Ønsker du et mere naturligt hjem? Så læs med her.

Et hjem er mere end bare et hus. Det er et hjerterum, et fællesskab og er fokuseret omkring samvær med dine nærmeste. Derfor er det også helt naturligt at gå op i, hvordan dit hjem er indrettet og fremstår. Det skal jo netop opfylde din husholdnings behov samt interesser. Mange vælger efterhånden at gå en mere naturlig vej, når det kommer til indretningen af hjemmet, hvilket blandt andet er på grund af den renhed og rolighed, der kommer med naturen. Derfor kan du nedenfor finde nogle tips til, hvordan du sætter et naturligt præg på dit hjem.

Blødhed

Det lyder måske en anelse abstrakt, men blødhed kan virkelig være med til at skabe en naturlighed i hjemmet. Her menes der ikke store plyspuder og bamsetæpper, men derimod vævede tæpper, broderede puder og planter med bløde linjer. Alle sammen ting, der bidrager med en form for afslappethed og rundhed til hjemmet.

Rustikhed

Når man skal indrette hjemmet, fungerer det rigtig godt at sætte det bløde op imod det rustikke. Det rustikke kan blandt andet komme til udtryk i form af fletkurve eller rullegardiner af bambus, der begge er med til at skabe en velfungerende kontrast med det bløde.

Organiseret rod

Et naturligt hjem er ofte et hjem, der ikke er præget af stringenthed og skarphed, men derimod oser af liv og kaos på den gode måde. Det handler om at man kan se, at folk rent faktisk sidder i sofaen og at man kan se planterne, vokser og slynger sig op ad væggen. En form for organiseret rod, hvor man ikke prøver at være fejlfrie og klinisk rene, men derimod viser hjemmets formål frem med stolthed og glæde. Hjemmet er jo trods alt stedet, hvor kærlighed, hygge og latter skal spille hovedrollen det meste af tiden.