Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til carport til bålplads til stensætning til haven

Mængder: 800 kg 20 kg 10 kg 1 ton 15 kg 25 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 500 liter 25 kg 1 m3 1 kubikmeter

Levering: trailer i bigbag i sække i poser i løs vægt vognlæs hent selv afhentning løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare marksten.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de store byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring marksten.
Der kan være forskel på prisen på billige marksten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes nær dig, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere materialerne selv. Derfor har du mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af marksten online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Alverdens nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller marksten online på deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således er det forventeligt at du får super brugbar sparring fra nogle der er eksperter i netop marksten.
Danmarks største byggekæder

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du iværksætter dit byggeprojekt må det være ekstremt meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig eksperthjælp til afslutningen af det. Ifald du indhenter assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at modtage forslag fra diverse virksomheder.
3Typisk vil det være af stor betydning at have et regnskab for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det må være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, og efterfølgende gennemgå den billigste pris på hver eneste af dem.
4Forberedelse er metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal liste en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din strategi.
5Du skal under ingen omstændigheder fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have værktøjet tilgængeligt før du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i din økonomi.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed ift. væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige projekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
7Det kan blive meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at notere en hurtig huskeliste med alt du har brug for, og efterfølgende efterse listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
8Der præsenterer sig som regel uforudsigelige udfordringer i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at man har afsat en del tid i handlingsplanen, således at man føler sig sikker på at nå i mål.
9I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeriet har positiv betydning for naturen.
10Du har adgang til utallige guides og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med utrolig meget konstruktiv information, særligt forudsat at du søger på engelsk.
11Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12Ved udendørs opgaver har vejret meget at sige. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrberetningerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med dit komplekse projekt.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål inden for marksten

 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvilken leveringsversion skal du vælge?

  De fleste e-forretninger giver nu en hel del forskellige billige former for levering til marksten. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig usædvanlig ligetil, og typisk desuden den billigste leveringsløsning.

  Du burde også beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er i regelen en tand mere bekostelig, men tillige ultra hensigtsmæssig for marksten online. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du opholder dig med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på marksten er særligt vigtig forudsat man mangler ordren inden for kort tid, og herved er det tydeligvis passende at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved marksten. En stor portion e-butikker i Danmark – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, men det står og falder med at orden realiseres inden et bestemt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne ordnet forud for at pakkemedarbejderne får fri.

  Flere shops på nettet byder på levering uden omkostninger på marksten online, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for en bestemt pris. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Flere netshops yder click-and-collect hvor du bestiller billig marksten derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på marksten i følgende områder:

  Albertslund, Varde, Herlev, Ishøj, Brabrand, Allerød, Hedehusene, Rudersdal, Odder, Skanderborg, Fredericia, Brønshøj, Grenaa, Hvidovre, Esbjerg, Nakskov, Middelfart, Værløse, Glostrup, Sønderborg, Næstved, Korsør, Ølstykke, Frederiksværk, Virum, Lillerød, Vallensbæk, Søborg, Rønne, Valby, Silkeborg, Kalundborg, Hedensted, Birkerød, Vanløse, Nærum, Horsens, Hillerød, Viborg, Lystrup, Kolding, Hobro, Aarhus, Roskilde, Kokkedal, Ballerup, Nykøbing Falster, Køge, Hjørring, Herning, Aabenraa, Nørresundby, Åbyhøj, Aalborg, Frederikssund, Jyllinge, Holstebro, Haderslev, Skive, Slagelse, Haslev, Lyngby, København, Brønderslev, Farum, Struer, Stenløse, Gladsaxe, Tårnby, Holbæk, Svendborg, Vordingborg, Hørsholm, Greve, Brøndby, Frederikshavn, Risskov, Gentofte, Ikast, Nyborg, Højbjerg, Charlottenlund, Taastrup, Rødovre, Solrød Strand, Thisted, Dragør, Frederiksberg, Ringsted, Tilst, Randers, Vejle, Helsingør, og Odense, .

  Klik-og-hent ift. marksten er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ses der på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter for eksempel køb marksten og marksten priser. Derudover oplever man typisk netshoppere kigge efter blandt andet marksten tilbud, billig marksten og marksten online, plus de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Få rabat på marksten

  Det har vist sig at være rigtig ligetil for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige marksten online hos diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har de fleste forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på marksten drastisk, og ovenikøbet yde levering uden omkostninger.

