Er du på udkig efter ovntørret brænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk bøg avnbøg eg ask

Mængder: 1 rummeter 1 kubikmeter 1 m3 1 palle

Levering: i bigbag til døren i løs vægt i sække i poser i netsække på palle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige ovntørret brænde fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod nogle satser på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover blot ovntørret brænde.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de kendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring ovntørret brænde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du nær dig, og af den grund har kunderne chancen for at bestille online og hente varerne personligt. Herigennem kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre samler varer fra alverdens nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af ovntørret brænde online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er små familievirksomheder, som tit er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler ovntørret brænde online på deres side.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo vil du opleve super kompetent assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis ovntørret brænde.
De fleste nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder
ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette skal du ofte undersøge vejrvarslen i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Man må på ingen måde gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet klar til brug inden du indleder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
3Der kommer som regel overraskende udfordringer når det gælder krævende opgaver, og følgelig vil det vise sig essentielt at man har afsat god tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4Det kan være til god gavn at spørge om assistance til projektet, navnlig ved større byggeopgaver. Flere projekter kræver flere folk. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
6Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har alle byggematerialer tilgængelige i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at notere en simpel oversigt indeholdende alt hvad der skal bruges, og som det næste granske hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
7Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må have en struktureret strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
8Du skal nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx hjelm og sko som sikring mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
9Længe før du optager byggeprojektet må det være temmelig betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10Husk at vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Der er en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig information, navnligt når man kigger i hele verden.
12Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive forstandigt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan notere ens købspris for dem én efter én.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Masser af internet firmaer tildeler i vore dage en række forskellige billige fragttyper til ovntørret brænde. En af de populære er for nærværende udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente produkterne lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt endda også den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne også afveje for og imod at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig som oftest en tand dyrere, men samtidig ret bekvem for ovntørret brænde online. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du har bopæl tæt på e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på ovntørret brænde kan i nogle tilfælde være særdeles vital forudsat vi skal bruge dine nye varer omgående, og med det formål er det sandelig meningsfuldt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på ovntørret brænde. Mange netbutikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, men som imidlertid stiller krav om at ordren lægges før et angivent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne skippet afsted forinden de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte byggeforretninger tilbyder levering uden gebyr på ovntørret brænde online, men i reglen er det forudsat at der indkøbes for et fastslået beløb. Derudover burde du udse dig den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket typisk vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Store netshops tildeler afhentning hvor man køber billig ovntørret brænde online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Silvan. De udlover blandt andet klik-og-hent på ovntørret brænde i følgende byer:

Frederiksberg, Svendborg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Kolding, Odder, Kalundborg, Hørsholm, Ringsted, Hjørring, Brønderslev, Grenaa, Hedensted, Albertslund, Holbæk, Esbjerg, Nyborg, Vejle, Hobro, Horsens, Vordingborg, Gladsaxe, Aabenraa, Odense, Randers, Varde, Hedehusene, Sønderborg, Holstebro, Solrød Strand, Brabrand, Rødovre, Korsør, Greve, Vanløse, Ikast, Herlev, Nørresundby, Kokkedal, Aalborg, Charlottenlund, Slagelse, Rudersdal, Haslev, Nærum, Ølstykke, Nakskov, Birkerød, Middelfart, Søborg, Viborg, Tilst, Helsingør, Taastrup, Næstved, Åbyhøj, Ishøj, Farum, Vallensbæk, Glostrup, Haderslev, Struer, Allerød, Køge, Thisted, Aarhus, Silkeborg, Virum, Lillerød, Herning, Frederikshavn, Lystrup, Gentofte, Brøndby, Stenløse, Frederikssund, Ballerup, Skive, København, Tårnby, Skanderborg, Dragør, Værløse, Frederiksværk, Valby, Brønshøj, Roskilde, Fredericia, Jyllinge, Højbjerg, Lyngby, Rønne, Risskov, og Hillerød, .

Afhentning for ovntørret brænde er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene er det klart, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis billig ovntørret brænde og ovntørret brænde online. Man ser desuden tit mennesker lede efter for eksempel køb ovntørret brænde, ovntørret brænde priser samt ovntørret brænde tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Den bedste pris på ovntørret brænde

Det er jo særligt enkelt for enhver at søge sig frem til priser på billige ovntørret brænde online på diverse netshops, og altså har en hel del internet webshops fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på ovntørret brænde voldsomt, og endda frembyde levering uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid blive smart at tjekke nogle få butikker på nettet efter tilbud på ovntørret brænde online forinden du placerer ordren, sådan at man er sikret at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Man bør imidlertid ikke glemme, at ifald en shop på nettet sælger billige ovntørret brænde online for en tilbudspris der er ufattelig gunstig, så kan det ofte være et kendetegn på en uægte webbutik. Shopping med kort er i hvert fald inkluderet i et reglement, der værner en imod uægte online selskaber.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale beløbet til ovntørret brænde af flere omgange. Dette fås ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter fx billig ovntørret brænde og ovntørret brænde priser. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge eksempelvis ovntørret brænde online, ovntørret brænde tilbud og køb ovntørret brænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: avnbøg birk bøg ask eg

Mængder: 1 rummeter 1 kubikmeter 1 m3 1 palle

Levering: på palle i sække i poser i løs vægt til døren i bigbag i netsække

Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot fremskaffer absolut uafhængige chancer for at granske mange øvrige kunders kritik og derfor går vi ind for, at du eksaminerer e-forhandlerens bedømmelser før du køber billige ovntørret brænde online.

Facebook fremskaffer lige så vel en del pålidelige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed. Derudover møder vi endda e-shops hvor du kan frembringe en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden må drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige ovntørret brænde online på en internet virksomhed burde de på en vis måde gennemse dens vilkår, dog er det bare ikke særlig spændende, især hos de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at kigge om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det er en påvisning af at e-firmaet efterlever de danske love, og at hjemmesiden regelmæssigt ses til af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til at få bistand, ifald du forvoldes dilemmaer som følge af din ordre på ovntørret brænde. Dertil er det fornuftigt at kunden er sat ind i de elementære retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af ovntørret brænde online, fx hvilken returneringsret hjemmesiden har.

I relation til det er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise sin bestilling af ovntørret brænde, hvad end man køber ved XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 eller Silvan.

Birthe Pedersen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jette gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Susanne gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Thomas gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til når du køber online
1En stor portion internet handler giver til alt held en hel del forskellige billige leveringsformer til ovntørret brænde. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Den er altså yderst overkommelig, og desuden tilmed den mest letkøbte leveringsmodel.
2Den billigste form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som jo kræver at du lever tæt på online shoppens hjemsted. Den leveringsmodel er jo ret så væsentlig hvis du har behov for ovntørret brænde inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle enkelte online firmaer fragtfri levering, men for det meste gælder det kun hvis der shoppes for en fastsat sum.
3Antal dages levering er jo virkelig vital hvis vi skal bruge produktet inden for kort tid, og af den grund er det virkelig klogt at man finder leveringstidspunktet for ovntørret brænde. En lang række e-butikker i Danmark byder på billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen gemmenføres inden et fast tidspunkt.
4Inden nogen handler billige ovntørret brænde i en e-forhandler burde man uden tvivl kigge på dens handelsaftale, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Dertil er det klogt at man er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige ovntørret brænde online, som eksempelvis den ombytningsret online forhandleren garanterer.
5Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, da det kan være et signal om at internet virksomheden føjer de officielle regler, og at shoppen jævnligt ses til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden folk handler billige ovntørret brænde på en shop på nettet kan man til hver en tid betragte netbutikkens betingelser.
6Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en foranstaltning, der støtter os overfor fup e-shops. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage beløbet senere.
7Trustpilot leverer temmelig anstændige chancer for at bese ret mange andre konsumenters tanker og på grund af dette tilrådes det, at du tager et kig på internet forhandlerens anmeldelser forud for at du shopper billige ovntørret brænde online. Facebook leverer også immervæk sikre løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus.
8Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for alle og enhver at sammenholde priser online på billige ovntørret brænde i blandt forskellige internet forretninger, og følgelig præsterer mange internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Det kan dog imidlertid være profitabelt at efterprøve diverse online forhandlere efter udsalg og tilbud før du shopper, således at man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris.
9Visse e-shops i Danmark tilbyder gratis levering på ovntørret brænde, men tit under forudsætning af at man handler for en bestemt pris. I øvrigt kunne du tage den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket gerne er at få bragt pakken til et afhentningssted. Metoden er tit på den anden side særdeles smertefri. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid være at hente ordren selv.