Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige multiplader fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste priser, imens andre har service. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne personligt. Det er navnligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af multiplader.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare multiplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.
De udbredte byggecentre køber produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af multiplader online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe multiplader online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere begavet service fra mennesker der er eksperter i lige præcis multiplader.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

multiplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

multiplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er essentielt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det er sundt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man kunne finde frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
2Der ligger mange artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig betydelige mængder almennyttig oplysning, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
3I god tid inden at du indleder byggeprocessen må det være rimeligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør liste en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver din tidsplan.
5Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås hvis byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
6Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra flere selskaber.
7Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de påkrævede byggematerialer disponible i god tid før du begynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel liste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemløbe oversigten, så du er overbevist om at du har det hele.
8Du må unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke har assistance fra en professionel.
9Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggeprojekter. Nogle byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
10For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således skal du tit tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt starter med at regne absolut lige når du vil i gang med dit omfattende projekt.
11Man må nødig stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være yderst relevant at have grejet tilgængeligt før du indleder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at indregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Der præsenterer sig ofte utidige udfordringer når det handler om omfattende projekter, og som følge heraf vil det vise sig væsentligt at der er afsat passende tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål vedrørende multiplader

 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvad er multiplader?
 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  En masse internet webshops frembyder i vore dage et hav af forskellige billige former for levering til multiplader. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså meget fremkommelig, og typisk derudover den mest betalelige løsning til levering.

  Du bør ydermere forsøge at få varerne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Den bliver mange gange en tak mere bekostelig, men også i høj grad simpel med multiplader online. Den mest billige leveringsudgave er dog at hente produkterne selv, som dog kræver at du er nær e-firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på multiplader er usædvanlig relevant såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det aldeles på sin plads at du tjekker den estimerede leveringstid på multiplader. Adskillige internet varehuse – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, som trods alt nødvendiggør at der bestilles inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte drager hjemad.

  Nogle få byggemarkeder tilbyder gratis fragt på multiplader online, men oftest påkræves det at du køber for et præcist beløb. Desuden kan du udse dig den billigste leveringsmodel, der ofte er at få leveret produkterne til et afhentningssted.

  En masse byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig multiplader hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark. De yder bl.a. klik-og-hent på multiplader i disse områder:

  Aabenraa, Dragør, Hvidovre, Lystrup, Esbjerg, Tårnby, Herlev, Lyngby, Frederiksberg, Risskov, Holbæk, Slagelse, Ikast, Taastrup, Albertslund, Vordingborg, Odense, Skive, København, Virum, Aalborg, Hørsholm, Farum, Køge, Ishøj, Værløse, Helsingør, Brøndby, Brønderslev, Lillerød, Tilst, Haslev, Rødovre, Hjørring, Kalundborg, Struer, Fredericia, Herning, Højbjerg, Stenløse, Åbyhøj, Rønne, Ølstykke, Svendborg, Hedensted, Haderslev, Nakskov, Jyllinge, Allerød, Nykøbing Falster, Randers, Nørresundby, Vejle, Birkerød, Nyborg, Kolding, Brønshøj, Hobro, Thisted, Charlottenlund, Aarhus, Gladsaxe, Gentofte, Valby, Næstved, Korsør, Viborg, Roskilde, Kokkedal, Middelfart, Varde, Greve, Horsens, Hillerød, Frederikssund, Ballerup, Grenaa, Hedehusene, Rudersdal, Søborg, Brabrand, Vanløse, Nærum, Glostrup, Ringsted, Frederiksværk, Skanderborg, Vallensbæk, Sønderborg, Silkeborg, Odder, Holstebro, Frederikshavn, og Solrød Strand, .

  Click-and-collect ift. multiplader er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager).

  Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel billig multiplader og multiplader online. Vi ser derudover tit netshoppere søge efter bl.a. køb multiplader, multiplader tilbud og multiplader priser, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark.

  Gode tilbud på multiplader

  Det er efterhånden ualmindeligt nemt for alle at søge sig frem til tilbud på billige multiplader online på tværs af butikker på nettet, og følgelig har adskillige online forretninger været nødt til at stampe prisniveauet på multiplader eftertrykkeligt, og derudover byde på portofri levering.

  Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at tjekke flere internet forhandlere efter rabatter og tilbud på multiplader online forud for at du shopper, sådan at du er sikret at opnå den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

  Du skal dog være årvågen med, at såfremt en butik udbyder billige multiplader online for en tilbudspris der er usædvanlig tiltalende, så burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uærlig webbutik. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i en lov, som assisterer køber overfor bedrageriske online varehuse.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at dække prisen på multiplader i flere bidder. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Når vi ser på data bliver det klart, at mennesker typisk kigger efter bl.a. multiplader priser og billig multiplader. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter fx multiplader online, multiplader tilbud og køb multiplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Læs tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot præsterer en lang række stabile løsninger til at tyde diverse andre konsumenters opfattelser og derved støtter vi, at du beser internet firmaets vurderinger før du lægger din bestilling på billige multiplader online.

  Facebook fremskaffer endvidere immervæk hæderlige chancer for at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Tilmed ser vi mange internet forhandlere hvor kunder kan sammensætte en omtale af virksomhedens service, som desuden burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forinden folk køber billige multiplader online på en e-butik behøver man principielt gennemse webshoppens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig spændende, især med de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  En nem løsning kunne være at efterse hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et billede på at internet butikken opfylder de danske love, samt at internet selskabet regelmæssigt tilses af specialister som har nøje kendskab til de gældende love.

  Desuden får du chance for at få bistand, når du får besvær i forbindelse med dit indkøb af multiplader. Tilmed er det godt at køber er obs på de vigtigste vilkår der influerer på købet af multiplader online, som for eksempel den ombytningspolitik online virksomheden kører med.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af multiplader, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller Jem og Fix.

  Martin gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Bente A gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Poul gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Else gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  9 tips til online indkøb
  1Den prisbilligste form for levering er uden tvivl at hente ordren selv, men dette betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens hjemsted. Den fragtmetode er jo ekstremt relevant ifald man har behov for multiplader nu og her. Alternativt så tilbyder nogle få internet virksomheder levering uden beregning, men i reglen er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt pris.
  2Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, hvilket hjælper dig som køber imod uoprigtige e-shops. Alternativt bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at klare prisen over et længere tidsrum.
  3Vi tilråder generelt at granske hvorvidt netbutikken er e-mærket, eftersom det bør være en indikator for at online forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, foruden at forretningen jævnligt besigtiges af sagkyndige der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige multiplader i en internet forhandler bør de på en vis måde læse webbutikkens betingelser.
  4Nogle enkelte e-shops i Danmark lover fragt uden beregning på multiplader, men typisk er det forudsat at man indkøber for en præcis sum. Desuden må man udse dig den billigste fragtform, der oftest vil være at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig gennemsnitligt derudover ekstremt problemfri. Den mest billige løsning til levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  5Trustpilot fremskaffer stort set fine genveje til at udforske ret mange tidligere forbrugeres reflektioner og herved støtter vi, at du sonderer netbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige multiplader online. Facebook byder på ligeledes ganske hensigtsmæssige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
  6Masser af netshops frembyder nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmetoder til multiplader. Det mest populære er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså særligt uproblematisk, og ofte også den mest betalelige leveringsform.
  7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super vital såfremt du mangler din pakke inden for kort tid, og i det øjemed er det utvivlsomt centralt at vi finder leveringstidspunktet på multiplader. En masse internet webshops lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, hvilket betinges af at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  8Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for os alle at søge sig frem til priser online på billige multiplader på forskellige online butikker, og derfor lover masser af online butikker fragt uden beregning. Til gengæld kan det immervæk vise sig fordelagtigt at efterprøve indtil flere online shops efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, således at man er sikret at opnå den billigste pris.
  9Før nogen bestiller billige multiplader hos en e-shop kan de i virkeligheden læse netshoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Tilmed foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af billige multiplader online, til eksempel den returrettighed e-forretningen bruger.