Er du på udkig efter lyddæmpende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt vareudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot lyddæmpende plader.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du tjekke de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige lyddæmpende plader alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af lyddæmpende plader.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber produkter fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af lyddæmpende plader online.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derved har folk valget om at købe online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det kan man slippe for leveringsomkostningen, samt sågar hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor får du formentlig ekstra anvendelig hjælp fra mennesker som er specialister i lige præcis lyddæmpende plader.
Størsteparten af specialiserede webshops er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle lyddæmpende plader online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at spørge om assistance til byggearbejdet, især hvis det er omfattende byggeprocesser. Større byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Du bør på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
3Det er af stor betydning at have lavet et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne dokumentere omkostningen ved dem én efter én.
4Der ligger en verden af vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder almennyttig viden, særligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
5Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
6For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet starter med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Du vil aldrig fattes grej. Typisk kan det være erstatteligt at du har det ved hånden før du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
8Inden du indleder dit byggeprojekt må det være usandsynligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype kan der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Der kommer jævnligt ubelejlige problemer når det gælder omfangsrige opgaver, og følgelig kan det være betydningsfuldt at der er afsat passende plads i agendaen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10Husk at gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må hente hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du får assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra en håndfuld firmaer.
11I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes såfremt renoveringen er CO2-besparende. Støtten betinges altså af at byggeprojektet påvirker naturen.
12Det kan blive vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed i god tid før du tager fat på dit arbejde. Du kan sammensætte en enkel note som indeholder alt det der skal bruges, og derefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Masser af internet forhandlere udlover efterhånden et hav af forskellige billige former for levering til lyddæmpende plader. En sikker vinder er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når du har lyst. Fragtmuligheden er jo ret så smart, samt mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.

Du bør alternativt overveje at få produkterne leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver oftest en kende dyrere, men desuden ret så let gængelig ved køb af lyddæmpende plader online. Den mindst kostelige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på e-shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lyddæmpende plader kan være virkelig væsentlig hvis du absolut skal bruge varen om få sekunder, så med det formål er det aldeles aktuelt at man checker tidshorisonten for levering på lyddæmpende plader. En række online webshops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres forinden et fast tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

En hel del netshops garanterer gratis fragt på lyddæmpende plader online, men undertiden er det så nødvendigt at man bestiller for en fastsat pris. Som alternativ skal man vælge den billigste type af levering, som i mange tilfælde er at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

De fleste kæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lyddæmpende plader hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bygma. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på lyddæmpende plader i disse byer:

Brabrand, Tilst, Hørsholm, Vallensbæk, Dragør, Rudersdal, Skanderborg, Varde, Roskilde, Viborg, Lyngby, Helsingør, Frederiksværk, Odense, Frederikshavn, Hvidovre, Aabenraa, Haderslev, Brønderslev, Farum, Vordingborg, Stenløse, Ringsted, Frederikssund, Rødovre, Virum, Hedensted, Jyllinge, Taastrup, Herning, Nykøbing Falster, Tårnby, Kalundborg, Ikast, Esbjerg, Gladsaxe, Kolding, Glostrup, Silkeborg, Lystrup, Grenaa, Brøndby, Valby, Risskov, Herlev, Hedehusene, Charlottenlund, Svendborg, Brønshøj, Middelfart, Skive, Randers, Aarhus, Odder, Frederiksberg, Næstved, Åbyhøj, Nærum, Ishøj, Albertslund, Fredericia, Thisted, Nørresundby, Nyborg, Holbæk, Slagelse, Søborg, Solrød Strand, Værløse, Kokkedal, Gentofte, Horsens, Vejle, Aalborg, Allerød, Ølstykke, København, Hillerød, Haslev, Køge, Birkerød, Hobro, Vanløse, Sønderborg, Lillerød, Nakskov, Greve, Ballerup, Struer, Korsør, Rønne, Højbjerg, Holstebro, og Hjørring, .

Afhentning for lyddæmpende plader er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at folk ofte leder efter for eksempel billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge bl.a. lyddæmpende plader priser, lyddæmpende plader online og køb lyddæmpende plader, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Spar penge på lyddæmpende plader

Det er efterhånden særligt simpelt for folk at sammenligne tilbud på billige lyddæmpende plader online i blandt diverse e-firmaer, og til tak har de fleste internet varehuse ikke kunne lade være med at reducere prisniveauet på lyddæmpende plader en hel del, og ydermere sikre fri fragt.

Det kan dog trods alt blive lønnende at undersøge nogle shops på nettet efter tilbud og udsalg på lyddæmpende plader online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Man bør dog ikke overse, at ifald en internet webshop forhandler billige lyddæmpende plader online til salg for en tilbudspris som er kolossalt favorabel, så kan det for det meste være et bevis på en falsk internet forhandler. Handler med kort er i hvert fald en del af en lov, der redder kunden overfor svindlende internet forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at honorere omkostningerne til lyddæmpende plader ude i fremtiden. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. køb lyddæmpende plader og billig lyddæmpende plader. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. lyddæmpende plader online, lyddæmpende plader tilbud og lyddæmpende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot præsterer faktisk fornemme løsninger til at læse en stor portion eksisterende brugeres synspunkter og herved tilrådes det, at du sonderer e-handlens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige lyddæmpende plader online.

Facebook leverer også altid fantastiske genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi mange online shops i Danmark hvor kunder kan offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige lyddæmpende plader online på en internet butik behøver de sådan set sætte sig ind i e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke super interessant, især hos de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

En anden løsning kunne være at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærket, grundet at det typisk er et sympol på at e-shoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen nu og da kigges til af jurister som behersker reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din shopping med lyddæmpende plader. Ligeså tilråder vi at du er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af lyddæmpende plader online, som fx den returret online butikken tilbyder.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man når som helst bevarer sin kvittering, således man senere vil kunne bevise bestillingen af lyddæmpende plader, uanset om man køber hos Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Rasmus Jensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jesper gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Kim gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte e-forhandlere garanterer billig levering på lyddæmpende plader, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du køber for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man udse dig den prisbilligste fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Løsningen er undertiden ligeledes super gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtløsning er dog selv at hente varerne.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særdeles central om du mangler pakken straks, så derfor er det skam essentielt at du studerer den forventede leveringsdato for lyddæmpende plader. En del online selskaber stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter, men glem ikke at det antager at bestillingen laves tidligere end et aftalt tidspunkt.
3En stor portion online virksomheder frembyder efterhånden en hel del forskellige billige metoder til levering til lyddæmpende plader. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt fremkommelig, og typisk også den billigste fragtmetode.
4Det er i dag vældig fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lyddæmpende plader på flere online firmaer, og på grund af dette tilbyder flere online forhandlere gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid være smart at undersøge visse online shops efter tilbud og rabat forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
5Forinden folk handler billige lyddæmpende plader i en netbutik kan de på en vis måde gennemløbe butikkens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig morsomt. Ligeledes slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for købet af billige lyddæmpende plader online, fx den ombytningspolitik shoppen garanterer.
6Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af et regelsæt, der sikrer køberen imod falske webshops. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil honorere omkostningerne ude i fremtiden.
7Vi slår generelt et slag for at kontrollere om online shoppen er godkendt af e-mærket, som ofte er et billede på at e-shoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at online firmaet undertiden ses til af specialister der er indført i lovene på området. Forud for at nogen shopper billige lyddæmpende plader i en internet webshop behøver de på en vis måde tage stilling til butikkens forretningsaftale.
8Den billigste leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig tæt på e-forretningens adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende når du mangler lyddæmpende plader øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få webshops portofri levering, men oftest er det under betingelse af at der shoppes for en konkret pris.
9Trustpilot fører til relativt udmærkede muligheder for at blive klogere på en hel del nuværende kunders betragtninger og herved er det smart, at du vurderer netbutikkens anmeldelser inden du shopper billige lyddæmpende plader online. Facebook yder ligeledes altid tiltalende muligheder for at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed.