Er du på udkig efter lydisolerende loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Det er absolut meget afgørende at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige lydisolerende loft alt efter hvor du handler online. Enkelte giver billige priser, hvorimod øvrige har service. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en webshop, som tilbyder sparring omkring lydisolerende loft.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare lydisolerende loft.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af lydisolerende loft online.
De gængse byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derigennem har du chancen for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette kan du slippe for fragten, samt sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig bør du forvente mere informativ sparring fra nogle der er specialister i netop lydisolerende loft.
Diverse specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller lydisolerende loft online på deres side.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdssko som skåner dig imod mulige uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Man bør nødig stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig smart at have det klar til brug før du iværksætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at medtage de her omkostninger i din økonomiske plan.
3Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være forstandigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan notere ens købspris for dem enkeltvis.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal have eksperthjælp til områder af det. Hvis du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at modtage priser fra forskellige selskaber.
5Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
6Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver store mængder brugbar viden, navnligt forudsat at man søger på engelsk.
7Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og ergo vil det være vigtigt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som gør at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Ved udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du ofte holde øje med vejrprognosen i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
10Det kan vise sig værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kan med fordel udarbejde en simpel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og dernæst gennemløbe materialerne, således at du bliver sikker på at du har det hele.
11Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en klar tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du nedskriver din dagsorden.
12Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, især i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Større opgaver gør krav på flere mennesker. Dertil er det mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion e-firmaer tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsformer til lydisolerende loft. En favorit er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er altså usædvanlig fremkommelig, samt endda endvidere den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan derudover påtænke at få ordren leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Den er i regelen et hak mere pebret, men omvendt yderst ligetil ift. lydisolerende loft online. Den billigste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på lydisolerende loft er ualmindeligt udslagsgivende forudsat man har behov for din pakke om et øjeblik, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på lydisolerende loft. En del e-butikker i Danmark – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på utallige varer online, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen placeres forinden et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet inden medarbejderne har fri.

En række online forretninger præsterer levering uden omkostninger på lydisolerende loft online, men tit er det under betingelse af at der bestilles for et præcist beløb. Derudover skal du vælge den mest letkøbte type af levering, som tit vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig lydisolerende loft på nettet og afhenter i butikken. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på lydisolerende loft i disse områder:

Lyngby, Slagelse, Lystrup, Jyllinge, Haslev, Frederikssund, Hedehusene, Korsør, Kalundborg, Holstebro, Thisted, Gentofte, Nyborg, Hillerød, Værløse, Grenaa, Glostrup, Vallensbæk, Viborg, Skanderborg, Højbjerg, Fredericia, Ballerup, Virum, Farum, Esbjerg, Aalborg, Rødovre, Birkerød, Frederiksberg, Hvidovre, Risskov, Ikast, Tårnby, Ishøj, Vordingborg, Charlottenlund, Randers, Tilst, Odense, Vanløse, København, Middelfart, Kolding, Nykøbing Falster, Brabrand, Hjørring, Sønderborg, Valby, Horsens, Brønshøj, Brøndby, Køge, Hobro, Nærum, Varde, Kokkedal, Silkeborg, Herlev, Gladsaxe, Rønne, Nørresundby, Allerød, Åbyhøj, Vejle, Holbæk, Næstved, Svendborg, Ringsted, Herning, Dragør, Aabenraa, Søborg, Stenløse, Albertslund, Hedensted, Skive, Haderslev, Frederiksværk, Greve, Ølstykke, Taastrup, Frederikshavn, Lillerød, Nakskov, Brønderslev, Struer, Aarhus, Roskilde, Helsingør, Solrød Strand, Hørsholm, Odder, og Rudersdal, .

Click-and-collect af lydisolerende loft er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man kigger i data står det klart, at folk jævnligt søger efter for eksempel billig lydisolerende loft og lydisolerende loft tilbud. Derudover oplever man ofte online shoppere kigge efter blandt andet lydisolerende loft online, lydisolerende loft priser og køb lydisolerende loft, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Gode priser på lydisolerende loft

Det er virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige lydisolerende loft online i blandt diverse e-firmaer, og så har adskillige e-butikker fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på lydisolerende loft kolossalt, og derudover yde portofri levering.

Men det kan imidlertid være lønnende at tjekke indtil flere netshops efter udsalg og tilbud på lydisolerende loft online forud for at du bestiller, således at du er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at såfremt en netshop udlover billige lydisolerende loft online på tilbud til en tilbudspris der virker ubegribelig god, så bør det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig internet shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, der begunstiger dig som køber overfor snydagtige butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du agter at afdrage prisen på lydisolerende loft ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel lydisolerende loft tilbud og lydisolerende loft online. Derudover ser vi typisk netshoppere lede efter bl.a. billig lydisolerende loft, lydisolerende loft priser samt køb lydisolerende loft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Alt var i orden” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot genererer stort set nyttige muligheder for at bese diverse øvrige køberes synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du gransker e-forretningens bedømmelser før du bestiller billige lydisolerende loft online.

Facebook indebærer tilsvarende ret så stabile genveje til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk online outlets hvor folk kan forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes må tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige lydisolerende loft online i en netshop burde de på en vis måde sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig spændende, især ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne være at finde ud af om online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en erklæring om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at netshoppen regelmæssigt undersøges af fagmænd der er meget fortrolige lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for at få bistand, når du bliver udsat for besvær som følge af din handel med lydisolerende loft. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er obs på de mest betydningsfulde forhold der har betydning for købet af lydisolerende loft online, f.eks. den returpolitik online forhandleren bruger.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, så man altid kan dokumentere købet af lydisolerende loft, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

Susanne E gav 5 stjerner

Nemt køb

Maria Petersen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Christian N gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Pia F gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til online indkøb
1Inden folk bestiller billige lydisolerende loft hos en internet webshop bør man for at være sikker betragte forhandlerens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke specielt ophidsende. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er klar over de mest aktuelle retningslinjer der kan have indflydelse på handlen med billige lydisolerende loft online, fx hvilken returneringsret internet virksomheden anvender.
2Trustpilot byder på en del fantastiske muligheder for at gøre dig bekendt med en stor gruppe forhenværende køberes observationer og derved er det smart, at du verificerer e-forhandlerens kritik inden du bestiller billige lydisolerende loft online. Facebook frembyder derudover fuldt ud gode løsninger til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
3Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket redder køberen imod uægte internet butikker. Alternativt kan du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare prisen af flere omgange.
4Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er e-mærket, hvilket ofte er en påvisning af at netbutikken opretholder gældende dansk lovgivning, samt at online forretningen en gang i mellem besøges af specialister der behersker de gældende vilkår. Før nogen handler billige lydisolerende loft på en netshop behøver de sådan set skimme deres betingelser.
5Enkelte online webshops tilbyder levering uden omkostninger på lydisolerende loft, men oftest er det så nødvendigt at du indkøber for en bestemt pris. Derudover burde du beslutte sig for den mest letkøbte form for levering, som ofte er at få bragt din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er i regelen endda særligt simpel. Den mest letkøbte leveringstype er unægtelig at du selv henter ordren.
6Fragttiden er ultra vigtig forudsat man behøver produkterne om kort tid, så i det øjemed er det ret så aktuelt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved lydisolerende loft. En lang række e-butikker i Danmark tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, som trods alt forudsætter at ordren laves før et angivent klokkeslæt.
7Den billigste fragtløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo beroer på at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens bopæl. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ekstremt vital når du står og skal bruge lydisolerende loft lige om lidt. Alternativt så lover en hel del internet selskaber billig levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du indkøber for en bestemt pris.
8Det er i dag særdeles let gængeligt for alle at søge sig frem til priser online på billige lydisolerende loft i blandt forskellige shops på nettet, og til gengæld frembyder utallige online forretninger levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt være tiden værd at besigtige et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
9En lang række shops på nettet giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringsløsninger til lydisolerende loft. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså særligt enkel, samt tit endda den billigste mulighed for levering.