Er du på udkig efter lydisolerende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Flere byggecentre sælger et bredt vareudvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot lydisolerende plader.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af lydisolerende plader.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lydisolerende plader hos de forskellige online byggekæder. Nogle har gode tilbud, imens andre tilbyder service. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har du chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at undvære fragten, og ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre sælger varer fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af lydisolerende plader online.

Nichewebshop

En masse niche webshops har en stor passion for deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. På grund af det er det forventeligt at du får super gavnlig rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis lydisolerende plader.
Hovedparten af små butikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber lydisolerende plader online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

lydisolerende plader silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke gå ned på grej. Ofte kan det være en fordel at have grejet disponibelt inden du indleder arbejdet. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
2Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
3Du kunne tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må investere i eksperthjælp til opstarten af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at lede efter prisoverslag fra diverse foretagender.
4Planlægning er vejen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en struktureret agenda, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din strategi.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, og så gennemgå billige priser på dem enkeltvis.
6Der præsenterer sig ofte ubelejlige bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og herved vurderes det betydningsfuldt at der er afsat en del tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
7Forud for at du starter byggeprojektet kan det vise sig ret vigtigt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Flere ting stiller krav om flere personer. Samtidig vil det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
9Du kan finde mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver dig adgang til enormt meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund kan du regelmæssigt kigge på vejrforudsigelserne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit store byggeprojekt.
11Du må ikke negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
12Det kan vise sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du begynder din byggeproces. Du kunne udarbejde en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og dernæst tjekke punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

En hel del internet forretninger tilbyder nu om stunder flere billige former for levering til lydisolerende plader. En af de mest anvendte er i vore dage pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså vældig nem, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør ligeledes vælge at vælge udbringning til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver ofte en sjat mere pebret, men endda yderst smart ift. lydisolerende plader online. Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du befinder dig lige ved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på lydisolerende plader er naturligvis vældig bestemmende når vi har behov for varen inden for få dage, og i det øjemed er det rigtig væsentligt at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved lydisolerende plader. En del internet outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, men som ikke desto mindre antager at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varerne ordnet forud for at personalet har fri.

Nogle firmaer på nettet frembyder levering uden gebyr på lydisolerende plader online, men tit kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. Desuden burde du udse dig den mest billige leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

En del byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig lydisolerende plader online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. De tildeler blandt andet klik-og-hent på lydisolerende plader i disse områder:

Hillerød, Thisted, København, Sønderborg, Svendborg, Brøndby, Jyllinge, Viborg, Skanderborg, Varde, Nakskov, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Frederikshavn, Tårnby, Søborg, Rønne, Kalundborg, Rødovre, Kolding, Valby, Ballerup, Aarhus, Aabenraa, Slagelse, Tilst, Ishøj, Brønderslev, Frederiksberg, Hvidovre, Nyborg, Fredericia, Højbjerg, Lillerød, Brønshøj, Taastrup, Stenløse, Solrød Strand, Hobro, Ringsted, Haslev, Herlev, Esbjerg, Gladsaxe, Grenaa, Virum, Holbæk, Glostrup, Hørsholm, Odder, Rudersdal, Næstved, Haderslev, Hedehusene, Roskilde, Charlottenlund, Odense, Vanløse, Lyngby, Korsør, Nørresundby, Frederikssund, Frederiksværk, Gentofte, Hjørring, Køge, Ikast, Birkerød, Horsens, Skive, Albertslund, Værløse, Kokkedal, Risskov, Randers, Brabrand, Farum, Aalborg, Herning, Ølstykke, Struer, Vallensbæk, Helsingør, Holstebro, Middelfart, Nærum, Hedensted, Silkeborg, Dragør, Vordingborg, Greve, Vejle, Lystrup, og Allerød, .

Afhentning for lydisolerende plader er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data står det klart, at online shoppere ofte søger efter eksempelvis lydisolerende plader tilbud og billig lydisolerende plader. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter blandt andet lydisolerende plader online, køb lydisolerende plader og lydisolerende plader priser, plus de gængse byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på lydisolerende plader

Det er efterhånden virkelig enkelt for internetbrugere at analysere tilbud på billige lydisolerende plader online på forskellige internet varehuse, og af den grund har en lang række e-firmaer fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på lydisolerende plader markant, og derudover yde levering uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt blive gavnligt at prøve forskellige outlets på nettet efter rabatter og tilbud på lydisolerende plader online inden du handler, så du er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma og Silvan.

Du bør dog være så påvagt, at såfremt en internet butik forhandler billige lydisolerende plader online til salg for en udsalgspris der kan ses som uendeligt lav, er det ofte være et tegn på en uægte online webshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en anordning, som assisterer dig som kunde imod fup e-butikker.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre prisen på lydisolerende plader over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i niche webshops, men ikke de store byggecentre som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel køb lydisolerende plader og lydisolerende plader priser. Man ser derudover tit netshoppere søge eksempelvis lydisolerende plader online, billig lydisolerende plader samt lydisolerende plader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot frembyder ret så passende muligheder for at tolke mange aktuelle kunders anmeldelser og derfor er det en hjælp, at du efterforsker online forhandlerens omtaler forud for at du handler billige lydisolerende plader online.

Facebook frembringer endvidere visse fortræffelige løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed. Derudover ses mange webshops som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel kan tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige lydisolerende plader online på en internet forhandler burde de for at være på den sikre side bese webbutikkens betingelser, det er dog tit et omfattende projekt, især ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at tjekke om online firmaet er e-mærke godkendt, som bør være et bevis på at e-handlen lever op til de gældende danske regler, foruden at e-firmaet undertiden føres tilsyn med af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er en god anledning til bistand, for så vidt du skulle få vanskeligheder med din handel med lydisolerende plader. Yderligere går vi ind for at man er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af lydisolerende plader online, som eksempelvis den bytteret online butikken garanterer.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af lydisolerende plader, uagtet om man har handlet hos Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Lars U gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lene gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Karen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Inge Nielsen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en indikation om at online firmaet følger de danske love, tillige med at shoppen tit besigtiges af eksperter som mestrer de gældende love. Forinden folk shopper billige lydisolerende plader på en internet butik kunne man principielt overveje netbutikkens regler.
2Trustpilot forærer dig stort set fortræffelige chancer for at betragte en længere række nuværende forbrugeres vurderinger og herved er det at foretrække, at du kigger på netshoppens anmeldelser før du bestiller billige lydisolerende plader online. Facebook byder på tillige regulære hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets popularitet.
3En del online webshops udlover nu alverdens billige fragtløsninger til lydisolerende plader. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når der er tid til det. Fragtformen er nemlig meget problemfri, og mange gange derudover den mindst kostelige leveringsløsning.
4Fragttiden kan være særdeles vigtig når du behøver varerne omgående, og herved er det særdeles klogt at man undersøger den anslåede leveringstid ved lydisolerende plader. En hel del online outlets giver billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, hvilket er forudsat at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt.
5Nogle enkelte internet outlets yder fragtfri levering på lydisolerende plader, men tit er det betinget af at man shopper for en præcis sum. Ellers skal du snuppe den mest betalelige metode til levering, der oftest vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver beklageligvis til gengæld vældig bekvem. Den mindst kostelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
6Det er ret smertefrit for købere at tjekke tilbud online på billige lydisolerende plader i blandt forskellige netbutikker, og derved præsterer massevis af internet outlets levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at checke nogle online outlets efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
7Den billigste fragtform vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved e-handlens adresse. Den mulighed for fragt er naturligvis ret så vigtig i tilfælde af at du skal bruge lydisolerende plader om få sekunder. Alternativt så lover visse e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men ofte forudsætter det at der bestilles for en fastsat sum.
8Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en forordning, der redder kunden overfor uægte internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at klare regningen af flere omgange.
9Forinden nogen køber billige lydisolerende plader i en webshop bør de reelt granske webshoppens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt. Ligeså er det klogt at kunden er obs på de væsentligste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige lydisolerende plader online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet har.