forretninger efter billige priser på plantesten online før du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Man skal trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en forretning på nettet forhandler billige plantesten online på tilbud til en udsalgspris som er helt ekstremt favorabel, bør det ofte være en indikation på en uærlig online butik. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer folk imod uoprigtige forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage prisen på plantesten over tid. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at folk som regel leder efter eksempelvis køb plantesten og billig plantesten. Vi ser desuden ofte folk lede efter fx plantesten priser, plantesten online og plantesten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek tidligere kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig nyttige muligheder for at efterforske en lang række øvrige forbrugeres omtaler og derved går vi ind for, at du beser internet selskabets vurderinger forinden du shopper billige plantesten online.

Facebook medfører lige så vel en lang række værdifulde chancer for at få en idé om webshoppens troværdighed. Herinde ses mange internet outlets som tilbyder kunderne at registrere en kritik af deres køb, hvilket ydermere må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige plantesten online hos en e-handler kunne man utvivlsomt gennemløbe netbutikkens handelsvilkår, men det er naturligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed på de store byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

En anden mulighed kunne måske være at se nærmere på om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en indikator for at internet shoppen føjer de danske retningslinjer, og at e-handlen undertiden besigtiges af fagmænd som mestrer reglementet på området.

Desuden får du chance for support, når du udsættes for problemstillinger som følge af din bestilling af plantesten. Ligeså tilrådes det at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af plantesten online, fx hvilken returrettighed webshoppen lover.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bekræfte købet af plantesten, uafhængig af om man handler ved XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Niels Andersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Ole Johansen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Henrik Johansen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Else A gav 4 stjerner

Fremragende!

9 tips til internetshopping
1Leveringshastigheden kan være ret så central hvis du mangler produkterne om kort tid, og i det øjemed er det temmelig vigtigt at man besigtiger den forventede leveringsdato på plantesten. De fleste online shops giver løfte om billig 1 dags levering på en masse varer, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen indsendes inden et fastslået tidspunkt.
2Nogle online varehuse garanterer portofri levering på plantesten, men ofte kun såfremt der erhverves for et konkret beløb. Ellers skulle man udse dig den mest billige fragtform, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver af og til derudover ultra praktisk. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
3Trustpilot medfører egentlig ærlige muligheder for at se nøjere på en længere række forhenværende kunders meninger og derved anbefaler vi, at du vurderer online virksomhedens vurderinger forinden du bestiller billige plantesten online. Facebook leverer ydermere i højeste grad hæderlige løsninger til at få indtryk af online butikkens popularitet.
4Det har vist sig at være ret så overkommeligt for alle at analysere priser online på billige plantesten hos forskellige online shops, og til gengæld præsterer mange internet shops fragt uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre blive nyttigt at kontrollere enkelte online outlets efter billige priser inden du gennemfører din handel, så du er garanteret at opnå den skarpeste pris.
5En lang række internet forretninger frembyder efterhånden diverse billige leveringsmetoder til plantesten. En af dem der er mest populær er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt enkel, og typisk endvidere den mindst kostelige type af levering.
6Forud for at folk handler billige plantesten på en netshop bør de ideelt set gennemgå webshoppens handelsaftale, men det er i reglen ikke super spændende. Ligeså tilråder vi at kunden er obs på de mest relevante betingelser gældende for bestillingen af billige plantesten online, for eksempel hvilken bytteret internet shoppen benytter.
7Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en retningslinje, hvilket forsvarer dig som køber imod fup online shops. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare regningen ude i fremtiden.
8Vi foreslår generelt at kigge om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en påvisning af at e-shoppen opfylder de officielle danske regler, foruden at webshoppen tit vurderes af eksperter der forstår bestemmelserne på området. Forud for at nogen handler billige plantesten i en forhandler på nettet kunne de egentlig løbe igennem netbutikkens forretningsaftale.
9Den mest letkøbte leveringstype vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo kræver at du er med kort afstand til online forretningens hjemsted. Den leveringsform kan vise sig at være ret så relevant i tilfælde af at du har brug for plantesten nu og her. Alternativt så frembyder nogle få e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men ofte er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris.