Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 1000 kg 1 ton 500 liter 25 kg 500 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 800 kg 15 kg 1 m3 25 kg

Levering: trailer i poser i løs vægt i sække afhentning vognlæs hent selv i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige ølandssten fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens andre har fokus på faglig sparring. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af ølandssten.
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot ølandssten.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse byggemarkedets regler.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derigennem har du chancen for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Af den grund er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder køber produkter fra talrige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af ølandssten online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
En masse nichebutikker på internettet har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du opleve super nyttig vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop ølandssten.
Flertallet af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille ølandssten online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

ølandssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man skal under ingen omstændigheder fattes udstyr. Ofte kan det være uundværligt at have værktøjet klar til brug før du påbegynder arbejdet. Det er derudover vigtigt at medregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Forinden du indleder dit byggeprojekt må det være vanvittigt vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det vil være forstandigt at beskrive hver eneste udgift, og herefter nedfælde beløbet for dem alle sammen.
4Det bør overvejes at spørge om assistance til arbejdet, især i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Større byggerier gør krav på flere folk. Desuden er det mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
5Du bør gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
6Man kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald byggeriet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
7Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
8For opgaver udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den grund kan du løbende tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
9Det bliver meningsgivende at have de presserende byggematerialer tilgængelige forinden du begynder arbejdet. Du kan nedskrive en overskuelig oversigt som samler de materialer som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, så du føler dig tryg ved at alt er klar.
10Du finder mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til enorme mængder brugbar info, i særlig grad forudsat at man bruger engelske søgeord.
11Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din dagsorden.
12Der viser sig stort set altid utidige udfordringer i forbindelse med krævende projekter, og følgelig vil det vise sig afgørende at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, som gør at man kan være ubekymret om at komme i mål.
De mest folkekære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Populære spørgsmål vedrørende ølandssten

 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvilken leveringsform er bedst?

  En masse e-butikker tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til ølandssten. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig vældig bekvem, og i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste slags levering.

  Du kunne alternativt prøve at få ordren sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er undertiden en tak mere omkostningsfuld, men tillige virkelig ukompliceret ved køb af ølandssten online. Den prisbilligste leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du befinder dig lige ved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på ølandssten kan i nogle tilfælde være super vigtig hvis vi mangler dine nye varer øjeblikkeligt, så af den grund er det sandelig afgørende at man kontrollerer leveringstidspunktet for ølandssten. Mange online shops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men som trods alt betinges af at handlen gemmenføres før et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få ordren ordnet før pakkemedarbejderne tager hjem.

  Nogle få internet handler lover fragt uden omkostninger på ølandssten online, men ofte påkræves det at man shopper for et fastsat beløb. Ellers bør man foretrække den prisbilligste leveringsversion, som oftest vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  En del webbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig ølandssten online men afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på ølandssten i følgende områder:

  Haderslev, Hobro, Gladsaxe, Næstved, Frederiksberg, Hillerød, Hørsholm, Jyllinge, Hvidovre, Esbjerg, Nyborg, Haslev, Højbjerg, Aabenraa, Albertslund, Frederikshavn, Sønderborg, Brønshøj, Struer, Lyngby, Ballerup, Frederikssund, Gentofte, Allerød, Kokkedal, Holstebro, Brabrand, Ølstykke, København, Tilst, Frederiksværk, Vallensbæk, Hedensted, Ringsted, Viborg, Herlev, Charlottenlund, Roskilde, Virum, Svendborg, Randers, Thisted, Værløse, Nakskov, Greve, Herning, Lystrup, Aarhus, Dragør, Nykøbing Falster, Korsør, Varde, Solrød Strand, Glostrup, Brønderslev, Rudersdal, Nørresundby, Vordingborg, Køge, Skanderborg, Risskov, Aalborg, Helsingør, Taastrup, Kalundborg, Skive, Birkerød, Ishøj, Ikast, Hjørring, Holbæk, Horsens, Valby, Farum, Kolding, Åbyhøj, Nærum, Silkeborg, Middelfart, Rønne, Slagelse, Rødovre, Tårnby, Vejle, Grenaa, Brøndby, Odder, Hedehusene, Vanløse, Søborg, Fredericia, Stenløse, Odense, og Lillerød, .

  Klik-og-hent for ølandssten er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter eksempelvis ølandssten priser og ølandssten online. Vi ser desuden jævnligt folk lede efter fx billig ølandssten, køb ølandssten samt ølandssten tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Den bedste pris på ølandssten

  Det er efterhånden ret så overkommeligt for os alle at finde information om priser på billige ølandssten online på tværs af e-forhandlere, og derfor har utallige netbutikker fundet det nødvendigt at sænke priserne på ølandssten kolossalt, og endda sikre levering uden betaling.

  Trods dette kan det immervæk vise sig lukrativt at se nærmere på et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på ølandssten online forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

  Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at når en internet virksomhed markedsfører billige ølandssten online til en tilbudspris som kan ses som hamrende billig, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk internet webshop. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af en bestemmelse, som dækker dig imod uægte internet foretagender.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil afbetale betalingen af ølandssten i flere bidder. Dette fås ofte hos niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis køb ølandssten og ølandssten priser. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge blandt andet ølandssten tilbud, billig ølandssten samt ølandssten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fremragende!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 1 ton 25 kg 800 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: vognlæs i bigbag løst leveret i løs vægt i sække i poser hent selv trailer afhentning

  Læs nuværende kunders meninger

  Trustpilot byder på nogle pæne løsninger til at gøre dig bekendt med ganske mange tidligere brugeres tanker og herved foreslåes det, at du undersøger e-butikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige ølandssten online.

  Facebook tilbyder dig ydermere regulære tiltalende genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. I øvrigt ser vi en del online outlets som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, hvilket tillige må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige ølandssten online hos en internet virksomhed kunne man principielt gennemse webbutikkens handelsbetingelser, dog er det tit ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

  En nemmere løsning kunne være at tjekke om e-butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en påvisning af at online virksomheden retter sig efter de danske regler, og at online forhandleren nu og da ses til af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne på området.

  Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes vanskeligheder med din ordre på ølandssten. Ydermere er det klogt at køber er vidende om de mest centrale vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af ølandssten online, som eksempelvis den bytteret online virksomheden anvender.

  I relation til det er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af ølandssten, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

  Lone D gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Christian Madsen gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Søren V gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Mette E gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-forretningens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være super essentiel om man skal bruge ølandssten inden for få dage. Alternativt så yder flere online varehuse portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for en fastsat sum.
  2Flere online forretninger tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til ølandssten. En yndling er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig vældig fleksibel, samt oftest endvidere den billigste fragtmulighed.
  3Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særdeles væsentlig ifald vi absolut skal bruge ordren fluks, og derfor er det ganske fornuftigt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved ølandssten. En hel del netshops i Danmark reklamerer med billig 1 dags fragt på flere varer, men vær obs på at det kræver at bestillingen placeres før et fastslået tidspunkt.
  4Før nogen bestiller billige ølandssten hos en online webshop bør man ideelt set løbe igennem deres regler, det er dog oftest ikke særlig sjovt. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de mest relevante regler der har indflydelse på shopping af billige ølandssten online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen garanterer.
  5Trustpilot frembyder altid solide genveje til at analysere en lang række forhenværende forbrugeres ratings og derved kan det være til hjælp, at du betragter e-shoppens kritik forinden du køber billige ølandssten online. Facebook leverer ligeledes absolut hæderlige chancer for at få indblik i internet webshoppens troværdighed.
  6Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige ølandssten på forskellige webshops, og for det yder langt de fleste netbutikker fragt uden betaling. Dog kan det imidlertid blive gunstigt at analysere indtil flere internet foretagender efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
  7Nogle få internet foretagender sikrer fragt uden omkostninger på ølandssten, men oftest er det under betingelse af at man bestiller for et konkret beløb. Alternativt kan man foretrække den prisbilligste leveringsmåde, der typisk vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Muligheden bliver oftest på den anden side yderst hensigtsmæssig. Den mest betalelige type af levering vil dog altid være at hente produkterne selv.
  8Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, som længe har været et kendetegn for at e-firmaet tilslutter sig de officielle regler, samt at internet shoppen ofte besigtiges af eksperter som er meget bekendte med vilkårene på området. Forud for at folk shopper billige ølandssten i en online virksomhed kunne man uden tvivl kigge på forhandlerens forretningsbetingelser.
  9Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af et regelsæt, der værner dig som køber overfor uægte online forretninger. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil afbetale prisen over flere uger.