Er du på udkig efter mdf plader? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.726 kr. Det er 49 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skabe til gulv til radiatorskjuler til møbler til senge til vægge til udendørs brug til trailer

Varianter: finerede med finer med riller hvide farvede laminat med huller med spor sorte grå højglans

Størrelser: 22 mm 5 mm 10 mm 28 mm 25 mm 19 mm 30 mm 12 mm 13 mm 15 mm16 mm 20 mm 40 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige mdf plader fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring mdf plader.
Det er naturligvis super relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge webshoppens regler.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot mdf plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af mdf plader online.
De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er små virksomheder, som tit er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller mdf plader online fra deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Majoriteten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt kyndig hjælp fra personale med ekspertviden i netop mdf plader.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

mdf plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du optager byggeriet kan det være rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Der er en hel række hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder brugbar info, navnligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
3Du bør ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har grejet ved hånden når du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for de her udgifter i byggeriets regnskab.
4Det er betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer handlet ind inden du påbegynder håndværket. Du kunne udfærdige en hurtig liste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og derefter eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
5Der kommer ofte overraskende udfordringer ved krævende opgaver, og følgelig vil det være værdifuldt at man har afsat god tid i arbejdsplanen, således at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at have en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du laver køreplanen.
7Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Når du ønsker professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå ens købspris for dem én og én.
9Du må ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af større projekter. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
11Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte tage notits af vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned når du lige vil påbegynde dit vigtige byggeprojekt.
12I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål angående mdf plader

 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

  En masse netshops foreslår i dag en hel del forskellige billige leveringsmodeller til mdf plader. En af de mest anvendte er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når det passer dig. Leveringstypen er nemlig rigtig nem, samt mange gange endda den billigste leveringsløsning.

  Du burde alternativt vælge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er typisk en kende mere pebret, men tillige temmelig problemfri for mdf plader online. Den mest prisbevidste form for fragt er dog at hente varerne selv, som desværre kræver at du befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på mdf plader er naturligvis super væsentlig forudsat vi har behov for produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det skam centralt at man finder den estimerede leveringstid på mdf plader. Adskillige internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen klargjort før lagermedarbejderne tager hjem.

  Indtil flere outlets på nettet tilbyder levering uden gebyr på mdf plader online, men ofte er det forudsat at der købes for et konkret beløb. Alternativt skal du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Flere webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig mdf plader derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. De yder eksempelvis click-and-collect på mdf plader i følgende byer:

  Odder, Silkeborg, Helsingør, Slagelse, Brønderslev, Kalundborg, Ishøj, Holbæk, Gladsaxe, Aalborg, Stenløse, Frederikssund, Rødovre, Aarhus, Birkerød, Ballerup, Vejle, Esbjerg, Albertslund, Varde, Middelfart, Søborg, Frederiksværk, Taastrup, Greve, Nørresundby, Fredericia, Sønderborg, Brøndby, Dragør, Nakskov, Grenaa, Hjørring, Roskilde, Randers, København, Hedensted, Højbjerg, Tilst, Hillerød, Odense, Vallensbæk, Næstved, Gentofte, Hvidovre, Nærum, Vordingborg, Lyngby, Vanløse, Frederikshavn, Struer, Nyborg, Herning, Kolding, Brabrand, Rønne, Tårnby, Holstebro, Haderslev, Lillerød, Korsør, Jyllinge, Køge, Haslev, Skanderborg, Kokkedal, Åbyhøj, Allerød, Frederiksberg, Ølstykke, Lystrup, Skive, Glostrup, Svendborg, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Aabenraa, Ringsted, Rudersdal, Værløse, Solrød Strand, Brønshøj, Hobro, Valby, Herlev, Horsens, Hørsholm, Thisted, Farum, Ikast, Virum, Hedehusene, Risskov, og Viborg, .

  Click-and-collect ift. mdf plader er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Amager).

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk typisk leder efter blandt andet køb mdf plader og billig mdf plader. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter eksempelvis mdf plader priser, mdf plader online samt mdf plader tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Den bedste pris på mdf plader

  Det er jo usædvanlig ligetil for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige mdf plader online på forskellige e-forhandlere, og altså har mange online virksomheder været nødt til at tvinge priserne på mdf plader en hel del, og i øvrigt sikre portofri fragt.

  Dog kan det stadigvæk være lønsomt at tjekke et par forskellige butikker på nettet efter billige priser på mdf plader online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

  Man bør dog være så påvagt, at hvis en online webshop reklamerer billige mdf plader online til salg for en tilbudspris der kan ses som kolossalt fremragende, kunne det mange gange være et faresignal om en bedragerisk e-butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af et reglement, der assisterer folk imod fup webbutikker.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere prisen på mdf plader over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker tit søger efter fx billig mdf plader og mdf plader tilbud. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis mdf plader online, køb mdf plader samt mdf plader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trailer til senge til skabe til udendørs brug til gulv til møbler til radiatorskjuler til vægge

  Varianter: farvede med finer med spor grå hvide med riller sorte laminat højglans med huller finerede

  Størrelser: 12 mm 30 mm 10 mm 40 mm 19 mm 28 mm 15 mm16 mm 22 mm 20 mm 5 mm 13 mm 25 mm

  Analyser nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot forærer dig fuldt ud belejlige muligheder for at kigge nærmere på adskillige andre kunders oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du verificerer online webshoppens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige mdf plader online.

  Facebook fører til lige så vel fuldt ud hæderlige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens troværdighed. Her møder vi faktisk online forhandlere hvor kunder kan offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige mdf plader online på en e-forhandler burde man for at være sikker gennemse dens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig interessant, specielt med de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Et andet forslag kan være at efterse om internet butikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været et tegn på at e-butikken efterlever gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet ofte vurderes af jurister som er indført i bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, ifald du bliver udsat for besvær som følge af din ordre på mdf plader. Foruden dette foreslåes det at kunden er vaks omkring de mest essentielle vilkår der influerer på bestillingen af mdf plader online, eksempelvis den returret webbutikken anvender.

  I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man altid vil kunne dokumentere bestillingen af mdf plader, hvad end man har købt ved Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Karen K gav 5 stjerner

  god service

  Camilla U gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Helle Sørensen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Michael V gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  9 gode råd til internetshopping
  1Temmelig mange netshops tildeler nu om stunder alverdens billige leveringsløsninger til mdf plader. Førstevalget hos mange er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig ret så let, og desuden tillige den mest betalelige leveringsform.
  2Trustpilot giver dig evigt fornemme løsninger til at gennemgå en stor gruppe aktuelle konsumenters betragtninger og derved tilråder vi, at du tager et kig på online forretningens ratings før du handler billige mdf plader online. Facebook indebærer tilsvarende uden sammenligning belejlige chancer for at få et kig ind i webshoppens popularitet.
  3Vi går generelt ind for at granske om internet shoppen er e-mærket medlem, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at e-firmaet understøtter de opstillede regler, udover at internet shoppen løbende undersøges af specialister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen handler billige mdf plader i en internet butik bør man faktisk skimme netshoppens handelsbetingelser.
  4Den mest prisbevidste løsning til levering vil altid være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du befinder dig nær netshoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være særdeles aktuel om man har behov for mdf plader om kort tid. Alternativt så frembyder visse internet butikker fragt uden omkostninger, men i reglen er det under forudsætning af at der erhverves for et fastsat beløb.
  5Forud for at nogen shopper billige mdf plader på en forretning på nettet kan de i og for sig studere netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave. Udover dette går vi ind for at køber er obs på de væsentligste vedtægter der gælder for købet af billige mdf plader online, som fx hvilken byttepolitik online firmaet bruger.
  6Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en retningslinje, hvilket forsvarer kunden overfor uoprigtige e-forhandlere. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at dække pengene i flere bidder.
  7Det er super ligetil for enhver at finde tilbud online på billige mdf plader fra forskellige e-handler, og af den grund tilbyder massevis af online firmaer fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig smart at granske nogle e-forretninger efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  8Visse online forretninger sikrer portofri levering på mdf plader, men i mange tilfælde kun hvis der erhverves for en bestemt pris. Desuden skulle man vælge den mest billige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen er en gang i mellem endda temmelig nem. Den mest letkøbte type af levering er dog selv at hente produkterne.
  9Leveringstiden kan være ultra udslagsgivende såfremt man mangler dine nye varer omgående, og af den grund er det uden tvivl væsentligt at vi tjekker leveringstidspunktet for mdf plader. En stor portion internet handler annoncerer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer, hvilket dog stiller krav om at du bestiller forud for et givent klokkeslæt.