Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 800 kg 25 kg

Levering: i poser i bigbag løst leveret afhentning hent selv vognlæs i sække i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare muregrus.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke butikkens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige muregrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er specielt et alternativ hos de kendte byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af muregrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan give øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af muregrus online.
De store byggekæder finder du mange steder i landet, og som følge af det har man mulighed for at handle online og transportere produkterne personligt. Derigennem har man mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler muregrus online på deres webshop.
Størstedelen af webshops i små nicher er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du modtage super brugbar rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop muregrus.
Danmarks største byggecentre

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Det forudsætter altså at renoveringen forbedrer naturen.
2Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning som fx arbejdssko som hjælp imod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
3Der er rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget almennyttig viden, især når man benytter engelske søgeord.
4Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle beløbet for hver eneste af dem.
5Forberedelse er vejen til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet køreplan, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
6Længe før du optager byggeprocessen er det ganske essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Du bør nødig mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have grejet klar før du indleder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
8Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det er vigtige ombygninger. Større byggerier behøver flere personer. Derudover er det bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
9Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag bør du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
10Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forud for at du kaster dig over arbejdet. Du kunne sammenfatte en hurtig liste indeholdende alt som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du er tryg ved at du har husket alt.
11Måske du burde vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Hvis du får hjælp fra en ekspert anbefales det at søge tilbud fra forskellige foretagender.
12Der kommer stort set altid uforudsete problemstillinger når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig essentielt at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, så man er tryg ved at man får det færdiggjort.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvilken leveringstype skal du vælge?

  Adskillige e-shops frembyder heldigvis diverse billige leveringstyper til muregrus. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye varer når der er tid til det. Fragtformen er altså virkelig smart, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige fragttype.

  Du burde tillige planlægge at få det leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver af og til en anelse mere pebret, men lige så vel meget simpel for muregrus online. Den mest billige leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du er tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på muregrus kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig forudsat man behøver din ordre øjeblikkeligt, så af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at du efterser den anslåede leveringstid for muregrus. En masse online shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varerne ordnet før lagermedarbejderne tager hjem.

  En hel del webbutikker garanterer gebyrfri levering på muregrus online, men ofte stiller det krav om at du bestiller for en konkret sum. Derudover burde man gribe den mest letkøbte fragtmulighed, der gerne vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

  En del byggecentre foreslår afhentning hvor du køber billig muregrus derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på muregrus i disse byer:

  København, Hjørring, Gentofte, Herning, Brønshøj, Svendborg, Solrød Strand, Ikast, Thisted, Holstebro, Værløse, Nyborg, Brabrand, Søborg, Skive, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Slagelse, Skanderborg, Kokkedal, Roskilde, Tårnby, Herlev, Tilst, Hvidovre, Frederiksberg, Haderslev, Kalundborg, Aabenraa, Rudersdal, Dragør, Taastrup, Fredericia, Frederiksværk, Farum, Hobro, Vejle, Esbjerg, Ølstykke, Hillerød, Middelfart, Aarhus, Vanløse, Nærum, Aalborg, Birkerød, Gladsaxe, Stenløse, Randers, Brøndby, Valby, Lyngby, Horsens, Holbæk, Struer, Lystrup, Risskov, Næstved, Silkeborg, Lillerød, Ringsted, Højbjerg, Køge, Brønderslev, Nørresundby, Jyllinge, Haslev, Glostrup, Virum, Albertslund, Rødovre, Helsingør, Hedehusene, Korsør, Ishøj, Hedensted, Kolding, Nykøbing Falster, Varde, Ballerup, Charlottenlund, Vordingborg, Greve, Odense, Sønderborg, Åbyhøj, Nakskov, Rønne, Vallensbæk, Frederikshavn, Viborg, Odder, og Grenaa, .

  Click-and-collect af muregrus er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Ved kig i tallene bliver det markant, at mennesker ofte søger bl.a. muregrus tilbud og billig muregrus. Foruden dette ser man tit netshoppere efterspørge bl.a. muregrus priser, køb muregrus samt muregrus online, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

  Den bedste pris på muregrus

  Det er jo efterhånden ekstremt uproblematisk for folk at sammenligne tilbud på billige muregrus online hos forskellige e-handler, og for det har massevis af e-shops været presset til at at tvinge prisen på muregrus helt i bund, og derudover byde på gratis levering.

  Det kan dog immervæk være tiden værd at udforske visse e-shops efter tilbud på muregrus online forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

  Du bør bare ikke overse, at når en forretning på nettet forhandler billige muregrus online til salg for en pris der kan ses som helt fantastisk lav, så burde det for det meste være et tegn på en uægte online forretning. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, hvilket passer på køber imod uægte e-shops.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere omkostningerne til muregrus af flere omgange. Det foreslåes som regel i niche webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

  Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis muregrus tilbud og køb muregrus. Vi ser desuden ofte online shoppere kigge efter bl.a. muregrus online, billig muregrus samt muregrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 m3 500 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 25 kg 800 kg 20 kg 25 kg

  Levering: trailer hent selv afhentning i poser i løs vægt vognlæs i bigbag i sække løst leveret

  Læs tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot fremskaffer nogle fortræffelige chancer for at fortolke en række aktuelle køberes iagttagelser og derved kan det anbefales, at du gennemgår online forretningens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige muregrus online.

  Facebook fremskaffer ligeledes de facto gode genveje til at få en idé om internet shoppens popularitet. Foruden det er der mange forretninger på nettet hvor man kan publicere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden må benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen køber billige muregrus online hos en internet webshop kunne man reelt kigge på netshoppens handelsvilkår, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, særligt på de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Et andet forslag kunne være at kigge hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, hvilket bør være et sympol på at online virksomheden opfylder de officielle danske regler, samt at webbutikken ofte tilses af jurister som har meget erfaring med de gældende love.

  Desuden giver det dig anledning til bistand, såfremt du udsættes for besvær som følge af dit indkøb af muregrus. Tilsvarende er det at foretrække at køber er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der er gældende for købet af muregrus online, for eksempel den byttepolitik internet webshoppen benytter.

  På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne vidne om sit køb af muregrus, ligegyldig om man har handlet fra Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

  Morten J gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Louise gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Jesper gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Jette Johansen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1En del internet butikker tildeler heldigvis diverse billige fragtmetoder til muregrus. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ret uproblematisk, samt ofte endda den mest prisbevidste mulighed for fragt.
  2Den billigste leveringsform vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du lever med kort afstand til online webshoppens tilholdssted. Den løsning til levering er selvfølgelig ultra vigtig om vi absolut skal bruge muregrus om kort tid. Alternativt så garanterer nogle e-firmaer billig fragt, men for det meste er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat pris.
  3Det er i dag temmelig nemt for købere at finde de laveste priser online på billige muregrus hos flere outlets på nettet, og ergo yder en lang række online webshops billig fragt. Men det kan trods alt være lønnende at se nærmere på et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at opnå den billigste pris.
  4Indtil flere e-forhandlere byder på fragt uden gebyr på muregrus, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du shopper for et konkret beløb. I øvrigt burde man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Løsningen er oftest på den anden side ret smart. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
  5Trustpilot medfører absolut fine muligheder for at undersøge ganske mange eksisterende konsumenters omtaler og derved kan det anbefales, at du eftersøger online firmaets ratings inden du handler billige muregrus online. Facebook forærer dig også absolut fornemme metoder til at få en idé om online butikkens troværdighed.
  6Generelt foreslår vi at granske hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en erklæring om at e-shoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen regelmæssigt kigges til af fagmænd som har megen viden om vilkårene på området. Forinden folk shopper billige muregrus hos en online shop burde man i virkeligheden gennemløbe deres betingelser.
  7Inden folk handler billige muregrus i en netbutik kan de faktisk tyde webshoppens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre spændende. Yderligere anbefaler vi at man er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige muregrus online, til eksempel hvilken returrettighed e-handlen garanterer.
  8Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en forordning, hvilket støtter en imod falske forretninger på nettet. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere regningen ude i fremtiden.
  9Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget afgørende forudsat man absolut skal bruge ordren inden for kort tid, og derfor er det ret så essentielt at man ser tidshorisonten for levering på muregrus. En række online webshops giver løfte om billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, men vær opmærksom på at det kræver at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt.