Er du på udkig efter plantedug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 3 meter 4 meter 2 meter 1 meter 5 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du købe fra en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring plantedug.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot plantedug.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige plantedug fra netbutik til netbutik. Nogle vil have de bedste tilbud, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og dermed har flertallet valget om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem har du valget om at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet få produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre samler varer fra en lang række forskellige producenter, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af plantedug online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld rådgivning fra mennesker med specialistviden i netop plantedug.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online får du bedre priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler plantedug online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
plantedug bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

plantedug silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at have en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du laver din strategi.
2Ved projekter udenfor har vejret en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt begynder at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
3Det kan vise sig at være vigtigt at lave et budget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det vil være rationelt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man bør kortlægge online tilbud på hver enkelt.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand anbefales det at hente tilbud fra flere selskaber.
5Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er større byggeprojekter. Flere ombygninger kræver flere folk. Ydermere er det mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være fundamentalt at have grejet parat når du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
7Du bør aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod potentielle risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
8Du finder en verden af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver dig adgang til vældig meget gavnlig info, især såfremt du søger på engelsk.
9Det er af stor betydning at have samtlige byggematerialer klar i god tid før du går til værks med dit arbejde. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og dernæst eftergå hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Der præsenterer sig altid uforudsete bump på vejen i forbindelse med store projekter, og altså vil det vise sig vigtigt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, således at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
11I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det vise sig usandsynligt centralt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for planeten.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Masser af online butikker yder nu flere billige leveringstyper til plantedug. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Denne er nemlig i høj grad bekvem, og oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kan også afveje for og imod at bestille levering til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Den viser sig typisk et hak mere pebret, men tillige særdeles ukompliceret ved køb af plantedug online. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, men dette kræver at du lever i kort afstand af netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på plantedug er vældig vital såfremt du har brug for varen inden for få dage, og med det formål er det aldeles relevant at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på plantedug. Masser af forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det kræver at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne ud af døren forud for at logistikpersonalet har fri.

En hel del butikker på nettet byder på gratis levering på plantedug online, men i reglen kun hvis man aftager for et fastslået beløb. I øvrigt skulle du vælge den mest billige leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De store netshops yder click-and-collect hvor du bestiller billig plantedug online men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på plantedug i disse byer:

Holstebro, Odense, Ølstykke, Vanløse, Jyllinge, Lillerød, Højbjerg, Svendborg, Slagelse, Korsør, Frederiksværk, Sønderborg, Horsens, Herning, Nærum, Farum, Hørsholm, Gladsaxe, Hvidovre, Greve, Brønshøj, Hedensted, Kalundborg, Silkeborg, Odder, Køge, Glostrup, Middelfart, Frederikshavn, Ikast, Gentofte, Esbjerg, Hedehusene, Albertslund, Ballerup, Birkerød, Herlev, Varde, København, Hjørring, Roskilde, Virum, Risskov, Nakskov, Tårnby, Solrød Strand, Søborg, Nykøbing Falster, Brønderslev, Aarhus, Aabenraa, Frederiksberg, Allerød, Hillerød, Brabrand, Nørresundby, Skive, Charlottenlund, Taastrup, Åbyhøj, Næstved, Valby, Ringsted, Holbæk, Lystrup, Rødovre, Kolding, Haderslev, Skanderborg, Ishøj, Stenløse, Brøndby, Hobro, Struer, Rudersdal, Vallensbæk, Frederikssund, Lyngby, Aalborg, Dragør, Grenaa, Thisted, Helsingør, Vordingborg, Kokkedal, Viborg, Haslev, Tilst, Vejle, Rønne, Fredericia, Værløse, Randers, og Nyborg, .

Click-and-collect ift. plantedug er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere tit leder efter bl.a. billig plantedug og plantedug tilbud. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet plantedug priser, plantedug online samt køb plantedug, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Den bedste pris på plantedug

Det er jo særdeles simpelt for folk at sammenligne priser på billige plantedug online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og ergo har en lang række internet shops været presset til at at nedsætte priserne på plantedug betydeligt, og endda frembyde gratis levering.

Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at sammenligne nogle internet selskaber efter tilbud og rabatter på plantedug online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Man bør trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forretning sælger billige plantedug online til salg for en pris som kan virke umådelig billig, så bør det mange gange være et fingerpeg om en uægte netbutik. Køb med kort er imidlertid dækket ind under en anordning, som værner kunden overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at godtgøre betalingen af plantedug over tid. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter blandt andet plantedug online og billig plantedug. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. plantedug priser, køb plantedug og plantedug tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 5 meter 3 meter 1 meter 2 meter 4 meter

Læs tidligere brugeres ratings

Trustpilot genererer super habile chancer for at gøre dig bekendt med en lang række tidligere kunders omtaler og derfor støtter vi, at du kigger nærmere på e-forhandlerens kritik før du placerer din ordre på billige plantedug online.

Facebook forærer dig også relativt strålende metoder til at få indtryk af e-butikkens kundefokus. Derudover ser vi mange internet varehuse som tilbyder folk at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige plantedug online på en e-butik bør de uden tvivl granske netbutikkens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt, særligt hos de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

En anden løsning er at granske hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en sikring om at internet forretningen forsvarer de officielle danske regler, udover at e-butikken ofte ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til support, ifald du får problemer i processen med dit køb af plantedug. Ligeledes er det godt at køber er påpasselig med de mest basale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af plantedug online, som fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken bruger.

I den relation er det virkelig afgørende, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan påvise købet af plantedug, ligegyldig om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller Stark.

Else Rasmussen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Louise gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Karen gav 5 stjerner

Fremragende!

Anna Johansen gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til køb på nettet
1Den billigste leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du opholder dig nærved e-forhandlerens bopæl. Den leveringsudgave kan være usædvanlig vital hvis man har behov for plantedug om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere internet forretninger fragt uden beregning, men oftest afkræver det at man køber for et bestemt beløb.
2Antal dages levering er virkelig vital hvis vi står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og herved er det virkelig meningsfuldt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på plantedug. En lang række online butikker tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men som trods alt står og falder med at bestillingen indsendes forud for et fastsat tidspunkt.
3Mange online forhandlere udlover nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til plantedug. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter bestillingen når du har mulighed for det. Løsningen er jo temmelig bekvem, og ofte tillige den prisbilligste leveringsmanér.
4Generelt tilråder vi at se om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en angivelse af at e-butikken retter sig efter de officielle regler, og at online butikken hyppigt overværes af jurister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige plantedug på en forhandler på nettet burde man faktisk bese forhandlerens handelsaftale.
5Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en regel, der passer på dig som køber imod falske internet outlets. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale prisen over et længere tidsrum.
6Det har vist sig at være super nemt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige plantedug hos diverse internet firmaer i Danmark, og derfor præsterer de fleste internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel blive gunstigt at eftergå et par online webshops efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at modtage den billigste pris.
7Indtil flere internet selskaber tilbyder fragtfri levering på plantedug, men for det meste kun når man bestiller for en præcis sum. I øvrigt burde du beslutte sig for den mest letkøbte metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver somme tider også meget problemfri. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
8Forinden nogen handler billige plantedug i en internet virksomhed burde man når alt kommer til alt kigge på shoppens forretningsaftale, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Tilsvarende er det smart at man er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige plantedug online, eksempelvis hvilken bytteret virksomheden lover.
9Trustpilot frembringer stort set fortræffelige muligheder for at besigtige en stor gruppe øvrige konsumenters synspunkter og herved stiller vi forslag om, at du ser nærmere på netshoppens kritik før du køber billige plantedug online. Facebook præsterer også fuldstændig anstændige genveje til at få et kig ind i internet selskabets popularitet.