Er du på udkig efter pejsebrænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: eg blandet løvtræ lufttørret ask birk dansk ovntørret bøg

Mængder: 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter 1 palle

Levering: i poser i bigbag på palle i løs vægt i netsække til døren i sække

Brands: Rosager Greenwood Nordstrøm Midtjysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor bør du købe fra en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning til valg af pejsebrænde.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisen på billige pejsebrænde hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens regler.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er især en mulighed hos de store byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare pejsebrænde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af pejsebrænde online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har folk adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved bør du få ekstremt nyttig service fra folk som er specialister i netop pejsebrænde.
En masse specialiserede netshops producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille pejsebrænde online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du går i gang med byggeprojektet kan det blive ufatteligt centralt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du må ikke undvære grej. Ofte vil det vise sig strategisk at du har værktøjet klar forinden du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeriet.
3Forberedelse vil være vejen til at lykkes med arbejdet. Du bør liste en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din strategi.
4Det er aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forinden du starter arbejdet. Du får god gavn af at notere en enkel oversigt med det som er nødvendige, og så efterse listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
5Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom sko og hjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
6Ved udendørs opgaver har vejret en stor rolle. Således skal du jævnligt tjekke meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du lige er midt i det komplekse projekt.
7I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
8Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprojektet, specielt når det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil bør det være bedre og mere interessant når man er flere om det.
9Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det vil være en fordel at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan undersøge eventuelle tilbud på dem én efter én.
10Der præsenterer sig typisk uforudsete vanskeligheder ved krævende byggeprojekter, og altså kan det være essentielt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
11Husk at gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du skal købe hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du køber professionel hjælp vil det oftest være en god idé at indhente forslag fra diverse virksomheder.
12Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube er formidler af enorme mængder anvendelig viden, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Størstedelen af outlets på nettet tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtformer til pejsebrænde. Den mest benyttede er nu om stunder udleveringssteder, som gør at du kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtformen er jo virkelig nem, og desuden tillige den billigste slags levering.

Du kunne derudover forsøge at få varerne leveret til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er i regelen en smule mere pebret, men ligeledes yderst fleksibel ift. pejsebrænde online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du opholder dig i kort afstand af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på pejsebrænde er selvfølgelig ret så aktuel hvis du står og skal bruge varerne inden for kort tid, så herved er det faktisk fornuftigt at man undersøger den estimerede leveringsdato på pejsebrænde. De fleste online forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, men vær vagtsom da det beroer på at ordren lægges forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen pakket inden lagermedarbejderne får fri.

En hel del internet butikker lover portofri fragt på pejsebrænde online, men oftest er det betinget af at du bestiller for en fastsat pris. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for fragt, der mange gange er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

En stor portion netshops tildeler afhentning hvor man køber billig pejsebrænde online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på pejsebrænde i følgende byer:

Aabenraa, Kalundborg, Kolding, Virum, Frederikshavn, Skanderborg, Værløse, Gentofte, Varde, Tilst, Hjørring, Rønne, Horsens, Hørsholm, Silkeborg, Åbyhøj, Roskilde, Holbæk, Brøndby, Hedehusene, Rødovre, Hillerød, Hobro, Næstved, Haderslev, Lyngby, Stenløse, Nørresundby, Korsør, Frederikssund, Haslev, Brønshøj, Odense, Solrød Strand, Brabrand, Herlev, Risskov, Højbjerg, Holstebro, Herning, Valby, Hedensted, Grenaa, Vanløse, Aalborg, Hvidovre, Slagelse, Aarhus, Nærum, København, Ballerup, Rudersdal, Ikast, Charlottenlund, Tårnby, Esbjerg, Nakskov, Nyborg, Dragør, Farum, Thisted, Lillerød, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Helsingør, Albertslund, Glostrup, Gladsaxe, Vordingborg, Taastrup, Ølstykke, Kokkedal, Struer, Brønderslev, Ringsted, Middelfart, Viborg, Odder, Allerød, Vejle, Køge, Sønderborg, Greve, Ishøj, Birkerød, Frederiksværk, Svendborg, Vallensbæk, Skive, Fredericia, Jyllinge, Randers, Lystrup, og Søborg, .

Afhentning for pejsebrænde er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tendenserne er det klart, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel billig pejsebrænde og køb pejsebrænde. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere efterspørge fx pejsebrænde priser, pejsebrænde tilbud og pejsebrænde online, plus de gængse byggecentre som Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Tilbud på pejsebrænde

Det er efterhånden ekstremt nemt for internetbrugere at sammenholde priser på billige pejsebrænde online i blandt flere webshops, og på grund af dette har masser af internet virksomheder været presset til at at trykke prisen på pejsebrænde betydeligt, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Men det kan immervæk vise sig smart at sammenholde nogle enkelte internet forhandlere efter rabatter og tilbud på pejsebrænde online forinden du bestiller, således at man er garanteret at indhente den billigste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Man skal lige meget hvad huske på, at hvis en internet handler udlover billige pejsebrænde online til en salgspris der kan ses som kolossalt billig, så burde det ofte være en varsel om en falsk e-shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af en foranstaltning, der beskytter køber imod uoprigtige internet webshops.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre omkostningerne til pejsebrænde over et længere tidsrum. Det fås ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk mange gange søger fx pejsebrænde tilbud og pejsebrænde online. Foruden dette oplever man mange gange mennesker efterspørge bl.a. billig pejsebrænde, køb pejsebrænde og pejsebrænde priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: ovntørret birk dansk bøg eg ask lufttørret blandet løvtræ

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

Levering: i poser på palle i bigbag i netsække i sække til døren i løs vægt

Brands: Nordstrøm Greenwood Midtjysk Rosager

Tjek tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder faktisk gavnlige genveje til at inspicere en lang række aktuelle kunders kritik og herved foreslåes det, at du tolker internet selskabets anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige pejsebrænde online.

Facebook fremskaffer tilsvarende super pæne muligheder for at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Her ser vi endda online firmaer som giver kunderne mulighed for at levere en bedømmelse af ordreforløbet, som også kan tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige pejsebrænde online i en netshop kan de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke videre spændende, særligt hos de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag er at undersøge hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, som ofte er en indikation om at webbutikken respekterer de officielle danske regler, udover at internet forhandleren af og til besigtiges af fagmænd der er inde i vedtægterne på området.

Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, ifald du skulle få problemer ved din bestilling af pejsebrænde. Foruden dette rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de mest essentielle vedtægter der er gældende for købet af pejsebrænde online, fx hvilken returpolitik online webshoppen benytter.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af pejsebrænde, uafhængig af om man har bestilt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Bauhaus.

Marianne Poulsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Rasmus gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Charlotte gav 5 stjerner

God webshop

Louise B gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket redder en imod bedrageriske internet webshops. Som et alternativ kunne du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, når du agter at dække pengene over en periode.
2Temmelig mange internet handler foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til pejsebrænde. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså meget problemfri, samt desuden desuden den mest prisbevidste type af levering.
3Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at internet webshoppen efterkommer dansk lovgivning, samt at online butikken undertiden kigges til af fagfolk som har meget erfaring med reglementet på området. Inden nogen køber billige pejsebrænde hos en internet webshop bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår.
4Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt betydningsfuld såfremt vi behøver varerne med det samme, så i det øjemed er det ret så essentielt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for pejsebrænde. Temmelig mange online webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, hvilket betinges af at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt.
5Den billigste metode til levering er unægtelig at du selv henter pakken, som dog kræver at du er med kort afstand til netbutikkens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig hvis vi behøver pejsebrænde straks. Alternativt så sikrer nogle få internet butikker fragt uden gebyr, men ofte er det så præmissen at man bestiller for en fastsat pris.
6Det er i dag i høj grad fleksibelt for enhver at undersøge tilbud online på billige pejsebrænde i blandt forskellige online butikker, og med det motiv garanterer flere e-forretninger fragt uden beregning. Det kan alligevel vise sig lønsomt at efterprøve nogle e-handler efter billige priser før du handler, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
7Forud for at folk handler billige pejsebrænde i en online shop kunne man de facto gennemgå deres betingelser, men det er i reglen ikke super interessant. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest relevante forhold der har indvirkning på handlen med billige pejsebrænde online, som for eksempel den returrettighed online firmaet kører med.
8Nogle online varehuse garanterer gebyrfri levering på pejsebrænde, men oftest kræves det at du handler for en fastsat sum. I øvrigt burde man snuppe den mest prisbevidste form for levering, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Løsningen bliver beklageligvis tillige i høj grad fleksibel. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken.
9Trustpilot bringer dig fuldkommen sikre chancer for at se nøjere på mange tidligere kunders oplevelser og derfor er det klogt, at du læser online forretningens bedømmelser før du køber billige pejsebrænde online. Facebook byder på desuden altid gavnlige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundefokus.