Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til belægning til sti til bålsted til bede til gårdsplads

Mængder: 500 kg 25 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 25 kg 500 liter 1 ton 800 kg

Levering: vognlæs i sække trailer afhentning hent selv i bigbag i poser løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse butikkens betingelser.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige pigsten fra webshop til webshop. En del tilbyder gode tilbud, og øvrige giver en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot pigsten.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring pigsten.
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og hermed har du chancen for at handle online og køre varerne personligt. I kraft af det har man valget om at slippe for fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens producenter, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af pigsten online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså er det forventeligt at du får ekstra indsigtsfuld sparring fra personale med specialistviden i netop pigsten.
Flertallet af specialiserede netshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Størsteparten af niche webshops er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler pigsten online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ved krævende byggeopgaver. Omfangsrige opgaver gør krav på flere mennesker. I øvrigt må det være bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Det kan blive fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig liste indeholdende de materialer der bliver brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Du skal ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning inklusiv hjelm og sko som sikring mod potentielle uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke investerer i professionel assistance.
4Man vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Ofte kan det være fornuftigt at du har det til rådighed når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
5Du kan tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at tage imod tilbud fra flere firmaer.
6Der viser sig stort set altid overraskende problematikker i tilfælde med større projekter, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at man afsætter en del tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
7Ved udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Således skal du jævnligt se vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit svære byggeprojekt.
8Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
9Før du iværksætter arbejdet er det vanvittigt fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et budget for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fordelagtigt at beskrive alle poster, og så undersøge billige priser på hver enkelt.
11Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at have en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din strategi.
12Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube faciliterer ret så meget konstruktiv information, især når man kigger på engelsk.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål til pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvilken fragtmulighed er bedst?

  En del shops på nettet yder i øjeblikket en række forskellige billige løsninger til levering til pigsten. Den mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Denne er altså særdeles bekvem, samt desuden derudover den mest letkøbte fragttype.

  Du bør tillige påtænke at få produkterne leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Muligheden er til tider en smule mere omkostningsfuld, men omvendt virkelig nem ift. pigsten online. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på pigsten kan i nogle tilfælde være særligt vital forudsat vi absolut skal bruge varen straks, så af den grund er det helt passende at man tjekker den anslåede leveringstid for pigsten. Mange internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, hvilket dog stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren afsted forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Enkelte e-forhandlere præsterer fragt uden gebyr på pigsten online, men i mange tilfælde er det påkrævet at man køber for et fastsat beløb. Som alternativ bør man foretrække den billigste leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  En masse kæder giver click-and-collect hvor du køber billig pigsten derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af pigsten i følgende byer:

  Frederiksberg, Albertslund, Esbjerg, Søborg, Taastrup, Kolding, Brønshøj, Jyllinge, Tilst, Skive, Lillerød, Horsens, Herlev, København, Struer, Hvidovre, Rudersdal, Vordingborg, Charlottenlund, Dragør, Vejle, Nykøbing Falster, Fredericia, Sønderborg, Roskilde, Kokkedal, Odense, Hedensted, Farum, Randers, Rødovre, Ballerup, Virum, Haderslev, Risskov, Brabrand, Middelfart, Odder, Haslev, Solrød Strand, Næstved, Nyborg, Ishøj, Birkerød, Vanløse, Rønne, Greve, Korsør, Skanderborg, Nærum, Glostrup, Brønderslev, Kalundborg, Køge, Silkeborg, Thisted, Ikast, Slagelse, Åbyhøj, Allerød, Frederikshavn, Helsingør, Nakskov, Aabenraa, Ringsted, Lyngby, Højbjerg, Herning, Holstebro, Varde, Stenløse, Svendborg, Frederiksværk, Viborg, Lystrup, Frederikssund, Hjørring, Værløse, Hillerød, Gladsaxe, Hørsholm, Gentofte, Hedehusene, Holbæk, Tårnby, Nørresundby, Valby, Aarhus, Hobro, Brøndby, Grenaa, Aalborg, Vallensbæk, og Ølstykke, .

  Klik-og-hent af pigsten er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland).

  Ved indkig i statistikkerne er det markant, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. billig pigsten og pigsten tilbud. Derudover oplever man jævnligt folk efterspørge blandt andet køb pigsten, pigsten priser samt pigsten online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på pigsten

  Det er jo efterhånden ultra ukompliceret for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige pigsten online fra diverse butikker på nettet, og til gengæld har masser af online forhandlere ikke kunne slippe for at presse priserne på pigsten eftertrykkeligt, og derudover frembyde fragtfri levering.

  Men det kan immervæk blive fordelagtigt at efterprøve flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på pigsten online forud for at du handler, så du er sikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

  Man bør lige meget hvad ikke overse, at såfremt en e-butik reklamerer billige pigsten online til salg for en udsalgspris som er helt ekstremt fremragende, kunne det undertiden være en varsel om en snydagtig e-forretning. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af en foranstaltning, der begunstiger dig som køber overfor uærlige internet selskaber.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du overveje et tilbud som fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare prisen på pigsten i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Når vi ser på data står det klart, at netshoppere typisk leder efter fx køb pigsten og billig pigsten. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge fx pigsten priser, pigsten online samt pigsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Fornuftig pris” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til bålsted til gårdsplads til haven til belægning til sti

  Mængder: 1 m3 1 ton 800 kg 500 liter 15 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 25 kg 20 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt trailer hent selv afhentning i sække løst leveret vognlæs i poser

  Undersøg folks anmeldelser

  Trustpilot genererer nogle belejlige muligheder for at verificere mange øvrige køberes iagttagelser og på grund af dette foreslår vi, at du evaluerer e-shoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige pigsten online.

  Facebook medfører på samme måde absolut gode genveje til at få indblik i internet webshoppens kundefokus. Herinde møder vi endda webbutikker hvor kunder kan registrere en evaluering af deres køb, hvilket tilmed bør benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen shopper billige pigsten online på en webbutik kunne man egentlig gennemse butikkens regler, dog er det ofte ikke særlig interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

  En anden mulighed kunne være at granske om e-butikken er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et kendetegn for at online webshoppen adlyder de opstillede regler, tillige med at butikken hyppigt evalueres af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regulativer.

  Dette er en god mulighed for support, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din handel med pigsten. Ligeledes er det klogt at køberen er på vagt for de primære retningslinjer gældende for købet af pigsten online, eksempelvis den returneringsret forretningen lover.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, så man altid vil kunne bevise sit køb af pigsten, hvad end man handler ved Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

  Michael gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Camilla Christiansen gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Inge H gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Poul G gav 4 stjerner

  SUPER

  9 tips til indkøb via nettet
  1Leveringstiden kan være temmelig essentiel i tilfælde af at du absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det selvsagt væsentligt at man kontrollerer leveringstidspunktet for pigsten. En del online varehuse stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at bestillingen køres igennem inden et konkret klokkeslæt.
  2Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været et fingerpeg om at webbutikken føjer de danske regler, udover at online forhandleren tit undersøges af sagkyndige som kender de gældende regler. Forinden folk handler billige pigsten på en e-handler bør man i reglen tage stilling til virksomhedens handelsvilkår.
  3Den billigste leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets lager. Den leveringsudgave kan være vældig vigtig når du mangler pigsten straks. Alternativt så yder indtil flere netshops levering uden betaling, men undertiden er det påkrævet at man aftager for en konkret pris.
  4Forinden nogen shopper billige pigsten i en online butik kunne de de facto bese e-shoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke super interessant. Tilsvarende foreslåes det at køberen er sat ind i de mest essentielle vedtægter der spiller ind i forbindelse med handlen med billige pigsten online, som for eksempel hvilken returpolitik internet firmaet kører med.
  5Mange internet butikker yder efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for fragt til pigsten. En yndling er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig ultra fremkommelig, og oftest desuden den billigste leveringstype.
  6Trustpilot yder fuldstændig relevante løsninger til at bese ganske mange forhenværende brugeres opfattelser og på grund af dette er det smart, at du gransker e-shoppens kritik forud for at du køber billige pigsten online. Facebook leverer derudover ret gavnlige løsninger til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.
  7Det er i dag ret så let for alle og enhver at sammenligne priser online på billige pigsten hos flere online varehuse, og derved lover massevis af e-firmaer levering uden gebyr. Dog kan det imidlertid være lønnende at studere nogle få firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, så man er sikret at få fat i den billigste pris.
  8Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket assisterer dig overfor uærlige e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du higer efter at klare prisen over en længere periode.
  9En række e-firmaer yder levering uden gebyr på pigsten, men tit kun såfremt du aftager for et konkret beløb. Desuden burde du overveje den prisbilligste leveringsmanér, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver beklageligvis ydermere ultra ukompliceret. Den mest betalelige form for levering er unægtelig selv at hente ordren.