Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til støttemur til belægning til badeværelse til mur til haven til højbede til bede til gravsten til akvarier til springvand til gulv til indkørsel

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 500 kg 500 liter 15 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 10 kg 800 kg

Levering: i løs vægt løst leveret trailer i sække vognlæs afhentning i bigbag hent selv i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige natursten fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på lave priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart meget relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring natursten.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Flere byggemarkeder har et bredt produktudvalg, og nogle har fokus på en bestemt varetype. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot natursten.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og hermed har de fleste valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at undgå fragten, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De velkendte byggekæder samler produkter fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af natursten online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du få en høj grad af begavet rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop natursten.
Hovedparten af niche webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber natursten online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

natursten silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid uventede udfordringer når det kommer til krævende projekter, og på grund af det vurderes det essentielt at der afsættes god tid i planen, så man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig strategisk at have det ved hånden når du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i din økonomi.
3Det kan blive meningsgivende at du har alle byggematerialer klar forinden du går til værks med byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en simpel note indeholdende hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
4Længe før du optager byggeprocessen må det være vanvittigt afgørende at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Ved opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum se vejrmeldingerne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du er midt i dit avancerede projekt.
6Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må nedskrive en klar agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du laver din køreplan.
7Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man hvis projektet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
9Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det bør være fordelagtigt at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne tjekke prisen på dem alle sammen.
10Du må på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke skaffer professionel assistance.
11Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube tilbyder store mængder udbytterig viden, særligt hvis man bruger den engelske version.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til projektet, navnlig ift. store byggeopgaver. Flere ombygninger stiller krav om flere personer. Dertil er det bedre og mere interessant at være flere om det.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål om natursten

 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  En lang række internet outlets yder i vore dage en hel del forskellige billige fragttyper til natursten. En favorit iblandt mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså virkelig problemfri, og tit endvidere den prisbilligste fragtløsning.

  Du kunne lige så vel forsøge at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig en gang i mellem en tand mindre billig, men omvendt særdeles overkommelig ved køb af natursten online. Den mest billige leveringsversion vil dog altid være at du selv henter pakken, som jo betinges af at du har bopæl med kort afstand til online webshoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på natursten er yderst væsentlig såfremt man absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så med det formål er det fuldkommen afgørende at man undersøger leveringstidspunktet ved natursten. De fleste online outlets – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer online, men husk at det kræver at bestillingen anbringes tidligere end et aftalt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produkterne klargjort før pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle enkelte webshops lover portofri fragt på natursten online, men i mange tilfælde er det forudsat at man shopper for en bestemt sum. Alternativt kunne du foretrække den mest betalelige leveringsform, hvilket gerne er at få bragt dine varer til et afhentningssted.

  De fleste netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig natursten derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af natursten i følgende byer:

  Sønderborg, Ikast, Brønderslev, Aalborg, Ølstykke, Lillerød, Skanderborg, Struer, Gentofte, Skive, Esbjerg, Herning, Vordingborg, Korsør, Risskov, Brabrand, Vejle, Valby, Horsens, Lyngby, Albertslund, Vallensbæk, Nørresundby, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Holstebro, Rødovre, Glostrup, Hjørring, Haderslev, Thisted, Frederiksberg, Brøndby, Kalundborg, Grenaa, Lystrup, Aabenraa, Frederikshavn, Tårnby, Farum, Herlev, Varde, Allerød, Taastrup, Rudersdal, Jyllinge, Greve, København, Stenløse, Dragør, Højbjerg, Værløse, Nyborg, Vanløse, Søborg, Hobro, Åbyhøj, Viborg, Ballerup, Brønshøj, Hedehusene, Svendborg, Ringsted, Køge, Fredericia, Hørsholm, Randers, Silkeborg, Kolding, Nakskov, Roskilde, Helsingør, Ishøj, Holbæk, Hedensted, Nærum, Virum, Rønne, Haslev, Kokkedal, Odder, Middelfart, Slagelse, Næstved, Solrød Strand, Charlottenlund, Hvidovre, Tilst, Gladsaxe, Odense, Frederikssund, Birkerød, Hillerød, og Aarhus, .

  Click-and-collect af natursten er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

  Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere ofte efterspørger blandt andet natursten online og natursten priser. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge efter blandt andet køb natursten, natursten tilbud og billig natursten, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

  Få rabat på natursten

  Det har vist sig at være temmelig gnidningsløst for os alle at vurdere prisniveauet på billige natursten online på forskellige forretninger på nettet, og ergo har mange forretninger på nettet været tvunget til at reducere prisniveauet på natursten kolossalt, og i øvrigt sikre billig fragt.

  Men det kan immervæk være nyttigt at besigtige en række internet forhandlere efter tilbud og udsalg på natursten online før du placerer ordren, så man er garanteret at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Man bør trods alt være årvågen med, at hvis en online shop frembyder billige natursten online til en pris der kan virke ubegribelig beskeden, bør det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig netshop. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, som garanterer dig som køber overfor uoprigtige outlets på nettet.

  Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil honorere prisen på natursten senere. Det fås som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger for eksempel natursten tilbud og natursten priser. Foruden dette ser vi tit folk søge eksempelvis natursten online, billig natursten samt køb natursten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til belægning til væg til mur til haven til støttemur til badeværelse til gravsten til gulv til springvand til akvarier til bede til højbede til indkørsel

  Mængder: 800 kg 25 kg 1 ton 1 m3 500 kg 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 15 kg 20 kg 500 liter

  Levering: i løs vægt hent selv i poser afhentning løst leveret i bigbag i sække trailer vognlæs

  Undersøg tidligere kunders meninger

  Trustpilot frembyder fuldkommen belejlige løsninger til at kigge på en stor portion øvrige køberes omtaler og herved støtter vi, at du kigger på internet butikkens ratings forud for at du bestiller billige natursten online.

  Facebook medfører tillige flere værdifulde genveje til at få indsigt i e-shoppens popularitet. Tilmed møder vi nogle online webshops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel kan tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Inden nogen handler billige natursten online hos en internet shop kan man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, men det er i reglen ikke særlig spændende, i særdeleshed på de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

  Et alternativ kunne være at se nærmere på om netshoppen er e-mærket, eftersom det skulle være en påvisning af at internet shoppen efterlever de danske regler, foruden at webshoppen af og til revideres af sagkyndige som forstår retningslinjerne.

  Desuden tilbydes du mulighed for assistance, for så vidt du oplever udfordringer i processen med dit køb af natursten. Yderligere anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære forhold der indvirker på købet af natursten online, som eksempelvis den returneringsret netshoppen garanterer.

  I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man stadig sikrer sin e-mail kvittering, således man når som helst kan vidne om sin bestilling af natursten, hvad end man har handlet ved Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

  Per Madsen gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Jørgen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Lars Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Niels O gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket forudsætter at du har bopæl nærved webshoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt er naturligvis temmelig betydningsfuld om du står og skal bruge natursten med det samme. Alternativt så tilbyder visse internet handler gratis levering, men for det meste forudsætter det at der bestilles for en konkret sum.
  2En række shops på nettet tildeler nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til natursten. En favorit er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente pakken når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig meget hensigtsmæssig, samt endda ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.
  3Nogle internet foretagender yder portofri levering på natursten, men undertiden kræver det at du handler for et præcist beløb. Ellers kan man beslutte sig for den billigste løsning til levering, der ofte er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragttypen er i regelen samtidig usædvanlig let gængelig. Den mest letkøbte fragtmetode er dog at hente pakken selv.
  4Før folk handler billige natursten hos en forretning på nettet kunne de principielt se på webshoppens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke videre interessant. Udover dette er det at foretrække at kunden er sat ind i de elementære retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige natursten online, som fx den ombytningspolitik forretningen tilsikrer.
  5Det har vist sig at være vældig praktisk for købere at lave prissammenligning online på billige natursten på flere internet butikker i Danmark, og så frembyder mange online firmaer billig fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at se nærmere på nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, så man er sikker på at antage den mindst kostelige pris.
  6Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-shoppen er e-mærket medlem, som burde være et bevis på at online virksomheden imødekommer de opstillede regler, tillige med at internet firmaet hyppigt evalueres af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regler. Inden nogen bestiller billige natursten på en online shop burde de i princippet studere e-butikkens forretningsvilkår.
  7Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et regulativ, der hjælper kunden overfor svindlende online webshops. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare regningen over flere uger.
  8Trustpilot frembyder i højeste grad gavnlige genveje til at efterse adskillige tidligere kunders synspunkter og af den grund slår vi et slag for, at du betragter online webshoppens omtaler forinden du køber billige natursten online. Facebook forærer dig ligeledes en række hæderlige chancer for at få en idé om e-shoppens troværdighed.
  9Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret central såfremt man står og skal bruge din ordre med det samme, så herved er det virkelig aktuelt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering på natursten. En hel del butikker på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på adskillige varer, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen anbringes før et konkret tidspunkt.