Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 35 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
845 kr.Køb
950 kr.Køb
963 kr.Køb
966 kr.Køb
999 kr.Køb
1.008 kr.Køb
1.029 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.069 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.152 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.223 kr.Køb
1.275 kr.Køb
1.284 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.358 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.514 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.690 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.433 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 1 ton 25 kg 10 kg 1 m3 500 liter 20 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 25 kg 800 kg

Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag i sække hent selv i poser vognlæs afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets regler.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Når du skal have produkterne med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare nøddesten.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige nøddesten alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode tilbud, imens andre satser på service. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af nøddesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af nøddesten online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få ekstra gode tilbud.
En masse nichebutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du handler nøddesten online på deres webshop.
Størsteparten af online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig forventes det at du får ekstremt brugbar service fra ansatte som er specialister i lige præcis nøddesten.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet forbedrer klimaet.
2Der kommer som regel pludselige problemstillinger når det handler om avancerede byggeprojekter, og ergo kan det være vigtigt at der er afsat passende tid i planen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
3Det er af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige alle omkostninger, og herefter dokumentere den billigste pris på hver eneste af dem.
4Du bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte kan det være fundamentalt at du har værktøjet tilgængeligt inden du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at medregne udgifterne hertil i dit budget.
5Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver tidsplanen.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er større projekter. Krævende ting behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7Du bør tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Såfremt du får professionel hjælp kan det være en god idé at søge forslag fra flere virksomheder.
8For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor skal du jævnligt tage et kig på vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned netop som du er startet på det vigtige byggeprojekt.
9Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det være aldeles værdifuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Det kan blive værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind inden du indleder arbejdet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at du har det hele.
11Du må på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig viden, specielt såfremt man leder på engelsk.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål til nøddesten

 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken leveringsmulighed er bedst?

  Adskillige internet selskaber frembyder nu til dags en række forskellige billige former for levering til nøddesten. En af de mest benyttede er i øjeblikket udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtløsningen er altså ualmindeligt fremkommelig, og oftest også den mest billige leveringsmetode.

  Du burde også planlægge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Den bliver uheldigvis en smule mindre billig, men endda ultra overkommelig for nøddesten online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det er betinget af at du er lige ved e-firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstiden på nøddesten kan vise sig at være ret så vigtig hvis vi mangler din pakke om kort tid, så i det øjemed er det nemlig centralt at du undersøger leveringstiden ved nøddesten. En række online shops – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre online, som afhænger af at orden realiseres inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere e-shops i Danmark præsterer fragt uden gebyr på nøddesten online, men ofte gælder det kun hvis du bestiller for et fastsat beløb. Derudover må du foretrække den prisbilligste leveringsversion, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

  Store webshops yder klik-og-hent hvor man bestiller billig nøddesten online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan. De tilbyder bl.a. click-and-collect på nøddesten i disse byer:

  Helsingør, Søborg, Aarhus, Hørsholm, Glostrup, Viborg, Næstved, Hobro, Rudersdal, Birkerød, Vanløse, Risskov, Rødovre, Jyllinge, Skive, Solrød Strand, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Brønderslev, Randers, Thisted, Virum, Albertslund, Allerød, Frederiksberg, Herlev, Vejle, Kokkedal, Silkeborg, Grenaa, Hedehusene, Herning, Frederiksværk, Valby, Kolding, Roskilde, Farum, Nørresundby, Taastrup, Lillerød, Brabrand, Horsens, Struer, Hillerød, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Slagelse, Hedensted, Højbjerg, Aalborg, Vordingborg, Hjørring, Charlottenlund, Odder, Ølstykke, Gladsaxe, Lyngby, Brønshøj, Ikast, Sønderborg, Rønne, Ballerup, Varde, Nærum, København, Kalundborg, Holstebro, Stenløse, Dragør, Frederikssund, Frederikshavn, Greve, Aabenraa, Brøndby, Holbæk, Gentofte, Køge, Korsør, Lystrup, Odense, Esbjerg, Haslev, Ringsted, Åbyhøj, Tilst, Tårnby, Skanderborg, Fredericia, Nakskov, Haderslev, Ishøj, Værløse, og Hvidovre, .

  Afhentning af nøddesten er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når der ses på data er det markant, at online shoppere tit kigger efter for eksempel køb nøddesten og nøddesten online. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge eksempelvis billig nøddesten, nøddesten priser samt nøddesten tilbud, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Rabat på nøddesten

  Det er super problemfrit for alle og enhver at lave prissammenligning på billige nøddesten online på forskellige shops på nettet, og derved har de fleste internet webshops ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på nøddesten en hel del, og i øvrigt love portofri levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid blive gavnligt at kigge forbi enkelte internet butikker efter billige priser på nøddesten online før du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Man skal ikke desto mindre være obs på, at hvis en netbutik markedsfører billige nøddesten online på tilbud til en pris der kan ses som overordentlig billig, så kunne det for det meste være et tegn på en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en retningslinje, som forsvarer en imod uoprigtige internet foretagender.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at afbetale prisen på nøddesten af flere omgange. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når vi ser på tendenserne er det klart, at online shoppere som regel leder efter fx billig nøddesten og nøddesten priser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter for eksempel køb nøddesten, nøddesten online og nøddesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel

  Mængder: 500 kg 15 kg 1 m3 25 kg 10 kg 1000 kg 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 800 kg 500 liter 20 kg 15 kg

  Levering: hent selv i sække i løs vægt løst leveret afhentning trailer i poser vognlæs i bigbag

  Analyser tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot bringer dig helt solide chancer for at gøre dig bekendt med en stor gruppe nuværende brugeres meninger og på grund af dette går vi ind for, at du iagttager internet firmaets kritik inden du færdiggør din shopping med billige nøddesten online.

  Facebook frembringer lignende sådan set troværdige løsninger til at få indtryk af online shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi faktisk online varehuse i Danmark som gør det muligt at ytre en anmeldelse af deres køb, som også kan drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige nøddesten online hos en internet webshop behøver man for at være på den sikre side bese shoppens vilkår, det er dog i reglen et omfattende arbejde, særligt ved de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge om e-butikken er verificeret af e-mærket, siden det længe har været et sympol på at online forretningen anerkender de danske retningslinjer, udover at internet forretningen jævnligt besigtiges af fagfolk som har meget erfaring med lovene på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til hjælpende service, hvis du oplever besvær med din handel med nøddesten. Herudover rekommanderer vi at du er sat ind i de mest basale bestemmelser der kan influere på bestillingen af nøddesten online, eksempelvis den returret webshoppen kører med.

  I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man når som helst opbevarer sin kvittering, så man i fremtiden kan eftervise købet af nøddesten, uafhængig af om man har handlet ved XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Stark.

  Søren H gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Lene gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Susanne K gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Mette J gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 gode råd til online indkøb
  1Den mindst kostelige fragtmetode vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du befinder dig nærved online forhandlerens tilholdssted. Den metode til levering er jo særdeles essentiel om vi mangler nøddesten inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere online outlets fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for en fastsat pris.
  2Fragttiden kan vise sig at være særligt bestemmende forudsat du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det rimelig på sin plads at du ser leveringstiden for nøddesten. Størstedelen af webbutikker giver billig levering på næste hverdag på en masse varer, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  3Forud for at nogen køber billige nøddesten i en online forretning burde man helt sikkert studere netshoppens betingelser, det er dog typisk ikke videre spændende. Yderligere er det smart at køberen er obs på de fundamentale regler der kan have betydning for købet af billige nøddesten online, som for eksempel den returret virksomheden har.
  4Generelt anbefaler vi at efterse om internet firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det er en tilkendegivelse af at webshoppen imødekommer dansk lovgivning, foruden at e-shoppen hyppigt kontrolleres af fagmænd der kender de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige nøddesten på en online virksomhed behøver man faktisk gennemse deres regler.
  5Adskillige online outlets yder nu om dage mange forskellige billige leveringsmetoder til nøddesten. Den mest benyttede er nu til dags pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ret så smart, samt mange gange endda den mest letkøbte slags levering.
  6Trustpilot bringer dig tilpas hæderlige muligheder for at verificere en stor portion aktuelle forbrugeres reflektioner og på grund af dette støtter vi, at du sonderer internet forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige nøddesten online. Facebook fører til på samme måde fuldkommen strålende metoder til at få indtryk af e-butikkens pålidelighed.
  7Det er jo i høj grad ligetil for folk at analysere priser online på billige nøddesten i blandt forskellige shops på nettet, og derved præsterer de fleste internet forhandlere gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at eftergå en række internet foretagender efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
  8Visse online butikker byder på gratis levering på nøddesten, men i reglen er det kun gældende hvis du bestiller for en bestemt pris. Alternativt bør du tage den prisbilligste leveringsversion, som mange gange vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Metoden viser sig somme tider samtidig i høj grad problemfri. Den mest prisbevidste fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  9Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en retningslinje, som beskytter køber imod snydagtige netbutikker. Som et alternativ bør du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at betale beløbet over et længere tidsrum.