Er du på udkig efter limtræsbjælker? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 meter for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er især et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
For en del er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring limtræsbjælker.
Nogle byggekæder præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot limtræsbjælker.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse butikkens betingelser.
Du vil finde forskelle i priserne på billige limtræsbjælker fra byggecenter til byggecenter. En del vil have billige priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har mange valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De store byggemarkeder samler varer fra adskillige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af limtræsbjælker online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
Majoriteten af online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette får du formentlig ekstra nyttig rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis limtræsbjælker.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller limtræsbjælker online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af over 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du iværksætter byggeprocessen kan det blive ret vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2For projekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
3Du skal ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig af stor betydning at du har grejet disponibelt forinden du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at medregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
4Det er en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er større projekter. Nogle byggerier kræver flere personer. Dertil må det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
5Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det må være økonomisk at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
6Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og derfor er det væsentligt at der er afsat passende tid i planen, som bidrager til at man er ubekymret om at komme i mål.
7Måske du burde regne på hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør skaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at modtage en pris fra diverse firmaer.
8Du bør ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som hjælper dig imod mulige skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
9Det viser sig aktuelt at have alle bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Der er stribevis af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube tilbyder vældig meget nyttig oplysning, specielt såfremt man leder på engelsk.
11Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man hvis projektet er positivt for miljøet. Støtten kræver dermed at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
12Planlægning vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet plan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver planen.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Flere e-butikker tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtformer til limtræsbjælker. En yndling er i dag levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Denne er altså ultra gnidningsløs, og i mange tilfælde endda den mest billige form for levering.

Du burde derudover vælge at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Denne bliver oftest lidt mere pebret, men samtidig meget praktisk med limtræsbjælker online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som jo nødvendiggør at du opholder dig lige ved online webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på limtræsbjælker er ret så bestemmende når vi mangler produkterne om få sekunder, og med det formål er det aldeles fornuftigt at du gransker den estimerede leveringstid for limtræsbjælker. En masse e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men som imidlertid antager at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række online outlets tilbyder fragt uden omkostninger på limtræsbjælker online, men typisk kræves det at du indkøber for et konkret beløb. Derudover kunne man tage den mest betalelige form for fragt, der gerne vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En lang række netbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig limtræsbjælker online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. De udlover bl.a. klik-og-hent på limtræsbjælker i følgende byer:

Grenaa, Hvidovre, Svendborg, Viborg, Holbæk, Haderslev, Ikast, Ølstykke, Varde, Farum, Nærum, Brønderslev, Hjørring, Odense, Ringsted, Middelfart, Vejle, Struer, København, Fredericia, Korsør, Hedehusene, Holstebro, Nyborg, Rønne, Virum, Værløse, Helsingør, Silkeborg, Lyngby, Hobro, Kalundborg, Charlottenlund, Lillerød, Frederiksberg, Køge, Vanløse, Glostrup, Gentofte, Frederikshavn, Gladsaxe, Risskov, Ballerup, Dragør, Nakskov, Herning, Hillerød, Frederikssund, Roskilde, Brønshøj, Jyllinge, Stenløse, Aabenraa, Albertslund, Odder, Allerød, Vallensbæk, Sønderborg, Skanderborg, Hedensted, Haslev, Randers, Åbyhøj, Brøndby, Rødovre, Nørresundby, Greve, Næstved, Søborg, Skive, Kokkedal, Vordingborg, Herlev, Ishøj, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Tårnby, Horsens, Tilst, Aalborg, Thisted, Kolding, Hørsholm, Valby, Brabrand, Slagelse, Frederiksværk, Taastrup, Højbjerg, Lystrup, Rudersdal, Aarhus, Esbjerg, og Birkerød, .

Click-and-collect ift. limtræsbjælker er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Ses der på data fremstår det klart, at internet shoppere ofte leder efter fx køb limtræsbjælker og limtræsbjælker tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge blandt andet limtræsbjælker online, limtræsbjælker priser og billig limtræsbjælker, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Find den bedste pris på limtræsbjælker

Det er virkelig fleksibelt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige limtræsbjælker online på diverse internet varehuse, og på grund af dette har flertallet af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på limtræsbjælker drastisk, og derudover yde billig levering.

Trods dette kan det stadigvæk være lønsomt at studere nogle enkelte e-shops efter tilbud på limtræsbjælker online forud for at du placerer ordren, så du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør bare være klar over, at når en internet shop udbyder billige limtræsbjælker online for en pris som er overordentlig billig, så bør det for det meste være en indikator for en fup online webshop. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en anordning, hvilket værner køberen imod uoprigtige internet virksomheder.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage pengene til limtræsbjælker af flere omgange. Det foreslåes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på data bliver det tydeligt, at mennesker tit efterspørger bl.a. limtræsbjælker online og limtræsbjælker priser. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere kigge efter blandt andet køb limtræsbjælker, billig limtræsbjælker samt limtræsbjælker tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot fremskaffer egentlig strålende genveje til at tolke en lang række eksisterende brugeres reflektioner og på grund af dette er det fornuftigt, at du kigger nærmere på online webshoppens bedømmelser inden du handler billige limtræsbjælker online.

Facebook frembyder tillige regulære udmærkede metoder til at få indsigt i internet firmaets popularitet. Her ser vi endda e-forretninger hvor du kan offentliggøre en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige limtræsbjælker online i en e-shop kunne de til hver en tid betragte forhandlerens regler, dog er det for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket længe har været et billede på at e-forretningen opfylder de officielle regler, og at online shoppen ofte kontrolleres af specialister som mestrer reglerne.

Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, hvis du oplever problemstillinger med din shopping med limtræsbjælker. Herudover er det en hjælp at køber er vaks omkring de primære retningslinjer i forbindelse med købet af limtræsbjælker online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-forretningen lover.

I den relation er det tilmed essesentielt, at man permanent gemmer sin kvittering, så man altid kan bevise sit køb af limtræsbjælker, uagtet om man køber hos Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Lene Poulsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Kim Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Bente Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du befinder dig lige ved internet butikkens adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være vældig essentiel om du skal bruge limtræsbjælker med det samme. Alternativt så garanterer enkelte internet webshops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde afkræver det at du handler for et fastslået beløb.
2En del netbutikker i Danmark tildeler i dag mange forskellige billige leveringsformer til limtræsbjælker. En der er meget populær er i vore dage pakkeshoppen, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Løsningen er nemlig ultra praktisk, samt ofte endvidere den billigste mulighed for levering.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret så vital hvis man står og skal bruge varen nu og her, og i det øjemed er det fuldkommen afgørende at man ser den estimerede leveringsdato for limtræsbjælker. Masser af internet varehuse stiller garanti om billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en ordning, hvilket støtter dig overfor fup webbutikker. Alternativt kunne du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre regningen over tid.
5Forud for at folk bestiller billige limtræsbjælker i en online webshop bør de uden tvivl sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende projekt. For øvrigt anbefales det at køberen er på vagt for de vigtigste vedtægter der influerer på handlen med billige limtræsbjælker online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken tilbyder.
6Vi går generelt ind for at se om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en tryghed om at online firmaet overholder den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken undertiden overværes af fagmænd der behersker vedtægterne på området. Inden nogen shopper billige limtræsbjælker hos en e-butik kan man reelt få overblik over dens betingelser.
7Trustpilot byder på nogle fine genveje til at se nøjere på en lang række aktuelle kunders anmeldelser og derfor kan det anbefales, at du sonderer online virksomhedens omtaler før du bestiller billige limtræsbjælker online. Facebook genererer lignende faktisk troværdige chancer for at få kendskab til online firmaets kundefokus.
8Det er i dag ekstremt ukompliceret for enhver at kigge efter tilbud online på billige limtræsbjælker hos diverse e-butikker, og herved præsterer massevis af internet webshops levering uden omkostninger. Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at studere visse e-forhandlere efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris.
9Visse forretninger på nettet byder på fragt uden beregning på limtræsbjælker, men oftest er det påkrævet at der shoppes for en konkret sum. Ellers bør du tage den mest betalelige leveringstype, der typisk vil blive at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig sædvanligvis til gengæld særdeles ukompliceret. Den mindst kostelige løsning er unægtelig selv at hente ordren.