  Derfor kan det til hver en tid blive rentabelt at prøve forskellige outlets på nettet efter tilbud på marksten online forinden du køber, således at man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Du skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en e-forhandler afsætter billige marksten online på tilbud til en pris der kan virke besynderligt billig, så bør det mange gange være et fingerpeg om en uoprigtig e-handler. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af et regulativ, der passer på os overfor falske e-shops.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at finansiere pengene til marksten over en periode. Det tilbydes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis køb marksten og marksten tilbud. Foruden dette ser man som regel mennesker søge efter fx marksten online, billig marksten samt marksten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til bålplads til stensætning til haven

  Mængder: 10 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 1 ton 25 kg 1 m3 500 liter 1000 kg 800 kg

  Levering: løst leveret i sække hent selv i poser afhentning vognlæs i bigbag trailer i løs vægt

  Tjek tidligere køberes ratings

  Trustpilot indebærer en lang række fine løsninger til at granske en længere række aktuelle brugeres observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du sonderer webshoppens ratings forinden du bestiller billige marksten online.

  Facebook frembringer for øvrigt nogenlunde ærlige chancer for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Her ses endda online varehuse i Danmark hvor folk kan publicere en evaluering af deres køb, som også kan tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forinden folk handler billige marksten online i en internet forhandler kunne de principielt skimme dens handelsaftale, dog er det i reglen et tidskrævende projekt, især hos de store byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  En nem løsning er at kontrollere hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, hvilket kan være et billede på at internet butikken imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen hyppigt føres tilsyn med af eksperter der behersker lovene på området.

  Desuden tilbydes du anledning til at blive hjulpet, for så vidt du oplever problemstillinger i processen med dit indkøb af marksten. Dertil er det godt at du er klar over de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af marksten online, som for eksempel hvilken returret webshoppen anvender.

  I den forbindelse er det tilmed relevant, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, så man altid kan påvise sin bestilling af marksten, uafhængig af om man shopper ved Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma eller Harald Nyborg.

  Maria gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Morten Andersen gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Lars Jensen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Mette Knudsen gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld når vi skal bruge varen om få sekunder, så af den grund er det aldeles essentielt at vi tjekker den estimerede leveringsdato ved marksten. Størstedelen af internet outlets annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, hvilket forudsætter at du når at bestille tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  2En del internet virksomheder udlover heldigvis alverdens billige former for levering til marksten. En af de mest benyttede er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså rigtig uproblematisk, og mange gange tilmed den billigste leveringsmåde.
  3Nogle få internet outlets lover levering uden gebyr på marksten, men i mange tilfælde er det betinget af at man køber for et fastslået beløb. Ellers skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringstype, der typisk vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig ofte derudover ualmindeligt praktisk. Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
  4Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et signal om at online forhandleren retter sig efter de danske love, og at webshoppen lejlighedsvis kontrolleres af sagkyndige der har nøje kendskab til reglerne. Før nogen bestiller billige marksten i en butik kan man de facto kigge på deres handelsaftale.
  5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i en bestemmelse, som assisterer dig som køber overfor uægte online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen over en længere periode.
  6Trustpilot leverer stort set stabile muligheder for at kigge nærmere på en længere række øvrige forbrugeres oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du besigtiger internet firmaets bedømmelser før du bestiller billige marksten online. Facebook resulterer i lige så vel uden sammenligning fornemme genveje til at få indblik i online butikkens troværdighed.
  7Forinden folk køber billige marksten hos en netbutik burde de i princippet bese netbutikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Foruden dette rekommanderer vi at køberen er sat ind i de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige marksten online, eksempelvis hvilken returrettighed online forhandleren benytter.
  8Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du er med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager. Den fragtløsning er ret central hvis man har behov for marksten nu og her. Alternativt så lover nogle få outlets på nettet portofri levering, men oftest kræves det at der shoppes for en præcis sum.
  9Det er efterhånden meget smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige marksten fra diverse e-forretninger, og så præsterer langt de fleste online webshops levering uden omkostninger. Men det kan immervæk være lønsomt at studere nogle internet forretninger efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris.