Er du på udkig efter lydabsorberende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de gængse byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring lydabsorberende plader.
Du vil finde ulighed i prisen på billige lydabsorberende plader fra webshop til webshop. Nogle vil have lave priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot lydabsorberende plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og hermed har man adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du spare leveringsomkostningen, og sågar have produkterne lige nu.
De gængse byggecentre køber varer fra mange specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af lydabsorberende plader online.
De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker har en stor passion for deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får ekstra brugbar vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis lydabsorberende plader.
Størstedelen af specialiserede webshops er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
Majoriteten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler lydabsorberende plader online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig essentielt at du har samtlige materialer handlet ind i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig note med det som er nødvendige, og efterfølgende eftergå punkterne, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive rationelt at gennemgå alle udgiftsposter, og så finde frem til ens udgift ved hver eneste af dem.
3Du må unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige risici. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke får eksperthjælp.
4Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med vældig meget konstruktiv info, især ifald du bruger den engelske version.
5Længe før du optager arbejdet er det yderst betydningsfuldt at have styr på, at projektet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til projektet, især hvis det er krævende arbejdsopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere folk. I øvrigt vil det være hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en professionel til områder af det. Når du skal have professionel hjælp vil det normalt være en god idé at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
8For opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor kan du jævnligt se vejrvarslen i forbindelse med starten på projektet, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Det er muligt at hente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives såfremt renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
10Du må aldrig fattes grej. Tit vil det være af stor betydning at have værktøjet disponibelt idet du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover godt at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11Der præsenterer sig altid overraskende problemstillinger når det kommer til større opgaver, og derfor kan det være værdifuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
12Planlægning vil være kilden til succes med byggeriet. Du må sammensætte en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Flere online forhandlere udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til lydabsorberende plader. En af favoritterne er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ultra smertefri, og mange gange tilmed den billigste leveringsmåde.

Du bør ligeledes foretrække at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Metoden er gennemsnitligt en lille smule dyrere, men lige så vel særligt overkommelig ift. lydabsorberende plader online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du lever nær online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lydabsorberende plader er naturligvis temmelig vital om man har behov for pakken lige om lidt, så af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på lydabsorberende plader. En hel del online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række varer online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsendt forinden pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte internet shops sikrer gratis fragt på lydabsorberende plader online, men typisk påkræves det at der shoppes for en konkret sum. Alternativt skulle du overveje den mest letkøbte mulighed for fragt, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En masse netbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig lydabsorberende plader på nettet men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på lydabsorberende plader i følgende områder:

Tilst, Frederikssund, Hørsholm, Holbæk, Ballerup, Korsør, Hillerød, Hvidovre, Svendborg, Roskilde, Kalundborg, Brønshøj, Nørresundby, Risskov, Værløse, Rødovre, Odder, Farum, Kokkedal, Nærum, Herlev, Solrød Strand, Thisted, Glostrup, Aalborg, Herning, Aabenraa, Nykøbing Falster, Vanløse, Skanderborg, Kolding, Middelfart, Brøndby, Greve, Varde, Horsens, Viborg, Nakskov, Frederiksberg, Lillerød, Slagelse, Frederiksværk, Haderslev, Hjørring, Hedensted, Albertslund, Allerød, Gladsaxe, Vejle, Højbjerg, Lystrup, Lyngby, Stenløse, Randers, Fredericia, Rønne, Ølstykke, Jyllinge, Gentofte, Hedehusene, Valby, København, Hobro, Ringsted, Søborg, Birkerød, Brabrand, Silkeborg, Vallensbæk, Brønderslev, Charlottenlund, Struer, Ishøj, Åbyhøj, Næstved, Skive, Ikast, Grenaa, Dragør, Aarhus, Odense, Vordingborg, Frederikshavn, Esbjerg, Taastrup, Køge, Helsingør, Nyborg, Rudersdal, Haslev, Tårnby, Virum, Holstebro, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. lydabsorberende plader er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter fx lydabsorberende plader online og køb lydabsorberende plader. Foruden dette oplever man ofte mennesker søge efter blandt andet billig lydabsorberende plader, lydabsorberende plader priser og lydabsorberende plader tilbud, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Rabat på lydabsorberende plader

Det er jo efterhånden særdeles gnidningsløst for købere at sammenligne tilbud på billige lydabsorberende plader online i blandt flere netshops, og for det har utallige internet shops været presset til at at formindske prisniveauet på lydabsorberende plader kolossalt, og ydermere garantere gratis fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at studere enkelte netshops efter billige priser på lydabsorberende plader online inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet webshop udlover billige lydabsorberende plader online for en pris som virker grænseløst tiltalende, er det i nogle tilfælde være en indikation på en fup internet handler. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en regel, der begunstiger køberen imod bedrageriske online butikker.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale prisen på lydabsorberende plader i flere bidder. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger eksempelvis billig lydabsorberende plader og lydabsorberende plader online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. lydabsorberende plader priser, lydabsorberende plader tilbud og køb lydabsorberende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig fuldkommen fortræffelige chancer for at fortolke en lang række forhenværende forbrugeres oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du eftersøger e-forhandlerens ratings forinden du placerer din ordre på billige lydabsorberende plader online.

Facebook bringer dig derudover adskillige relevante metoder til at få indblik i online virksomhedens kundefokus. I øvrigt er der endda online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige lydabsorberende plader online på en e-handler kunne de på en vis måde gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Et andet forslag er at finde ud af om netbutikken er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et billede på at e-shoppen forsvarer de danske retningslinjer, udover at netshoppen hyppigt revideres af eksperter der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, for så vidt du oplever problemer i processen med dit indkøb af lydabsorberende plader. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de elementære vedtægter der indvirker på købet af lydabsorberende plader online, for eksempel hvilken byttepolitik shoppen tilsikrer.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig beholder ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af lydabsorberende plader, hvad end man bestiller ved Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Jem og Fix.

Maria V gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jette gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Erik gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jette L gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til når du køber online
1Den mest letkøbte leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du opholder dig tæt på e-forhandlerens lager. Den fragttype er naturligvis virkelig udslagsgivende såfremt vi har brug for lydabsorberende plader inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle enkelte forhandlere på nettet billig levering, men undertiden gælder det kun hvis man køber for en konkret pris.
2Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af en anordning, som garanterer os overfor svindlende netshops. Som et alternativ kan du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere pengene senere.
3Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, fordi det burde være en angivelse af at internet forretningen accepterer dansk lovgivning, og at online virksomheden tit besøges af sagkyndige som kender lovgivningen. Forud for at folk køber billige lydabsorberende plader på en internet forhandler kunne de for at være sikker gennemgå butikkens handelsbetingelser.
4Nogle e-forhandlere lover levering uden beregning på lydabsorberende plader, men i de fleste tilfælde påkræves det at du indkøber for et bestemt beløb. Ellers kan du gribe den billigste slags levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Muligheden viser sig godt nok til gengæld temmelig ukompliceret. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
5Trustpilot fremskaffer de facto relevante chancer for at eftersøge en lang række øvrige forbrugeres opfattelser og derved foreslår vi, at du tager et kig på e-handlens bedømmelser forinden du køber billige lydabsorberende plader online. Facebook genererer tillige faktisk belejlige chancer for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed.
6Før folk bestiller billige lydabsorberende plader hos en shop på nettet burde de reelt have øje for butikkens betingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest basale forhold der har indvirkning på bestillingen af billige lydabsorberende plader online, f.eks. hvilken byttepolitik online webshoppen anvender.
7Leveringstiden kan være særligt relevant forudsat vi behøver produkterne inden for få dage, og derfor er det relativt klogt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for lydabsorberende plader. Temmelig mange e-butikker i Danmark giver billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, som alligevel er regnet ud fra at ordren aflægges før et fast klokkeslæt.
8Masser af online virksomheder tildeler i dag et stort udvalg af billige leveringsudgaver til lydabsorberende plader. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter når der er tid til det. Muligheden er jo særligt let gængelig, og desuden endda den prisbilligste fragttype.
9Det er jo efterhånden ekstremt bekvemt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige lydabsorberende plader i blandt forskellige online forretninger, og til tak frembyder langt de fleste outlets på nettet billig levering. Men det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at tjekke nogle forskellige webshops efter tilbud forinden du bestiller, således at du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.