Er du på udkig efter masonitplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige masonitplader hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver lave priser, hvorimod øvrige giver service. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot masonitplader.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggemarked, som kan give sparring omkring masonitplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har folk chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Herigennem kan man blive fri for leveringsgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af masonitplader online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Forskellige nicheforhandlere er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler masonitplader online fra deres webshop.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt begavet assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis masonitplader.
De største byggemarkeder i Danmark
masonitplader silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at notere tilbud fra forskellige virksomheder.
2Det er en god idé at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst ift. omfattende projekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere personer. Endvidere vil det blive hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Længe før du opstarter byggeprojektet kan det blive ultra fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Planlægning er nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver handlingsplanen.
5Der er vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder ret så meget nyttig info, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
6Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har værktøjet ved hånden inden du starter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at medtage de her udgifter i budgettet.
7Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
8Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, og dernæst søge sig frem til ens omkostning ved dem én efter én.
9Der kommer jævnligt utidige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter nok plads i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Det viser sig meningsfuldt at have de nødvendige materialer handlet ind før du går i krig med dit arbejde. Du bør sammensætte en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og derefter granske hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Du bør ikke se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm som sikrer dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
12For byggeprojekter udendørs kan vejret få en stor rolle. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i forbindelse med dit byggeprojekt, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Flere e-handler udlover nu flere billige leveringsformer til masonitplader. En af de mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt tit endvidere den mest prisbevidste fragtform.

Du kan omvendt påtænke at få varerne leveret til din lejlighed eller til når du er på job. Leveringsmetoden er sædvanligvis lidt mere pebret, men omvendt rigtig problemfri for masonitplader online. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på masonitplader kan vise sig at være vældig bestemmende i tilfælde af at vi har behov for din pakke straks, så af den grund er det jo passende at man finder leveringstiden på masonitplader. En lang række internet handler – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen anbringes før et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produktet på posthuset inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere internet varehuse yder levering uden gebyr på masonitplader online, men ofte er det forbeholdt når der købes for en fastsat pris. I øvrigt burde du gribe den billigste leveringsmodel, der typisk er at få bragt varerne til et udleveringssted.

De store netshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig masonitplader på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De tildeler fx afhentning af masonitplader i følgende byer:

Næstved, Vanløse, Værløse, Viborg, Silkeborg, Stenløse, Haslev, Rønne, Åbyhøj, Gladsaxe, Struer, Herlev, Hvidovre, Hobro, Nørresundby, Hillerød, Rødovre, Esbjerg, Valby, Farum, Hedehusene, Roskilde, Kolding, Hedensted, Ringsted, Ishøj, Lystrup, Aarhus, Aabenraa, Lillerød, Køge, Ikast, Brabrand, Frederiksberg, Skive, Fredericia, Lyngby, Hørsholm, Charlottenlund, Hjørring, Haderslev, Allerød, Tårnby, København, Risskov, Skanderborg, Ølstykke, Aalborg, Nærum, Odense, Sønderborg, Dragør, Svendborg, Virum, Holbæk, Jyllinge, Thisted, Randers, Frederikssund, Rudersdal, Søborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Brønshøj, Højbjerg, Albertslund, Varde, Ballerup, Brønderslev, Middelfart, Korsør, Grenaa, Nakskov, Kokkedal, Frederiksværk, Glostrup, Slagelse, Birkerød, Holstebro, Horsens, Brøndby, Vordingborg, Herning, Solrød Strand, Greve, Vejle, Kalundborg, Gentofte, Tilst, Nyborg, Nykøbing Falster, Taastrup, Helsingør, og Odder, .

Klik-og-hent af masonitplader er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere tit søger fx masonitplader online og masonitplader tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere lede efter bl.a. billig masonitplader, masonitplader priser og køb masonitplader, plus de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Find den bedste pris på masonitplader

Det er jo super smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser på billige masonitplader online hos diverse firmaer på nettet, og for det har en hel del outlets på nettet været tvunget til at stampe udsalgspriserne på masonitplader kolossalt, og i øvrigt sikre portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gavnligt at kontrollere en række shops på nettet efter tilbud og rabatter på masonitplader online før du placerer ordren, således at man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at ifald en forhandler på nettet markedsfører billige masonitplader online til salg for en pris som virker himmelråbende beskeden, så kunne det tit være et karakteristika der viser en fup internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis inkluderet i en lov, der støtter dig som køber overfor uægte internet forretninger.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale pengene til masonitplader i flere bidder. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark og 10-4.

Ved indkig i data er det klart, at folk mange gange leder efter fx masonitplader online og masonitplader priser. Derudover oplever vi tit folk søge efter bl.a. køb masonitplader, masonitplader tilbud samt billig masonitplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere køberes ratings

Trustpilot bringer dig evigt gunstige genveje til at bese ret mange nuværende køberes ratings og af den grund tilråder vi, at du efterforsker internet webshoppens vurderinger inden du shopper billige masonitplader online.

Facebook resulterer i ligeledes regulære fantastiske løsninger til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus. Desuden møder vi faktisk online webshops som giver kunderne mulighed for at forfatte en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden bør bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige masonitplader online på en internet webshop burde man faktisk kigge på e-butikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været et tegn på at internet firmaet respekterer de officielle regler, udover at online forretningen tit kigges til af jurister som er meget fortrolige reglementet på området.

Dette er desuden en god genvej til en hjælpende hånd, når du møder problemer i processen med dit køb af masonitplader. I øvrigt er det at foretrække at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af masonitplader online, for eksempel hvilken returret netshoppen garanterer.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af masonitplader, uanset om man handler fra Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 eller Silvan.

Anders gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lene Mortensen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Peter gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jette Petersen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot tilbyder dig aldeles udmærkede chancer for at læse mange andre forbrugeres domme og på grund af dette er det en hjælp, at du udforsker online firmaets ratings inden du køber billige masonitplader online. Facebook bringer dig også en række tiltalende metoder til at få en idé om e-butikkens kundefokus.
2En hel del e-forretninger i Danmark sikrer levering uden gebyr på masonitplader, men ofte forudsætter det at du indkøber for en konkret pris. Som alternativ må man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver til tider omvendt rigtig enkel. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
3Den mest betalelige form for levering vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du er med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den fragtmulighed kan vise sig at være ret aktuel hvis du absolut skal bruge masonitplader omgående. Alternativt så yder en række internet outlets gratis fragt, men ofte er det under forudsætning af at der købes for en præcis sum.
4Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en erklæring om at internet webshoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at online forretningen nu og da kontrolleres af jurister der har meget erfaring med de gældende love. Inden folk shopper billige masonitplader hos en internet handler kan de uden tvivl få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser.
5Fragttiden er selvfølgelig temmelig essentiel i tilfælde af at vi skal bruge produkterne nu og her, så med det formål er det altså essentielt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på masonitplader. En masse internet butikker udlover billig levering på næste hverdag på adskillige produkter, men vær vagtsom da det regnes ud fra at der bestilles forinden et nøjagtigt tidspunkt.
6Det har vist sig at være vældig smart for almindelige mennesker at analysere priser online på billige masonitplader fra diverse online webshops, og altså garanterer langt de fleste internet firmaer fragt uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre blive profitabelt at checke nogle få forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Adskillige e-handler frembyder i øjeblikket flere billige former for fragt til masonitplader. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ekstremt simpel, samt tit også den mest letkøbte leveringsløsning.
8Forud for at folk shopper billige masonitplader på en online shop kunne de på en vis måde sætte sig ind i shoppens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt. Foruden dette går vi ind for at køber er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der indvirker på bestillingen af billige masonitplader online, til eksempel hvilken returret netshoppen lover.
9Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket begunstiger dig imod uoprigtige butikker på nettet. Som et alternativ burde du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere prisen af flere omgange.